Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
.........................
Има ли добавена есенция в капсулованите парфюмни води?
Не. "
Това е цитат, изваден от пост, публикуван в темата "Рефан" - обсъждане на продуктите им. Съфорумката е написала, че го е копирала от сайта на фирмата.
Не мисля, копирала го е отдавна.
Все още съм голям фен на РЕФАН, въпреки епизодичните криввания.
Капсулованите са няколко вида, преди години (3-4) имаше капсуловани 50 мл без капки, бяха по-евтини, не помня точно, около 7 лв, и се продаваха в магазините за наливни и си казваха, че са без капки. Вече няма такива. Другите капсуловани , особено тези 125 мл са много концентрирани и на тях пише точно това, че са с 2% повишена концентрация, но когато си купя такъв понякога си го преливам в стъклени по-малки шишета защото техните капачки се развиват.
Откакто закриха магазина в Галакси в София, избягвам да купувам наливни.
В повечето не ти дават да си пръснеш, някакви памуци и капачки, не благодаря.

# 451
  • Бургас
Момичета, мисля да пусна една темичка за размяна специално на имитационна парфюмерия и за колективно пазаруване на парфюми. Имам предвид варненци, и други градове естествено - с цел да си спестим разходите за доставка, а и доста сайтове имат отстъпки при поръчка на два и повече парфюма. Какво мислите за това?
Аз съм "за" за размяната  Grinning Имам толкова много за размяна, постоянно ги подарявам на близки. Но все пак не съм много убедена, че ще се получат нещата, разходите за куриери са 4-5 лв., което е много за една размяна на имитация.
За груповото пазаруване също не съм много сигурна как ще е удобно за всички, но не пречи да пробваме.  Peace

# 452
  • София
Момичета, моля споделете каква е трайността на парфюмите на Парфен при вас.  Praynig Ароматите, които си пръснах вчера не ми се сториха много трайни, за 4 часа се изпариха. А си харесах Euphoria C. Klein и сега се чудя.  newsm78
Препоръчайте и добра имитация на Angel T. Mugler, не мога да си намеря парфюма. Или съм го изпръскала безпаметно, или съм го скрила някъде от себе си.  Embarassed
Няма лошо да се направи тема за размяна, но наистина разходите за куриер ще са неоправдано високи, в сравнение с цената на имитациите.  Peace

# 453
размени - добре, ако желаете  Wink
но груповото пазаруване е забранено във форума  Grinning

# 454
Подкрепям идеята за тема за размяна. Вчера имах неблагоразумието да пръсна от рефанска орхидея върху един шал. В резултат днес разнасям облаци из целия съд...не си сложих на кожата друг парфюм да не усмъртя хората  Mr. Green потресаваща трайност..наливен с капки 1:1 от миналата година от Люлин Simple Smile

# 455
.........................
Има ли добавена есенция в капсулованите парфюмни води?
Не. "
Това е цитат, изваден от пост, публикуван в темата "Рефан" - обсъждане на продуктите им. Съфорумката е написала, че го е копирала от сайта на фирмата.
Цитатът е от пост на мамули, публикуван на 11 септември 2013г. в темата "Рефан" - обсъждане на продуктите им", под номер 532.

# 456
  • Варна
Аз в крайна сметка си поръчах Черната орхидея на Заг Зодиак и съм очарована! Не познавам детайлно оргинала, само от тестери съм го пробвала, но според мен е много добра тази версия! Досега ползвах рефанската, но тя ми идва малко по-сладка, докато тази на Заг е по-опушена някак си. И да подчертая, че на Рефан съм пробвала само капсуловани варианти, че във Варна се оказа много трудно намирането на наливни. Бях си взела Орхидеята в разфасовка 20 мл, а след това и в 125 мл и двете имаха разлика в аромата. Тази натрапчиво сладка нотка я нямаше в малкото шишенце. Но накратко, съм с две ръце за версията на Заг Зодиак. Трайността също е похвална - пръснах се вчера към 16 часа, сега още го усещам доста отчетливо.

А имате ли представа каква е цената на доставата на D&P? В сайта нещо не я намирам.

От къде си поръча парфюма? Нещо не мога да се оправя със сайта.. Grinning

# 457
Момичета, на страницата на Заг Зодиак във Facebook има снимка на много добре изглеждащ флакон. Виждали ли сте ги някъде и знаете ли какви са?

# 458
Marsala, пиша им във фейсбук обикновено, много са отзивчиви. Само имай предвид, че доставката е 6 лв. Nell999 обаче ме "светна", че в Базар бг сега има промоция на парфюмите и безплатна доставка. Иначе при поръчка във фейсбук пращат мостра на парфюма, която да се изпробва и ако не ти харесва, го връщаш, стига да не е използван. Също така може да си поръчаш още 2-3 мостри, ако са ти любопитни и други аромати.

# 459
  • Варна
Аз в крайна сметка си поръчах Черната орхидея на Заг Зодиак и съм очарована! Не познавам детайлно оргинала, само от тестери съм го пробвала, но според мен е много добра тази версия! Досега ползвах рефанската, но тя ми идва малко по-сладка, докато тази на Заг е по-опушена някак си. И да подчертая, че на Рефан съм пробвала само капсуловани варианти, че във Варна се оказа много трудно намирането на наливни. Бях си взела Орхидеята в разфасовка 20 мл, а след това и в 125 мл и двете имаха разлика в аромата. Тази натрапчиво сладка нотка я нямаше в малкото шишенце. Но накратко, съм с две ръце за версията на Заг Зодиак. Трайността също е похвална - пръснах се вчера към 16 часа, сега още го усещам доста отчетливо.

А имате ли представа каква е цената на доставата на D&P? В сайта нещо не я намирам.

От къде си поръча парфюма? Нещо не мога да се оправя със сайта.. Grinning

Пробвай от тук с безплатна доставка е в момента: http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%939449029

# 460
От прочетените постове си набелязах Черната Орхидея и Градините на Хермес на ЗагЗодиак.
Надявам се избора да си заслужава.
 : Simple Smile

# 461
От прочетените постове си набелязах Черната Орхидея и Градините на Хермес на ЗагЗодиак.
Надявам се избора да си заслужава.
 : Simple Smile

Точно тези два парфюма бяха в поръчката ми Grinning Градините взимам за втори път, няма да съжаляваш!

# 462
И аз искам да пробвам няколко неща на Парфен, но от другите нови, Гучи и Олимпеа не ме вълнуват, въпреки че ми е интересно и за тях дали са ги направили....Лошото е, че тук нямат магазин и трябва да се поръчат големи разфасовки по 20 лв., което не ме устройва ....
Ако може някой, който ходи да ми купи няколко по-малки бутилки и да ми ги изпрати с Еконт, ще съм много благодарна!  Praynig  bouquet
Момичета, разбрахте ли кои ще са новите аромати на Рефан? Тук още не знаят.... newsm78

Дамският 335 на Рефан е Олимпеа

# 463
Супер,много добра новина. Simple Smile

# 464
  • Бургас
Дано само да е вярна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт