90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 278
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Bobinaaa  този хляб е режимен спокойно може да го ядеш И аз снощи си купих такъв от Лидл/франзела/но днес я изхвърлих-беше суров отвътре Имах хляб от Лимец  от онзи ден-той пък мухлясъл.Добре ,че взех снощи и друг пълнозърнест на Симид та взе пак хапнах хлебче.

# 736
Бобина става да се хапва от хляба на Лидл, но е препоръчително да се държи далече от очите  Mr. Green
Аз вчера си купих, днес е по-малко от половината  newsm78
Вчера прибирайки се си чупнах няколко пъти, днес ВГХ  Blush
Аз хляб не трябва да държа в къщи  #2gunfire
Стаси тя Тамара скоро  50-ка ще празнува   newsm44
П.С. "Тук форум вика Тинки, Тинки покажи се ......"   Hug

# 737
Здравейте!
BobinaaaОт био магазините--- разфасовките са по големи от колкото ти е нужно, но може да си го замразиш във формички за лед  и да си вадиш едно по едно ледчетата за кафето.
Тамара, супер практична и креативна както винаги!     bouquet
Не съм писала вчера, защото пак тичах по задачи. Бях на белтъци.След последния плодов имах само -300гр. Уж всичко беше наред.   Cry
Днес варива, а  менюто е:
З - диня
О - боб със салата домати и краставици + ФПХ
В - голяма салата домати и краставици със съвсем малко от боба, защото искам да съм по-радостна от кантара.
 Нямам много време за писане, но чета и ми прави впечатление, че Патенцето не се е появявало вчера и днес. Дано е добре и  да продължава мотивирано напред.
Успешен ден на всички!   Hug

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 15:47 от Есия

# 738
  • У дома
Есия, те мноого хора пишат започват ден-два, семдица и спират, затова тук е мнооого важно ПОСТОЯННСТВОТО, 3 месеца си е дълъг период, но пък изграждаш и хранителен режим, с който се храниш здравословно и не дебелееш Peace
Дано Патето, просто е много заето, и стриктно си спазва режима Rolling Eyes
Тинкиии, изписахме и тази  bouquet

# 739
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet
Потекоха ми лигите по таз консерва с кокосово мляко. Преди повече от година и половина не вкусвах кафе без мляко или сметана. Но от тогава не съм пил. Сега си го пия чисто и ми харесва.

Влязох всъщност да кажа как се оформи моето меню днес:
О - пилешка кавърма и салата домати, ФПХ - силно се надявам да не са слагали брашно
В - купих си от един нов магазин - пълнозърнести бисквити с лимец - 185 грама (2.20 лв.  ooooh!) и шоколадт Линдт 70 %

Бобина  Hug да, хляба от ЛИДЛ е режимен, но е толкова вкусен че се прегрешава лесно с него - и аз веднъж така си бях купил топъл-топъл и ... омазах деня  Blush Blush

# 740
А пък аз съм гладна и ми текат лигите от всичко  Laughing Laughing То не е хляб, то пилешка кавърма, а аз чай от лайка пия  Mr. Green

# 741
А пък аз съм гладна и ми текат лигите от всичко  Laughing Laughing То не е хляб, то пилешка кавърма, а аз чай от лайка пия  Mr. Green
Аз също, с ванилия. Никак не е лош. Но аз съм си фен на зеления и ройбос с ванилия  Heart Eyes

# 742

Ти пък хляб като хляб-представи си като поседи 2 дни какъв хубав розов мухъл прави...А па кавърмата на Курдов--то било брашняна каша виж че и той не знае какво  е ял точно Mr. Green.Пии си хубавото чайче и дано утре кантара те зарадва Hug

# 743
Дробчетата ги варя предварително и после слагам в тавичка със суровите зеленчуци и във фурната.

Ще го поръчам това мляко, обичам много кокос така, че предполагам, че ще ми хареса Wink

# 744
  • Берлин
Изгаряща, аз пък обядвах порция дюнер /без соса и хляба/. Гаден беше  Sunglasses  Laughing и сега ми е едно такова заспало-умряло...а имам още много работа да свърша, довечера шефът ще ни идва на гости. И някак трябва да открадна време за готвене и за утре...Имаше едно момиче-Нана тук. Нейните картофи с ориз стават лесно и бързо, май това ще наглася за мен.
Еее, вече и гостите си каним според моя режим. хахаха Купих си червени кожени панталони. Изобщо не се пъхам в тях /няма да описвам,че изглеждат доста курвенски хаха/, но те ще са ми целта. Да видим  newsm78

# 745
хахаха Купих си червени кожени панталони. Изобщо не се пъхам в тях /няма да описвам,че изглеждат доста курвенски хаха/, но те ще са ми целта. Да видим  newsm78

Хахахах и аз днес получих едни дънки от Алиекспрес, така им се точих, уникални, реплика на Зара. Сумати си писах с продавача, че мерки му давах, за да ми прати точния р-р. И меря ги сега, ми те ми са огромни.  hahaha Набутах се ама нищо, важно е че са широки а не тесни  Crazy

Дрехи мисля скоро да не купувам, зимата и без това ми се очертава с малкия в нас, но на пролет живи и здрави ще си обновя целия гардероб  bowuu ММ да му мисли  #2gunfire

# 746
  • У дома
Папурче, с глас се смях на описанието ти за червените кожени "гащи" Joy Joy Joy Joy
Аз от Али-то една сурия боклуци имам, все малки идваха, сега всички ми стават, но не бих се изцепила да ги облека hahaha Мисля, че са чудесен подарък за "свекървата" и родата на ММ. Една, единствена рокля ми харесва-Винтидж стил, ама не може и не може да ми стане, сега е обличам, ама не мога да е закопчея, та тя ми е дрехата "Цел" Flutter

# 747
Папурче, с глас се смях на описанието ти за червените кожени "гащи" Joy Joy Joy Joy
Аз от Али-то една сурия боклуци имам, все малки идваха, сега всички ми стават, но не бих се изцепила да ги облека hahaha Мисля, че са чудесен подарък за "свекървата" и родата на ММ. Една, единствена рокля ми харесва-Винтидж стил, ама не може и не може да ми стане, сега е обличам, ама не мога да е закопчея, та тя ми е дрехата "Цел" Flutter
Дай да ги видим  hahaha

# 748
  • У дома
Стаси, довечера като имам време, ще ти ги пратя на лични да видиш що боклук съм изкупила от Али-то hahaha Joy hahaha

# 749
Хахахах, Тами, така ме разсмя с това описание  Grinning.
Направих шарана с лук, домати, моркови и чушки, сложих отдолу на тавата, отгоре той пъленен и посипах пах отгоре с плънката. Само тесто не сложих, защото имам хляб от лимец с квас и нямам търпение да си хапна  от него

Общи условия

Активация на акаунт