Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 323
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
038 - Black Opium/ YSL

# 602
  • Варна
В момента в сайта на Рефан е на промоция този парфюм, няма го на първа страница, някой знае ли кой е ?

Не разбрах каква му е промоцията, защото цената му е като на всички - 12 лева

# 603
  • София
Момичета, ако все още искате да публикуваме на 1-ва стр. на новата тема обобщена информацията за сполучливите имитиции, отново моля да ми изпращате на лични предпочитанията си. Peace
От последната тема съм извадила и обобщила това:
Скрит текст:
Bvlgari Omnia - D&P, Refan
Calvin Klein Euphoria - Refan
Calvin Klein Escape - Refan
Calvin Klein CK One - D&P, Refan
Carolina Herrera 212 VIP - Jodex, D&P, Bargello, Zag Zodiak
Cerruti 1881 - Refan
Chanel Coco Mademoiselle - Lidl
Christian Dior Рure poison - Zag Zodiak
Christian Dior J`adore - Refan, Fashion & Fragrances
Chloe Love- D&P, Bargello
Clinique Aromatics Elixir - Refan
DKNY Be Delicious Donna Karan /Green Apple/ - Roxanne
Dolce & Gabanna The One - Refan
Dolce & Gabbana L`Imperatrice -Refan
Elie Saab Le Parfum - Bargello
Giorgio Armani Idole d`Armani - Bargello
Giorgio Armani Armani Code - D&P, Refan
Givenchy Very Irresistible - D&P, Refan, Roxanne
Gucci Bamboo - Parfen
Guerlain L'Instant de Guerlain - Roxanne
Guerlain La Petite Robe Noire  - Refan
Guerlain Insolence - Sangado
Hermes Un Jardin Sur Le Toit - Zag Zodiak
Hermes Eau des Merveilles - Bargello
Jimmy Choo Jimmy Choo - D&P, Jodex, bargello
Lancome La Nuit Tresor - Refan
Lancome La Vie Est Belle - Zag Zodiak
Lancome Miracle - D&P, Jodex, Bargello
Lolita Lempicka Lolita Lempicka - Refan
Nina Ricci Premier jour - Refan, Infinite Love
Paco Rabanne Olympea - Refan
Prada Candy - D&P, Zag Zodiak, Refan
Rochas Aquawoman - Refan
Shiseido Zen - D&P
T. Mugler Angel - D&P
T. Mugler Alien - D&P, Sangado
T. Mugler Womanity - Refan
Tom Ford Black Orchid - Refan, Zag Zodiak, Sansiro
Versace Bright Crystal - Refan, D&P
YSL Manifesto - Refan, Roxanne, D&P
Очаквам коментарите ви.  Simple Smile

# 604
Запалихте ме с това Манифесто и днес бях да тествам Манифесто на Роксан. Е, няма такъв разкош! През пет минути си мириша китката. Толкова красив, опияняващ аромат. Отивам да си купувам после.
Много сте лоши значи!!!

Носът ми започна да харесва странни аромати напоследък. Нетипични за мен.

# 605
Запалихте ме с това Манифесто и днес бях да тествам Манифесто на Роксан. Е, няма такъв разкош! През пет минути си мириша китката. Толкова красив, опияняващ аромат. Отивам да си купувам после.
Много сте лоши значи!!!

Носът ми започна да харесва странни аромати напоследък. Нетипични за мен.

Сподели ни после как е при теб като трайност и наситеност.  Simple Smile

# 606
  • Бургас
момичета може ли да ми препоръчате добра имитация на pure poison и midnight poison?  Praynig

За Мidnight poison не знам, май само Баргело го имат, а може би и D&P, но нямам представа как са, но на Рure poison версията на Заг, според мен, е много добра  Peace

Не познавам много добре Пойзъните, но от това, което съм пробвала и на мен ми хареса Рure poison във версията на Заг Зодиак. Тази на Ди енд Пи не беше много наситена и ми идваше леко лекарствена.
Мidnight poison на Баргело също е добра. Сравнявах я с оригинала, от който имам отливка - има разлика, но си заслужава, особено като се има впредвид, че другите не я предлагат.  Simple Smile

Днес смятам да направя една поръчка от Рефан и искам да попитам момичетата, които са поръчвали онлайн дали са доволни от трайността на парфюмите. Проблема е, че като не го сипват пред мен няма как да знам какво има вътре.
Сайтът е фирмен, до колкото разбрах и е напълно читав. Парфюмите, които се водят 53 мл. са 50 мл. парфюм с 65 капки, до колкото си спомням. Не виждам какъв е проблема....като сипват пред теб парфюма и капките, да не би да знаеш какво точно ти слагат вътре.  Rolling Eyes

# 607
  • Бургас
Страхотен е Манифесто на Роксан,повече го харесвам от сума ти оригинали даже,казвала съм го много пъти.Анч,радвам се,че и на теб ти е допаднал,трайността е потресаваща при мен и на другия ден  се  усеща без да подновявам.Много почвам да се дразня на Ланком,установих,че Нощния Трезор поразително прилича на Роклята на Герлен,незная дали и при Вас е така,но за мен е Shocked.Кога ще престанат тея от Ланком да крадат незная-първо изимитираха Бомбата на Виктор и Ролф/Животът е прекрасен е просто копие/,а сега и това с Герлен,а ми бяха любим бранд #Cussing out #Cussing out

# 608
  • BG-DE
Нощният трезор ти прилича на Герленската рокля  newsm78, много странно, за мен нямат нищо общо но от нос до нос...  Hug

# 609
  • Бургас
Да,сладурке,дори сега съм с Нощния Трезор и откривам страшна прилика с Роклята.Дали пък аз вече не полудявам от толкова мн. аромати Shocked,но не ужасно си приличат Rolling Eyes Hug

# 610
  • Бургас
На мен Среднощният трезор не ми прилича на Черната рокля, даже въобще  Simple Smile По-скоро ми напомня на Армани Си, но не чак толкова. Да не би приликата да идва от това, че и двете са имитации на Рефан? Нали рефанските версии ползваш, не оригиналите?
Иначе Животът е хубав наистина има прилики с бомбата на Виктор и Ролф. При тях обаче един от парфюмеристите и на двата аромата е Оливие Полж, а той има много характерен почерк, поне така съм забелязала.
За мен Животът е хубав постави нещо като тенценция, когато излезе. Стана бестселър и донесе много приходи за Лореал, които притежават Ланком. От там нататък всички останали марки - собственост на Лореал започнаха да пускат аромати в тази категория. Парфюмеристите правят интерпретации на една и съща тема, защото това иска от тях компанията. Причината - продажби, продажби и продажби  Laughing
За мен лично - Си на Армани, Черният Опиум на Ив Сен Лоран, Среднощния трезор, новият Дизел Red Kiss - всички са в един кюп. Като се загледа човек, и четирите марки са собственост на Лореал.  Peace
Сега ми се струва, че тенденциите започват леко да се променят, но няма да задълбавам в парфюмните размисли, темата е за имитации все пак  Laughing

# 611
  • Бургас
KDS bouquet,защо да не задълбаваш това,че сме в темата за имитации не ни прави малоумни,тук доста хора пишат на достатъчно високо ниво/в това число и ти/ и доста добре познават оригиналите,освен имитациите и това,което написа е абсолютно вярно и много полезно поне за мен.Съжалявам,пропуснах да напиша,че този път става въпрос не за оригиналите,а за Рефан,именно от там идва приликата явно както си написала.От трите споменати парфюма,не познавам в оригинал достатъчно добре/мирисала съм го само по парфюмерии,нямам проби от него,за да си направя преценка/ само Нощния Трезор,но ще се поправя ,но ако както казваш напомня Армани Си няма да бъде мой абсолютно,защото първия не го дишам.Попаднах на нещо интересно докато четях,но това е стара публикация от 2008 г  някъде-някои беше писал,че Шанел притежават Буржоа,незная доколко е вярно.Просто си търся Фондютен и попаднах на тези писания,ще ми е интересно да разбера дали това е вярно?За почитателките на Шанел вече е заредана в магазин Мико есенната грим колекция,преди минути получих смс.

# 612
Само аз ли не усещам Нощния Трезор от Рефан?  Shocked Тествах го на щанда в магазина на Мария Луиза ...

# 613
  • Варна
Само аз ли не усещам Нощния Трезор от Рефан?  Shocked Тествах го на щанда в магазина на Мария Луиза ...
Аз го имам с двойна доза капки - просто е трепач на метри след мен се носи!

# 614
  • Бургас
И с единично количество капки пак се усеща доста. Обонянието ти нещо те мами, случвало ми се е доста пъти. Може би носът ти има нужда от почивка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт