Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 370
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • В един копнеж!
Зелената ябълка на Дона Карън къде е най сполучлива и трайна?

По препоръка на  съфорумка, аз си я поръчах вчера от Роксан.

# 586
  • Deutschland
На Роксан Ябълката на Д.Карън е много добра откъм трайност, имайки в предвид че и оригинала е ЕДТ.
Покривните градини на Заг са страхотни, а Дот изобщо не е сладък, но пък е траен. Пробвала съм други имитации на Дот, все бонбонести а този хич не е. Не познавам оригинала обаче и не мога да твърдя коя от имитаците е вярната

# 587
В Бургас продават ли парфюми на Роксан?

# 588
  • Бургас
Да в двата мола има Роксан.

# 589
Да в двата мола има Роксан.
Къде точно е?Благодаря ти!

# 590
  • BG-DE
момичета може ли да ми препоръчате добра имитация на pure poison и midnight poison?  Praynig

За Мidnight poison не знам, май само Баргело го имат, а може би и D&P, но нямам представа как са, но на Рure poison версията на Заг, според мен, е много добра  Peace

# 591
  • Бургас
В Mall Galleria и в Plaza Mall-и в двата мола има. В Galleria още като влезеш,съвсем в началото има Роксан.

# 592
момичета може ли да ми препоръчате добра имитация на pure poison и midnight poison?  Praynig

За Мidnight poison не знам, май само Баргело го имат, а може би и D&P, но нямам представа как са, но на Рure poison версията на Заг, според мен, е много добра  Peace

Ди енд Пи го нямат. Те имат Pure poison, който не им е много добър, Hipnotic Poison и класическия Poison.

# 593
Момичета, C-thru имитации ли са? И ако са, знаете ли кой на какво е?  Simple Smile Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile Искам да Ви попитам hypnose Lancome на рефан достатъчно добра ли е? Мерси  Hug Hug

Много добра имитация си е, но поне в Пловдив го има само капсулован и
не е толкова траен.Ако го има някъде наливен и да се сложат капки
ще е по-добре.Иначе е почти идентичен с оригинала.

# 595
  • Deutschland
Днес смятам да направя една поръчка от Рефан и искам да попитам момичетата, които са поръчвали онлайн дали са доволни от трайността на парфюмите. Проблема е, че като не го сипват пред мен няма как да знам какво има вътре.

# 596
Днес смятам да направя една поръчка от Рефан и искам да попитам момичетата, които са поръчвали онлайн дали са доволни от трайността на парфюмите. Проблема е, че като не го сипват пред мен няма как да знам какво има вътре.
Лолитата поръчвах от сайта, трайността е доста добра, доволна съм Peace

# 597
Получих днес две минита по 20мл. на Зак, 315 и 319, от обявата в Базар с безплатната доставка Simple Smile
Не познавам оригиналите и не мога да съм полезна със сравнение, но и двата ми допадат, като Манифестото повече. По 4.20 са с безплатна доставка, което си е супер цена. За трайност още нищо не мога да кажа, но единия беше леко протекъл и омирисах къщата Laughing
Манифестото на Рефан по-добро ли е от на Зак?

Аз също направих от там поръчка,но така си и остана.Досега нямам отговор на заявката,много странно  newsm78

# 598
В момента в сайта на Рефан е на промоция този парфюм, няма го на първа страница, някой знае ли кой е ?

# 599
това е стандартна рефанска бутилка
дай и някаква друга информация за него

Общи условия

Активация на акаунт