Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
 Олимпеята кой номер е на Рефан?

# 706
  • Бургас
335-Олимпеа

# 707
Благодаря ти!А от скоро ли са я пуснали,че днес като питах ,даже и не бяха я  чували.

# 708
  • Бургас
Да,гледат като изгърмяни,купи си я от Рефан по Богориди,там е налична Peace

# 709
Май за сега само в по-големите градове я има, в нашето градче продавачката ми каза, че ще пита шефката и евентуално другия месец можело да я заредят ooooh!
Някоя добра душа ако се навие да ми прати 20-30мл. да я пробвам, да знаете че няма да откажа Hug

# 710
Здравейте, аз съм новичка но за една вечер прегледах почти всичко. Та въпросът ми е , някой ползвал ли е JEAN PAUL GAULTIER- MA DAME , от имитациите и коя е най сполучлива и дълготрайна.

# 711
  • Варна
Днес отскочих до квартално магазинче, което продава Роксан, за да пробвам прочутото Манифесто. Ами не знам как да го кажа по-деликатно, не искам да обиждам никого, ... тих ужас. Пробвах и Миракл - на Ланком е оригиналът, понеже го познавам, доста добро копие ми се видя, в крайна сметка си купих отново Бос Интенс, стана ми неудобно да изляза с празни ръце, една млада жена продаваше и малкото й дете беше с нея, обясняваше на баба си по тел., че "работят". И други популярни аромати не харесвам, ама хайде да не разстройвам никого, само ще спомена Лейди Милиън и последното Нарцизо, рекламираха го пред Бюти зоун скоро, ами консервативна съм си аз, това е. Между другото при нас Роксан са го намалили на 10.50, вижда ми се много добра цена.
Не знам за Манифесто на Роксан ,но на Рефан Манифестото си е супер.
Няма какво да се притесняваш, че някой ще се разстрои, защото както казват руснаците "на вкус и цвет товарищи нет" - перефразирано вкусовете на хората са много различни.  Аз например си взех Рокличката - всички я харесват на мен обаче някаква остра нотка в началото изобщо не ми допадна. Два пъти пръсках на китката си и чаках - явно няма да се спогодим с нея. Обаче пък от новите Нощният трезор на Ланком, Манифестото и Олимпеята страшно ми допаднаха. Че и Животът е хубав ми харесва. Ами това е. Ще я пускам роклята в размените - какво да се прави - не се спогодихме с нея. Между другото, дами, коя е тази начална нотка, която за мен е толкова остра - бергамота ли?

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 12:03 от Nell999

# 712
Здравейте, аз съм новичка но за една вечер прегледах почти всичко. Та въпросът ми е , някой ползвал ли е JEAN PAUL GAULTIER- MA DAME , от имитациите и коя е най сполучлива и дълготрайна.

Добра версия има на Ди енд Пи...Доста е близка до оригинала, но е по-слаба като наситеност, с прилична трайност...При оригиналът също не беше от най-трайните. Пробвай.

Мисля че го предлагат и Баргело, но не съм тествала.

# 713
  • Бургас

Добра версия има на Ди енд Пи...Доста е близка до оригинала, но е по-слаба като наситеност, с прилична трайност...При оригиналът също не беше от най-трайните. Пробвай.

Мисля че го предлагат и Баргело, но не съм тествала.
И аз съм пробвала версията на MA DAME от Ди енд Пи, за да я сравня с оригинала, който ползвам. Добра е, даже доста. Имитацията е на ЕДТ. По принцип има и ЕДП, който е различен аромат. На Баргело не съм тествала.

Относно сполучливи имитации на Баргело писах в предходни теми. Има доста, които са добри попадения. Сега на първо четене се сещам за: Мирикъл на Ланком, Черния опиум, Хипнозата на Ланком, Диамантите на Армани, Амор Амор на Кашарел....има и други. Няколко, чиито оригинали не познавам, но ми харесаха: Ви на Валентино, Бон бон Виктор и Ролф, О де стар Тиери Мюглер, Йохи Йамамото. За това се сещам за сега.  Peace

# 714
Няколко пъти пробвах новите парфюми на РОКСАН и по нотките, пък и по аромата мисля, че приличат на следните:
LOVE KISS –COCO MADEMOISELLE CHANEL
LOVE BEAUTY – CHLOE EDP
LOVE PASSION – LA VIE EST BELLE LANCOME
LOVE FOREVER – DKNY BE DELICIOUS

Като качество ми се сториха доста добри, пък и шишетата са много шик. Въпреки, че не съм фен на оригинала си взех  LOVE PASSION и трайността е просто убийствена, над 24 часа.

# 715
Миналата седмица си купих Армани - Код на Роксан Simple Smile Прецаках се,че го взех за 12лв, а дори в мола са по 10лв. Simple Smile Simple Smile Не е моят и този Simple Smile Уфф голяма греда съм напоследък  ooooh!

# 716
  • BG-DE
Ами пусни го в темата за размени http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=878913.0;topicrefid=20   Peace

# 717
Привет, парфюмни! Имам едно питане към вас - интересува ме конкретно парфюмната имитация на Лидл в синя кутия аналог на кой оригинален парфюм е. Бях чела във втора част на темата, че имитира Cool Water Davidoff (тоалетна вода за мъже). И вие ли така сте запознати?  И тъй като в моя град няма Лидл, ориентировъчно колко струват към днешна дата техните парфюми и какви други разновидности предлагат - спомням си, че пак във втора част се коментираше и жълта кутия, имитация на Трезор (но нямам идея кой парфюм точно). Ако някоя от вас знае повече информация, нека бъде така добра да сподели.   Simple Smile

# 718
Привет, парфюмни! Имам едно питане към вас - интересува ме конкретно парфюмната имитация на Лидл в синя кутия аналог на кой оригинален парфюм е. Бях чела във втора част на темата, че имитира Cool Water Davidoff (тоалетна вода за мъже). И вие ли така сте запознати?  И тъй като в моя град няма Лидл, ориентировъчно колко струват към днешна дата техните парфюми и какви други разновидности предлагат - спомням си, че пак във втора част се коментираше и жълта кутия, имитация на Трезор (но нямам идея кой парфюм точно). Ако някоя от вас знае повече информация, нека бъде така добра да сподели.   Simple Smile

В този сайт:    http://www.parfumo.de/Parfums/Lidl
все още има информация за всички парфюми на ЛИДЛ обаче за съжаление малко от тях се предлагат в България.
При избор на някой, вдясно е показан оригинала като картинка.

# 719
А тези новите парфюмчета на Роксан , горе- долу на каква цена са. Мисля че са едт, доколкото не се лъжа.Да ви споделя , скоро една приятелка от Испания , подуши един от рефанските ми парфюмчета остана възхитена от ароматчето / за Ескейп става дума/ и следващия път иска да я водя да си избира парфюм  Party Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт