90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Направо ме шашнахте с тази леща  Shocked, но  вече съм я заредила в кутийката за обяд и ще я ям. А за вечеря смятам да си направя варени картофи с грах.

# 706
  • У дома
Курдов, е то тоя глад моя и това постоянно изчисляване и смятане и пресмятане остава и плюс да съм за тия почти два месеца hahaha Joy То при мен не, че не е възможно hahaha
От леща имах +1,6кг, от тогава НЕЕЕ Naughty
За варива идеи: нахут, грах, елда, киноа, боб, картофи, ориз, булгур, царевица. Мисля има и други, но аз хапвам тези неща, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ориза и картофите са супер малки количества и наблягам на варивото, то е "главният герой" в манджата Rolling Eyes

# 707
  • София
И аз пострадах от лещата, изключвам я занапред.  Confused

# 708
Ох, аз направих втора закуска от 6 сливи  Heart Eyes
Нямаше извара в Пикадили и взех моцарела 100гр, просто ми се ядеше нещо млечно  Heart Eyes. И с мляко с нес  Heart Eyes

Светле, аз въртя 51-2, и над 52 се надувам някак, не ми е удобно, ще чиста още кило и половина ми се струва.
Пешеходке, гледах те през тел и забравих да пиша - много добра торта  Heart Eyes. Като професионална е  Heart Eyes
Гени, и ти си лакомия като мен и за това бях така  Shocked като те прочетох  hahaha А ти пък искаш и сега ли да падат килата като пролетен сняг на слънце? Неееееееее.... Сега идва баш зора, ама ти си стриктна, ще се справиш.
София, и на мен сефтето ми беше с Дюкан. Но аз нищо не върнах. Неговия трети етап е супер, често си мислех да го ползвам като спра с диетите и мнооооооооооооого време си правех тази гала вечеря, но при мен беше гала обяд в събота  hahaha. Често се сещам напоследък да го правя пак Simple Smile А през другото време режим на 100%, че килата бързо ми се лепят.
Вилянка  Hug А за Ейвън, аз не съм доволна. Само им ползвах един крем за белези, че тогава се бях изпъпчила и едни гадни пъпки имах, после белези останаха. От него се изчистих. Но другите не ми харесаха.
Изгаряща, успех днес  Peace
Тамара, ти +3?  Shocked Ти, която си боец?  Shocked

А за лещата, аз обичам много. Обичам и грах. След тях не помня имах ли плюсове, но след грах бях адски гладна. А от почивката насам, само ориз и картофи ям. Друго да съм яла 5 пъти макс, не съм по варивата аз.

# 709
  • У дома
Оф хапнах банан, ама хич да не ги обичам, но са най-бързо ядящия се плод в "движение".
Стаси, позна, аз съм сигурно една от най-големите лакомии в форума, мога да изям света, както му е думата, пък искам и кила да падат  hahaha Joy Готвя си манджорляка за днес и кротувам, дано скоро да паднат тия кила, мнооого искам 60, дано не се налага и трета врътка newsm45 Ама както е тръгнало не ще смъкна до 60кг.
За мен равносметката от януари тази година, стартирах 86 оки, към днешна дата 67,5кг, ами не е зле Rolling Eyes Има още какво да се желае, ама аз не тренирам с Брус Пауъл (дават го по ТЛС, той тренира разни шишковци и стават не фиданки, ами клечовци, ама то са едни кожи висящи, едни чудесии, та и това не е много оферта, от по 200 кила ги прави 70 за една година) hahaha Joy

# 710
  • софия
Гени, пропускам водните, защото кърмя.А иначе имам още два месеца.

# 711
Жулиет искам крем да стопира бръчките, че вече ги има  Mr. Green
Ще прочета препоръчаните и на ЛС ми дадоха инфо и дано да избера своя крем  Mr. Green
Значи Avon отпада  Naughty

# 712
Гени Рано ми е да слагам черта ,още нямам месец, а и първата врътка вторите два месеца  и двата бях така напред назад до последната седмица--- общо взето почти само тогава свалях.И да не забравяме че и сме жени , и си играем  на куче и котка  ,и с цикъла.

Стаси Бях борец когато бях категория сумист,сега се чувствам по скоро обикновен човек -ям мързелувам дебелея...ям спортувам слабея.Още -10 кг и минавам  в категория  почти вманиачена-ям ,спортувам дебелея--като стигна тая категория приемам с охота забележки ,може и ритници Mr. Green

# 713
Ох, на мен ми действа зле лошото време, мрачно е и ми е стресирано на работа, та днес нямам грам апетит  Rolling Eyes Закусих 1 фреш, за обяд ядох ориз със зеленчуци и малко зелева салата, не си изядох всичко, малко количество, без черен хляб този път...Вечерята не знам каква ще е, може би сладка, само това бих яла днес, нямам никакво настроение  Rolling Eyes

Стаси,пожелавам ти скоро да свалиш този 1 кг, който ти създава дискомфорт, макар че и така изглеждаш супер  Hug

Genni , твоят резултат дотук е достоен за възхищение! Радвам се на хора с такъв хъс.

# 714
И аз да се включа в групата със зверски плюсове от леща и зеле. Не са моята храна и това е.
До тук водният върви с 2л вода и 2 чая. Готвя се да правя риба за утре и така ще ми ухае...ама няма да се дам!  Hug
Гени, ще стигнеш 60, сигурна съм. Упоритост и инат и ще стане. И аз искам толкоз, ама да видим. Предвид, че Март стартирах 99 кг, има още какво да се желае... ooooh!

# 715
  • У дома
Е много позитивна темичка тук наистина, как да не се пристрасти човек Hug
Хапнах аз, малее така се уядох, ще гръмна, първо хапнах салата ФПХ и само една купичка грах, надявах се на две за О и една купичка за В, да ама не, една едвам изядох, довечера половин, Стаси, нещо съм се отпуснала hahaha Joy Пуснах си и душ, и опънах кълки на дивана, не мога да дишам Blush
Делианад, оо щом кърмиш, добро решение си взела, никакъв воден Naughty
Светле, абе то хубав резултат, ама къде е чак 60 Crossing Arms
Изгаряща, успешно плуване, внимавай и с водата, че аз на първият воден изпих 5л и бях на плюс hahaha Joy hahaha Joy А за резултата, виж и и при теб не е зле, сега мисля си около 75 нали Rolling Eyes Къде са 99, къде 75 Hug
Аз като се одухам, и взимам тука, имаме една голяма туба от 5л за вода, та си пълня нея да видя колко е 5кг, а аз почти 20кг съм свалила сега като смятам ooooh! Срамота, как се оплаквам за глупости Embarassed

# 716
Kurdov, за съжаление не кърмя, така че не виждам причина да бавя режима, а и миналия път на този режим си хапвах доста добре и все пак за 6 мес. бях -22 кг

# 717
GenniЯ вземи напълни 4 туби и кажи после колко метра успя да ги носиш преди да оплезиш език hahaha

# 718
Моите резултати не са завидни, но вината си е само моя. Сега ще си призная, че имам прегрешения, пия 3 в 1 сутрин, просто друго кафе не понасям! 4 дни по празниците ядох като прасе буквално, де що видя тъпчих   Embarassed
Но съм доволна все пак, ако успея да сваля още толкова ще е страхотно! За първата врътка целта ми е да стигна 60, за почивката и втората ми трябват още 5. Дано не се обърка нещо и постигна целта си!

Възхищавам се на дамите преборили толкова кг! Адмирации!!!   bouquet

# 719
  • У дома
Тамии, това е много нещо. Сега като се мисля, ами аз все бях уморена, как няма това са 20оки отгоре, все не ми се занимаваше с нищо, все търсех да поседна, да полегна. Не е лесно на човек да е пълен, хич даже newsm78

Общи условия

Активация на акаунт