90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Bobina, килограмите са си твои и ти решаваш дали и как да ги свалиш, обаче 3 в 1 е вредно и значително забавя отслабването. Опитай малко без кафе. И аз преди пиех кафето с мляко и захар, обаче вече го пия чисто. Въпрос на навици.

# 721
Гени, след вчерашния -0,400гр, съм 76,6. Утре ще видим колко съм свалила днес  Laughing Не е малко сваленото, аз съм се въоражила с търпение и не искам скоростно отслабване, а бавно и със задържане. Та  не смятам, че мрънкаш, просто всеки има моменти, в които има нужда от мотивация.  Тамара е предложила нещо интересно за това с тубите  Mr. Green
Бобина, то в 3в1 им а повече захар отколкото кафе. Със сигурност влияе зле на отслабването, опитай да го замениш с нещо?

# 722
Разсмяхте ме с тези туби  hahaha
Тами ти ли даваш примери, та ти си свалила от плещите си почти един човек    bouquet Почти една Стасита си свалила от теб  bowuu  bowuu  bowuu
Аз днес 58 кг. каква луна, какво чудо.....от днес по-стриктна  Praynig

# 723
BobinaaaЩом пиеш само сутрин 3в 1 има спасение.Купуваш си ядково или кокосово мляко и фруктоза.Фруктозата е плодова захар,кокосовото и ядковото мляко също са разрешени сутрин така че правиш си едно кафе с това мляко и тази захар и го смяташ като едно хранене. Hug

GenniАз моите туби не мога да ги вдигна ,въобще не може да става въпрос да вървя с тях #CrazyСигурно затова се радвам като малко дете на сегашните ми килограми и се опитвам да се чувствам заслужено щастлива от тях smile3502

# 724
От къде си купувате такова мляко? Никъде не мога да намеря или не търся на правилното място newsm78
По принци ако сложа съвсем малко мляко захарта ми отпада, но не знам кое е по-лошият вариант - малко белтъчини всяка сутрин или 3 в 1? Ще взема мерки задължително. Сега съм още по-амбицирана и ще бъда максимално стриктна.

За хляба да попитам, някой опитвал ли този със семената на Лидл? Днес изядох една филийка и много ми хареса, има смляно ленено семе, мак и разни други. Изцяло черен е и наподобява витата, но не е толкова сух.

Менюто днес ми е:
З - 3 в 1 и грозде
О - дробчета със зеленчуци на фурна (лук, морков, тиквичка и домати) + Фпх
В - или същото или риба със салата

# 725
Хахахах, Вилянка, чак мен Тамара не ме е свалила от раменете си, аз съм цели 53кг  hahaha

Аз ядково мляко се опитвах да си правя, бадемово, като бях на пости преди 2 години и понеже обичам с мляко да ми е кафето, но беше гадно и все едно с водичка го пиех. А тези в магазините са масово със захар и не взимам и от тях.

# 726
Здравейте група,
Много  Hug Hug Hug Hug на всички.
Няколко дни не съм писала, но от петък ходя на курс по английски вечер от 6 до 9,  с температута съм и въпреки това съм и на работа  ooooh!
Вчера за мой късмет ми се падаше плодов, иделано, грам не бях гладна цял ден, сигурно от настинката, за целия ден я ми се събита килограм грозде я не. Днес сутринта кръгло 57кг.
Сега менюто за днес:
З- фреш грейпфрут
О- пилешка пържола и зеленчуци на грил
В- толостолоб(шайби, във фолио и на фурна) салата от цвекло и моркови

# 727
BobinaaaОт био магазините--- разфасовките са по големи от колкото ти е нужно, но може да си го замразиш във формички за лед  и да си вадиш едно по едно ледчетата за кафето.
Дано ти отвори линка ,не го счете за реклама-млякото е много приятно  и е идеално за кафето

# 728
  • У дома
Тами, с ядково пробвах и е отврат, я кажи с кокосово как е, аз чат пат харесвам кокос. Тук кокосовото мляко е в едни метални консерви, ама мноого е гъсто, такова ли трябва да е, или да търся по-рядко в кутия newsm78 И аз като Стаси, пробвала съм от кашу, ориз, соя и бадеми, ами всички отидоха на едно място - в мивката Sick ЗАсега пия кафенцето чисто, ама така да ми се ще да е с мляко, в почивката съм си сипвала мляко признавам Embarassed 3в1 има само в турските магазини, ама това е само захар, като си бях в БГ майка ми ми беше купила Sick Е не го изпих, но опитах, отвикнала съм аз на тия захари.
Да си допиша. Ясно, значи е в консерви и при вас Simple Smile

# 729
BobinaaaОт био магазините--- разфасовките са по големи от колкото ти е нужно, но може да си го замразиш във формички за лед  и да си вадиш едно по едно ледчетата за кафето.
Дано ти отвори линка ,не го счете за реклама-млякото е много приятно  и е идеално за кафето
А каква е разликата между онова и това:
Че първото е лайт.

Гени, че то 3-в-1 за мен е  Sick. Със захар не пия от 3 години, но и тогава слагах по половин лъжичка.

# 730
  • планетата Земя
 Laughing
О - дробчета със зеленчуци на фурна (лук, морков, тиквичка и домати) + Фпх
 Hug

Може ли рецепта за дробчетата?Някак обработваш ли ги предварително?

Днес Бобови
з-две круши
о-салата айсберг с моркови,яхния грах и картофи,ФПХ
в-салата+яхния

Утре първи Въглехидратен.На вечерята може ли салата+малката пастичка+РЧШ или само пастичката+РЧШ

Днес си купих пастичката за утре вечер и се окапах пред витрината със сладките неща  Laughing .Но така ми е по-лесно.Гледам да си приготвям менюто от предния ден,че иначе на самия ден знае ли се какво може да стане.Я,едното се разболее,не мога да отида до магазина и ми отиде режима

# 731
  • Бургас
Bobinaa, аз купувам от пълнозърнестия хляб на Лидл и съм много доволна. Така че, хапвай спокойно по една филийка в първите два дни, и повечко във вгх Wink .На един от вгх аз ометох 1/2 от този хляб - топъл  Embarassed
Milena__ - не може салата и пастичка. Само пастичка, а ако е малка може и 2, стига да са до 200 гр.

# 732
Не знам Стаси предполагам защото е "лайт" и гледам в едното са натъпкани някакви неща а другото май е натурално.Не съм купувала нито едното ,нито другото ... просто пазарувам от този магазин и ми дойде първо  той на идея.Взимала съм от друга фирма кокосово и да много е гъсто като кондензираното. Ползвах го за сладолед, на мен ми хареса на вкус но аз обожавам каквото и да е миришещо на кокос.

# 733
Да, това второто гледам е кокос и вода, струва ми се по-добра идея. Значи това може да ми е едната закуска, нали така?  Blush

Светле, един, ама знаеш ли как тежи  hahaha. Ти добре ме разбираш мисля  Party

# 734
  • планетата Земя
Milena__ - не може салата и пастичка. Само пастичка, а ако е малка може и 2, стига да са до 200 гр.

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт