Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 329
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Шишенцата на Заг и при мен текат така,но тези от 50мл в зелен цвят,затова вече ги избягвам.Тези от 34мл са супер и не текат въобще.

# 646
  • София
gdlina32, прегледай последниците няколко страници.  Peace

# 647
  • Варна
Чета темата най-подробно, не бих питала за нещо , което вече е коментирано.
Единствено за този аромат има мнения
Cote Azur Hyeres
интересуват ме като цяло другите на марката, за този вече е ясно Peace

# 648
  • София
Едва ли някой би могъл да даде мнение "като цяло за марката".

# 649
Момичета, моля за мнение до колко се доближават до оригиналите тези аромати и как са като трайност?
http://www.emag.bg/parfjumi/cote-d-azur/c?=bc&tree_ref=606
 bouquet
Пробвала съм няколко от тях, а два имам и мога да кажа, че като трайност са доста добри Peace

# 650
  • Варна
Момичета, моля за мнение до колко се доближават до оригиналите тези аромати и как са като трайност?
 bouquet
Пробвала съм няколко от тях, а два имам и мога да кажа, че като трайност са доста добри Peace
Hug
Благодаря

# 651
На Cote D'Azur имам Moon Black, перфектна имитация на Легендата на Мон Блан. Трайността му обаче не е особено задоволителна при мен - около 2 часа. True Star пък е много добра имитация на Дона на Трусарди - правих паралелен тест, разликите са съвсем незначителни.

# 652
  • BG-DE
На Cote d`azur имам Goya, който е чудесна имитация на Gucci by Gucci, трайността му върху мен е много добра и True star, който действително е перфектна версия на Donna на Трусарди, а съм пробвала Desire and Gold, който е имитация на The One, като аромат е много близък но нещо бързо ми се загуби и Sin Black, който пък имитира Si intens на Армани, стори ми се близък, (но не познавам добре оригинала) и относително траен. Доколкото знам Chico night  е имитациа на Коко ноар, а Mysterious color и Mysterious magic на някои от парфюмите на Бритни Спиър, но не знам кои точно. А, и Boston Moon имитира Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme, не познавам добре оригинала но ми се струва добър  Peace

# 653
  • Варна
На Cote d`azur имам Goya, който е чудесна имитация на Gucci by Gucci, трайността му върху мен е много добра и True star, който действително е перфектна версия на Donna на Трусарди, а съм пробвала Desire and Gold, който е имитация на The One, като аромат е много близък но нещо бързо ми се загуби и Sin Black, който пък имитира Si intens на Армани, стори ми се близък, (но не познавам добре оригинала) и относително траен. Доколкото знам Chico night  е имитациа на Коко ноар, а Mysterious color и Mysterious magic на някои от парфюмите на Бритни Спиър, но не знам кои точно. А, и Boston Moon имитира Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme, не познавам добре оригинала но ми се струва добър  Peace
Menerva, благодаря за изчерпателният отговор bouquet

# 654
  • Чукарландия
 bouquet

Ето, тук под всеки парфюм е написано, от кой оригинал е вдъхновен. Peace

# 655
  • Варна
 Олимпея на Рефан вече и във Варна. Подстрекателки такива  Laughing. Това е страхоооотен парфюм. От час тъна в блаженство с тоя божествен аромат.Определено е различен от всичко,което ползвам по принцип. Пак е ванилия,но мноооого различна.

# 656
  • Бургас
 Mr. GreenДа ти е честит,наистина мега як аромат.Аз днес пък си тъна в блаженството на Коко Мадмоазел Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 657
Олимпея на Рефан вече и във Варна. Подстрекателки такива  Laughing. Това е страхоооотен парфюм. От час тъна в блаженство с тоя божествен аромат.Определено е различен от всичко,което ползвам по принцип. Пак е ванилия,но мноооого различна.
А ние  в Монтана ще има да почакаме,а дано ама на дали. newsm78

# 658
  • BG-DE
Да-а, супер аромат е Олимпеата  Heart Eyes честито на придобилите го и от мен, и дано скоро да го заредят навсякъде, а ти Кристалче в оригиналната Мадмоазела блаженстваш или си попаднала на добра имитация, че една приятелка издирва такава но нищо не я удовлетворява  Grinning

# 659
Здравейте и от мен момичета. Нова съм в темата, но искам да се похваля с придобивка от рефан - 331 , мисля на Бърбъри , адски дълготраен върху мен. Според моя нос е от онези парфюми - свежи , но от тези които могат да се носят и в хладничко ...направо ми направи денят хубав  Party

Общи условия

Активация на акаунт