За Павел- Моля, помогнете със знанията си с информация за евентуално лечение !!!

• 61 770
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
http://nauka.offnews.bg/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B … %D1%8F_26246.html
Не знам за какви видове рак прилагат това лечение, но звучи обнадеждаващо. Случаят е за левкемия, но пише, че прилагат и при други видове рак.

# 166
Все по-добри да са новините занапред! Бог да бди над Павчо! Praynig

# 167
Преглеждайки темите в Клюкарника, попаднах отново на тази - какво става с това детенце, как е?

# 168
  • На планетата земя
Няма информация какво се случва ,но дано е добре!

# 169
  • София
Аз съм член на ФБ групата, но няма нова информация. Моля се за Павчо и за семейството му.

# 170
  • Другата България
И аз не съм попадала на информация.

# 171
Всеки ден се моля да са силни и дано да стане чудо и да се оправи това прекрасно дете!

# 172
Някакви новини? Praynig

# 173
Не искам да ровя в болката на родителите, но наистина, можеше поне две думички да пишат от време на време за състоянието на детето. Като се има предвид каква екстремна кампания се проведе, за да се помогне по най-бързия начин  Rolling Eyes

# 174
И аз исках да напиша същото...разбирам болката на родителите, но някак си не е много редно, когато същите тези хора са вложили цялата си душа  сърце, за да съберат огромна сума за отрицателно време...изведнъж-пълен игнор. Поне лелята на детето, която преди постоянно призоваваше за помощ, можеш да напише две думи. Дано да е добре детенцето...

# 175
  • Пловдив
Аз пък се чувствам огорчена от тази кампания...самата аз участвах активно, естествено доброволно и по мое желание. Апелирах сред приятели, които подадоха ръка...някак редно е поне веднъж в месеца да се спуска някаква информация. Дарителите заслужават поне това като признателност и уважение. Всички бяха много активни, докато трябваха парите, събраха се бързо, което е факт, че добре се разшумя около случая...а сега, дарителите просят за информация...не е нормално за мен така да протича една дарителска кампания. Искрено се надявам Павчо да е добре или поне да не се е задълбочил проблема. Нямам спомен дали щяха да правят нови изследвания, след предприетото алтернативно лечение, но дано, ако са се случили да са с по-добри показатели.

# 176
  • София
И аз участвах в кампанията, но честно казано, мълчанието повече ме притеснява като знак, че нещо безкрайно лошо се е случило. Дано да бъркам. Дано.

# 177
Скъпи дарители!
Моля, не издигайте в култ егото си и не мислете, че Вие сте най-важните и заслужавате най-много внимание.
Ако сте дарили, за да бъдете редовно осведомявани, жестоко се лъжете, че сте в правото си. Когато едната ръка дава, другата не бива да знае, нали така?
Аз също дарих и се моля детето да се справи със жестоката болест.
Ако някой от вас има дете с увреждане или с тежко заболяване, недай Боже, едва ли първата му работа ще е да пише във форума. Замисляли ли сте, какво означава да се грижиш за болно дете?
Молете се за детето и за родителите му и за това, никога да не изпадате в същата ситуация!
Много сила пожелавам на семейството! Господ да благослови всички, които са помогнали и най-вече малкия Павел!

# 178
  • Пловдив
Тук не става въпрос за его, а за осведоменост и прозрачност на една кампания случила се от всички нас. Има много такива кампании и родителите отделят време на дарителите, защото недай си Боже, ако нещо се случи пак
от тях ще има нужда. Мога да назова поне няколко дечица, които и в най-тежките моменти, родителите намираха време да информират за състоянието им...някои от тях са вече излекувани и се радват на щастливо детство, други са звездички на небето...
И не става въпрос тук дя пишат, достатъчно е да го правят в страничката за Павчо.

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 23:53 от Десиссслава

# 179
  • на брега на морето
Скъпи дарители!
Моля, не издигайте в култ егото си и не мислете, че Вие сте най-важните и заслужавате най-много внимание.
Дарителите ще издигат в култ каквото решат, защото част от лечението на детето е платено с ТЕХНИ пари.

Общи условия

Активация на акаунт