Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 685
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
Каисиа ,Алекс носи №23 и съм се видяла в чудо.Ние ходихме на ортопед(нали имаше проблем) и той препоръча бебетата да са боси,с чорапи или с меки пантофи.Ако са с твърдо ходило,се деформирал крака.Направих му кожени ,пухкави пантофи.

# 136
  • тук и там
Аз видях че Ненито имат и по-големи номера-освен да поръчам newsm78.Емил ходи по чорапи,тези със твърдата подметка не ги носи,то  стана очевидно че не са подходящи-изкривяват се отзад и не могат да му държат стабилно крачето,  слагам ги само навън като сме със количка за да му топлят на краката.В момента Емил носи 22 номер,измерих подметката на пантофите-15см,тепърва ще решавам кой номер да поръчвам..

# 137
  • София
Аз му взех Атипас за вкъщи, чорап с гума отдолу. И едни други подобни, но по-евтини. Отгоре ги навивам леко, че иначе се изхлузват много често, но предполагам е от това че лази повече.

Тези Ненито, къде мога да ги видя на живо и да се пробват евентуално?

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:51 от ~Саня~

# 138
Здравейте момичета,

Бързам да се похваля - и ние сме в отбора на проходилите! Много се вълнувам newsm44
Сега трябва и питка да правя, но че изчакам да проходи качествено, та да я гони Joy

За пантофки ненито знам, че се продават в магазин Мухоморка на ул. 6-ти септември, не помня кой номер, но е малко преди да се излезе на Графа. Иначе предполагам, че по интернет са по-евтини защото в магазина са 25 лв ако не се лъжа...

Отивам да търся рецета за лесна и бърза питка Mr. Green

Хубав ден на всички!

# 139
shimbite честито ви топуркащи крачета и на вас Heart Eyes.На скоро обсъждахме питки тук и бях пуснала линк за лесна питка.Не се чака самото тесто да втаса,а направо се оформя питка.
Като направиш питката да ни почерпиш със снимка и нас.

# 140
  • Sofia, Bulgaria
Честито прохождане, много яко всички бебоци прохождат едно след друго в темата, голяма емоция Heart Eyes Аз мисля идната или следващата неделя да направим прощъпулника,следя я как напредва- искам да е съвсем стабилна за да стигне питката с ходене Joy

# 141
Нали,знаете,че преди да търкулнете питката,детето трябва да е сито.Иначе казват,че ако пипне първо питката,цял живот щяло да е гладно.Аз много не вярвам на тези неща,а и моя хубостник както все е гладен,сигурно първо питката ще хване Joy

# 142
Нали,знаете,че преди да търкулнете питката,детето трябва да е сито.Иначе казват,че ако пипне първо питката,цял живот щяло да е гладно.Аз много не вярвам на тези неща,а и моя хубостник както все е гладен,сигурно първо питката ще хване Joy

Точно това очаквам и у нас да се случи. Simple Smile

# 143
  • София
Мухоморка вече не са на 6ти септември, а в една пряка на Шишман, срещу Слънце и Луна.
Но не знам дали има пантофи там, ходила съм 2 пъти в последната година, но не съм виждала. Но и не съм гледала за това де Simple Smile
Иначе аз лично съм им голям фен на тия пантофи. На баткото миналата година поръчвах индивидуално - по мейла пратих на жената размера на стъпалото и я помолих да ми ушие толкова големи. Много беше любезна и се съгласи. Още му стават(на ръба са), а носи 32 номер обувки Simple Smile

Честито на проходилите! Дай Боже скоро и ние да се похвалим!

# 144
Лятото имаше все още Мухоморка на 6-ти септември, но оттогава може и да са се преместили. Познавам жената, която прави пантофките, много готин човек, наистина!

Шери, много благодаря за рецептата за питката, но пак ми се стори трудна... Ще поровя и ще се похваля като направя нещо Hug Ама имам още време, тя едва проходи:)

# 145
Изобщо не е трудна питката,а и не се чака тестото са втаса преди да се оформи(това за мен си е +)
Снощи малкия направи 10-на крачки без да търси да се подпре някъде.Все си мислех ,че до сега ще е проходил стабилно.На 9 мес. направи 3-4 крачки и така до сега.Като направи тези крачки,все се оглежда да се хване някъде.

# 146
  • тук и там
shimbite, честити ви топуркащи крачета ! Hug
За питката-на scherifka e лесна и вкусна,можеш да пробваш.
Аз мисля да поръчам по интернет обувки на Ненито така или иначе.Емил си ходи стабилно,преместиха го в групата на по-големите деца,не е при бебетата вече...Не че има значение..За миналия месец има 7 посещения на яслата,през останалото време-болен. SadПоследно от 11.11 до 30.11 беше в къщи на АБ и инахалации,пратих го в понеделник,и вчера вечерта започна да повръща и пак е в къщи..Освен всичко останало,предвид цената която плащаме ни излиза направо златна тази ясла... Sad
Чакам още един месец да видим как ще се развият нещата и ще го отписвам,само дето трябва да пусна предизвестие 4 месеца по-рано,или да платим 400 евро неустойка ShockedНаправо ни разбиха  и плановете и финансите тези боледувания..  #2gunfire
В къщи пък не се издържа,скучно му е на Емил когато я няма каката,има нужда от други деца  и вече се чудя как и какво да правя.Оплаках се... Simple Smile
Хубав ден на всички и здрави дечица! Hug

# 147
Каисиа,някакви имуностимулиращи даваш ли?Казват,че децата имат адаптивен период през,който боледуват често.
Аз и на каката сега и на малкия давам често лук,чесън(каката яде лука като ябълка).И двата ги харесват и дори в къщи нямам температуро понижаващо лекарство(пу-пу).От години не се е налагало да се пият лекарства.
Дано децата ни са здрави ,а ние спокойни Praynig

# 148
  • тук и там
Давам,scherifka.. Sad Имунобор актив давам,сребърна вода капя в носа,с хомеопатични пробвам...ефект никакъв!Не знам -на каката "адаптивния" период  продължи 3 години..Ако и при Емил е толкова,направо не ми се мисли..Има бебета в яслата,от нищо не боледуват..до дете си е явно,щом при някои няма адаптивен период.

# 149
Всяко дете е различно,не трябва да ги слагаме в калъп.При едни има,при други-не.
Аз никога не съм давала имуностимолиращи,но са ми здрави децата(да не ме чуе Дявола).Всичко си е до организъм .
Дано при Емил не продължи дълго,че и ти да отдъхнеш от тревоги.
Аз да питам-отказахте ли нощното хранене?Ако е "да",как?

Общи условия

Активация на акаунт