Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 315
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Момичета /и момчета, разбира се/, интересно ми е, някоя от вас ползвала ли е от тези парфюми:
http://giza-perfumes.eu/index.php
?
Доколкото разбирам, това са имитационни парфюми от натурални масла, /т.е. без спирт ли?/...Как са като трайност, някой пробвал ли ги е? /Шлейф вероятно нямат...или бъркам?!.../...Честно казано, много не се ориентирах, защото продават и някакъв вариант с допълнително количество /мисля, че беше 30 мл./ спирт за разреждане...което пък значи, че отиват към общо разпространените парфюми, които се продават....?! Честно казано, не се ориентирам много добре в сайта им...
Някой ползвал ли е и какво му е мнението? Thinking

П.П. Ето, намерих го това с 30-те мл...:
http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=279
т.нар."ексклузивна парфюмна колекция"...И като кликнете на "описание" в падащото меню за поръчване на конкретна разфасовка се явяват някакви неразбираеми за мен комбинации между т.нар. "парфюмно масло" и "спрей"...Ако някой ми разясни ще е супер.
 Peace

П.П. 2  ...Или пък.... Thinking става въпрос за отделни продукти, а не за смесване на "парфюмно масло" със "спрей"...и ексклузивността е просто в маркетинговата комбинация на двата вида продукти?!

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 19:27 от solar_fields

# 661
  • Бургас
Оригинала ползвам на Коко Мадмоазел,но ми останаха някакви нищожни милилитри и даже се чудя дали да го подновявам или да се насоча към някой друг на Шанел примерно Аllure sensuelle,от който имам пробичка и много ми харесва/той между другото много прилича на Мадмоазелата,явно затова ми е допаднал толкова.Иначе не съм намерила най-добрата имитация,имам тази на Рефан,която е ужасно трайна,по сладка доста от оригинала,кажи и да я пробва пък знае ли човек може и да и хареса,сега за зимата е идеална и се забелязва много от околните  Hug:За тези парфюми Гиза бях чела,че били доста мазни,като цяло не ги предпочитат,аз лични наблюдения обаче от тях нямам.

# 662
Оригинала ползвам на Коко Мадмоазел...
Отиди в хипермаркет "Лидл" и тествай техния "Suddenly - Madame Glamour".... Wink
 bouquet

# 663
  • Бургас
Да,но дали го имат наличен,защото техния Шанел5 беше много близък,но вече го няма... bouquet

# 664
Има го! Peace

И малко сравнение според  The Independent!
http://www.bellenews.com/2014/11/26/fashion-style/lidls-suddenly … oco-mademoiselle/

# 665
  • Варна
Привет момичета! Преди време една от вас беше писала ,че си е купила Guerlain L'Instant  парфюмна вода. Питам защото се колебая между тоалетната вода и парфюмната. Дайте съвет моля ви, защото явно като имитация на Роксан или каквато и да е друга няма да го намеря. Има ли голяма разлика в аромата и трайността. Кажете кое да взема, че сама няма да мога да реша. Пробвала съм тоалетната и не ми се стори много трайна. Praynig bouquet
Утре и аз отивам да купя Олимпеята. Дано са го получили и в нашия квартал. Simple Smile

# 666
  • Бургас
Бижу bouquet-аз зная,че е най-добрата имитация на Мадмоазелата,в предни теми сме обсъждали,но никога не съм я купувала и ще отида да видя тези дни и после ще споделя впечатления.Оригиналът ми е  подарък от много скъп човек и от тогава тоя парфюм ми стана любим/още повече,че него вече го няма в моя живот и затова парфюма е много специален за мен/Но пък за тея пари ще си купя сума ти козметика и едва ли ще ги вложа в оригинала.Нел,ЕДП Guerlain L'Instant   е по-задушлив/поне при мен е така/,аз бих те посъветвала да си купиш ЕДТ-учудена съм,че казваш,че не ти се е сторил траен Shocked.Най-добре го разноси така с хубаво напръскване в някой магазин Grinning и си реши. bouquetНека и другите момичета запознати с него се включат да прочетеш повече мнения.

# 667
  • BG-DE
И моите предпочитания са за L`instant edt в парфюмната вода върху мен медът се развива по особено неприятен (пиклив) начин и не бих препоръчала да се взима без проба, а по отношение на трайността и двата са ми еднакво убийствено трайни, учудвам се, че тоалетната вода ти се е сторила нетрайна  newsm78

# 668
  • Варна
Menerva, Bright Crystal  bouquet Hug
 Лятото го пробвах, може и да съм се заблудила относно трайността, а иначе много ми хареса тоалетната вода.

# 669
  • Бургас
Menerva, Bright Crystal  bouquet Hug
 Лятото го пробвах, може и да съм се заблудила относно трайността, а иначе много ми хареса тоалетната вода.

Аз бях тази с  Guerlain L'Instant ЕДП. Мнооого си го харесвам. При мен медът си е приказен, но и аз съм чувала, че понякога е задушлив и се развива лошо. Пробвала съм и ЕДТ - също е много хубав и може би наистина по-сигурен, че няма да те изненада неприятно. И двата са с отлична трайност, нямат грешка. Пробвай пак, мисля, че високите температури са ти изиграли лоша шега. И двата са за по-хладно време. В никакъв случай не бих носила моя през лятото.  Peace
Solar, не съм пробвала тези парфюми Гиза, само съм чувала за тях, но нещо не ме вълнуват.  Simple Smile

# 670
  • София
Момичета /и момчета, разбира се/, интересно ми е, някоя от вас ползвала ли е от тези парфюми:
http://giza-perfumes.eu/index.php
?
Доколкото разбирам, това са имитационни парфюми от натурални масла, /т.е. без спирт ли?/...Как са като трайност, някой пробвал ли ги е? /Шлейф вероятно нямат...или бъркам?!.../...Честно казано, много не се ориентирах, защото продават и някакъв вариант с допълнително количество /мисля, че беше 30 мл./ спирт за разреждане...което пък значи, че отиват към общо разпространените парфюми, които се продават....?! Честно казано, не се ориентирам много добре в сайта им...
Някой ползвал ли е и какво му е мнението? Thinking

П.П. Ето, намерих го това с 30-те мл...:
http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=279
т.нар."ексклузивна парфюмна колекция"...И като кликнете на "описание" в падащото меню за поръчване на конкретна разфасовка се явяват някакви неразбираеми за мен комбинации между т.нар. "парфюмно масло" и "спрей"...Ако някой ми разясни ще е супер.
 Peace

П.П. 2  ...Или пък.... Thinking става въпрос за отделни продукти, а не за смесване на "парфюмно масло" със "спрей"...и ексклузивността е просто в маркетинговата комбинация на двата вида продукти?!
Имитационните им аромати не са лоши, но някак всички имат една обща нотка, предполагам, че е от базовото масло, в което слагат есенциите. От "авторските" аромати имат добри попадения. Маслата се продават се в рол-он опаковка от 10 мл, но за мен лично е малко странно да нанасям така парфюм, може би е въпрос на навик и стереотип. Много силен аромат в началото, но бързо затихва и изчезва. Шлейф почти няма, най-много аура. Това дотук е за маслата. Със спрея обаче нещата стоят по-различно. Маслото може да се смеси със спирт: 10 мл масло с 30 мл етилов спирт от аптеката, най-високия процент. Така нанесен, парфюмът вече има по-добра трайност и излъчва в по-голям радиус. Не съм купувала от тях готови разтворени аромати, само масла.

# 671
Благодаря ти, Атти за изчерпателния отговор  bouquet
Много ти благодаря!
 Hug

# 672
Оригинала ползвам на Коко Мадмоазел...
Отиди в хипермаркет "Лидл" и тествай техния "Suddenly - Madame Glamour".... Wink
 bouquet
Познавам оригиналът отлично, имах 100 мл EDP, и още един, който дъщеря ми счупи върху леглото Crazy, седмици на ред цялата къща миришеше. След това прочетох за Лидълската версия- перфектна имитация, дори една идея по-добра лично за мен.

# 673
  • Чукарландия
Получих си COTE D`AZUR HYERES. Ммм, ама много Убав. Доволна съм. Heart Eyes Дано да е и траен. Hug

# 674
  • BG-DE
 BBeLLa, много се радвам, че си доволна, защото аз го препоръчах и като разбрах, че си го поръчала на доверие се притесних да не съм те подвела, че все пак носове разни  Embarassed Дано и трайността да те удовлетворява, макар че при мен оригиналът не беше особено траен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт