Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 344
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Днес се сдобих с Олимпията на Парфен.  Crazy Но ми се струва, че не е съвсем като оригинала... може и от полуотпушения ми нос да е  newsm78
Очакват 15тина нови да седмица  Whistling
А Бамбука кой точно е?  newsm78

http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Bamboo-30815.html

# 496
Ще задам пак въпроса си относно парфюмите на зара, и по-обстойно за zara oriental, ако може menerva да ми помогне като види пирамидата, защото аз съм зле с тях. Благодаря!

# 497
Момичета, благодаря ви, наистина много сте мили! Blush Hug bouquet

Ще задам пак въпроса си относно парфюмите на зара, и по-обстойно за zara oriental, ако може menerva да ми помогне като види пирамидата, защото аз съм зле с тях. Благодаря!
Не знам какво точно искаш да знаеш за тази Зара, но ароматът е силно ванилов и сладък. Вероятно е правен с идеята да прилича на Casmir Chopard, но за разлика от Casmir, който трае дни, този въпреки сладостта си, отлита за нула време. От серията имах Floral Zara и той за мен е имитация на Божурения Ангел от Градинските Ангели на ТМ, но също беше нетраен.

На любителките на интересни аромати с ориенталски и дървесно-подправков привкус, предлагам едно много приятно нещо, което открих когато си купувах душ гел и течен сапун от една марка, която произвежда много хубави такива продукти с невероятен мирис - Dermomed. Нещото се води парфюм, в пластмасова бутилка е, която е приятно направена и етикетът също не стои евтино, 100 мл за 9,50лв. и мирише страхотно!!! Ако някой познава мъжкия Meharees на L`Erbolario, този Essenza di argan e дамският му вариант. От него все едно са премахнати нотките, по които може да се каже, че Meharees е мъжки и са останали само вкусни, зимни, коледни и гушливи неща. Много е приятен. Щедро се напръсках с него сега и ми се ще да се изям Crazy Не знам как ще е като трайност, защото го купих днес, но 100 мл са достатъчни за поливане. Laughing В комбинация с душ гела, сигурно ще се задържа и по-дълго.
Ако харесвате L de Lolita Lempicka, ще харесате и този.

# 498
  • Бургас
Бижу, мерси за информацията!  bouquet
Това съм го пробвала, но тук съм го виждала само като душ-гел и течен сапун. Взимала съм още един-два вида от същата марка, никак не са лоши. Peace

# 499
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, първо да се извиня, ако въпроса не е за тук, но много ми се иска да ги намеря тези два парфюма. Първия е на Nina Ricci - Premiere Jour, него съм го намирала много, но има и много лоши имитации, затова искам да ви попитам, коя според вас му е най-добрата имитация. Другия е на Benetton Colors него за съжаление не мога да го намеря никъде, а е уникален аромат

# 500
KDS, до скоро ги нямаше и аз само душ гелове, и сапуни от различните видове съм купувала, но предпоследния път ми ги показаха, пробвах, почудих се... и не взех. Ирисът на парфюм не ми хареса макар душ гелът и сапунът Ирис от марката да са ми любими. Другият май беше Франджипани и бяла праскова, който не е лош също, прилича ми на нещо познато и смятам, че е един от доста харесваните типове кремаво-цветни аромати. Днес имах път натам и си взех Аргана.

# 501
Бижу, къде се продава тази марка? Аз май не съм я срещала в аптеките и дрогериите, където ходя.

# 502
  • Бургас
Premier jour на Нина Ричи твърдо имитацията на Рефан.Преди години имах оригинала,този е почти идентичен с него. PeaceЗа Benetton Colors не мога да помогна.

# 503
Бижу, къде се продава тази марка? Аз май не съм я срещала в аптеките и дрогериите, където ходя.
Ами аз я открих в магазин за почистващи и перилни препарати. Повечето марки са израелски и италиански, освен обичайните присъстващи на нашия пазар.

# 504
Nina Ricci - Premier Jour имам на Infinite love, много си го харесвам, ходих специално да помириша оригинала в магазин и разликата е минимална, може би оригиналът е по-мек, по-нежен. Нямам впечатления от други марки. Но препоръчвам гореспоменатата без колебание. Мнението ми е базирано и на още два техни парфюма - кавъри на Love in Paris и Euphoria, Calvin Klein. Ами какво да кажа, страхотни са, за втория съм получавала комплимент от непознато момиче. Много се трогнах.

# 505
  • BG-DE

Благодаря за доверието  Embarassed, но не бих могла да добавя нищо повече от казаното от Бижу. Ароматът и на мен ми прилича на Кашмир http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Casmir-348.html  много сладък и ванилов но е ужасно нетраен като повечето парфюми на Зара  Peace  Според мен ако ти допада то по-добре си вземи Кашмир от някой он-лайн магазин. За него мога да ти гарантирам, че е убийствено траен Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 19:45 от Menerva

# 506
  • Karlovo
Как разбирате ,че един парфюм има дълъг шлейф ? Не мога да си го обясня ,освен някой да върви след мен и да ми каже дали усеща парфюма  Grinning .Препоръчайте някой зимен парфюм с дълъг шлейф ,харесвам аромати като Ели Сааб, Манифесто да не са сладникави .

# 507
dreems, аз бих ти препоръчала Valentina- Valentino, Dahlia Noir- Givenchy, D&G Pour Femme. Наскоро се сетих за един мой много любим парфюм Florabotanika- Balenciaga. Много нетипична комбинация на цветни връхни нотки с преобладаващ карамфил, която преминава през много лека мента и завършва с силна пудра.

# 508
Никога няма да разбера какво се има предвид когато един парфюм се определя като "сладникав", предвид че не обичаш такива, а харесваш Манифесто, които е един доста сладък парфюм. Rolling Eyes
Ами как да кажа, дълъг шлейф на парфюм е като например се разминеш с някого, добре напарфюмиран и метри, след като си отминала човека, парфюмът се носи след него и го усещаш осезаемо. Има парфюми, които излъчват на различно разстояние от кожата, върху която са напръскани. Едни правят аура, т.е. усещаш ги само около косата си. Други се усещат на една ръка разстояние от събеседниците, а трети изпълват с аромат помещението, в което се намирате. И последно, има такива, за които например колегите ми казват: парфюмът ти се усеща още от коридора, а аз съм си в стаята и не съм излизала в коридора дори!

# 509
  • Karlovo
Бижy за мен специално сладникав парфюм си мисля че е нещо от сорта на Габриела Сабатини ,но може и да съм в огромна грешка.От скоро ви чета и съм много начинаеща.
seawind още утре съм в магазина не Рефан да видя за имитации на препоръчаните парфюми .

Общи условия

Активация на акаунт