Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 302
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • BG-DE
На Олимпеата номера беше 325, нали? Ей, сега ще се пръсна от любопитство, а утре е неделя и не се сещам за отворени рефани, но в понеделник   animal037

# 571
Не, 325 е Versace Crystal Noir , 335 е Olympea. Днес го помирисах, само от картончето , но ми допадна.

# 572
  • BG-DE
О, благодаря ти  bouquet

# 573
  • Чукарландия
Много точно казано,Олимпея е в пъти по-добър,Лейдито е по-остър,оф влюбена съм пак за кой ли път Mr. Green

Коя е тази Олимпея, която коментирате? На П. Рабан ли? Hug

# 574
# 575
  • Бургас
Като стана на въпрос за Eau des Merveilles на Hermes някой знае ли дали има имитация на Elixir des Merveilles http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html  newsm78

+1 Hug
Няма имитация на Елексира, поне аз не знам за такава. Баргело 152 - Eau des Merveilles на Hermes го имах преди няколко месеца, но го подарих. Не беше лош, но не и достатъчно добър. Основната идея беше хваната, но дотам.

Аз преди бях писала, че и според мен Олимпеята е подобрена версия на Lady Million
Както писах преди и за мен двата споделят нещо общо и единия ми напомня на другия. Аз го отдавам по-скоро на факта, че парфюмериста и на двата е един и същ.  Simple Smile От Олимпеата са премахнати по-острите нотки /като пачули и малини/ и са заменени с много мека ванилия с лек солен акорд.
На мен парфюма вече ми омръзна, както и предполагах, че ще стане до колкото се познавам.  Laughing Изпръсках към 20 мл. и си продадох оригинала. Бях убедена, че до месец, два ще се напълни с негови имитации, така и стана.  Laughing Сега ще си взема малко от Рефан, да имам като ми се прииска.  Grinning

# 576
Здравейте момичета, нова съм в темата, извинявам се, ако е коментирано преди, интересува ме дали сте купували и доколко са качествени и трайни парфюмите от този сайт

https://www.facebook.com/Online-%D1%81%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-% … 1593550247523673/

# 577
Точно на предишната страница писах, че оригинал за 30 лева НЯМА!!!!! Още повече си пише, че са РЕПЛИКИ!

# 578
Точно на предишната страница писах, че оригинал за 30 лева НЯМА!!!!! Още повече си пише, че са РЕПЛИКИ!
Да, пише, че репликите са 29 лв, а тестерите са 67 лв., въпроса ми е доколко са качествени и трайни, не дали са реплики.

# 579
  • София
В тази тема споделяме информация за сполучливи имитации, а не за онлайн пазаруване. На първа страница са списъците с фирмите, за които бихме могли да дадем информация относно качество и трайност на предлаганите парфюми.  Peace

# 580
  • BG-DE
Здравейте момичета, нова съм в темата, извинявам се, ако е коментирано преди, интересува ме дали сте купували и доколко са качествени и трайни парфюмите от този сайт

https://www.facebook.com/Online-%D1%81%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4-% … 1593550247523673/

Гаранция, че са ментаци  Grinning То само като се замисли човек откъде се снабдяват с тонове САМО тестери  Joy, а за всеобщата трайност от 12-15 часа дори не ми се коментира  Mr. Green Като видя подобни "супер" оферти направо ми става хем смешно, хем ме хваща яд на поредните тарикати решили да изкарат пари като преметнат колкото могат хора  Confused

# 581
  • Варна
Вече можете да се насладите на ароматите на PARFEN и в Бургас на ул. „Уилям Гладстон“ 106, Бургас
Честито!!!
bouquet

А ние във Варна пак ще въздишаме Sick

# 582
Здравейте  Simple Smile Искам да Ви попитам hypnose Lancome на рефан достатъчно добра ли е? Мерси  Hug Hug

# 583
Зелената ябълка на Дона Карън къде е най сполучлива и трайна?

# 584
момичета може ли да ми препоръчате добра имитация на pure poison и midnight poison?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт