С колко по-възрастен партньор от вас сте правили секс?

• 25 952
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Сегашният ми партньор е +14.

# 16
# 17
  • Пловдив
Мъжът ми е с 11 години по-голям от мен.

# 18
  • Linz
Всички са били по-големи, но не повече от 5 год.

# 19
# 20
  • София
Бях на 20+, той беше на 40+ разведен, с 2 деца.

Но това е изключение при мен. По принцип си падам по по-млади. Съпруг № 1 и 2 са и двамата с по една година по-малки от моя милост.

# 21
Имах връзка с 11 години по- голям от мен. Аз бях на 25, а той на 36.

# 22
10 години по-голям. Чуден секс, но само дотам. И аз си падам по по-големи, но не и фрапиращи разлики от рода на 15-20 години. Или повече. Независимо колко добре изглежда даден човек.

# 23
девет години

# 24
 По принцип не ги подбирам по възраст, важно ми е да не ме дразнят много, да ме изтърпяват и да си кротуват когато им се репча.
Бившият ми беше 11год по-възрастен от мен.относително млад си беше, защото и аз бях, а и все още съм си млада.
Със сегашния сме почти набори, малко е по-голям, но пък ме тормози сексуално, дали не се набутах... Thinking

# 25
По принцип не ги подбирам по възраст, важно ми е да не ме дразнят много, да ме изтърпяват и да си кротуват когато им се репча.
Бившият ми беше 11год по-възрастен от мен.относително млад си беше, защото и аз бях, а и все още съм си млада.

+1  Joy

предпочитам да е поне +5 г. на мен, но пък не е задължително  Grinning

# 26
Никога не са ме привличали по-големите мъже  Crazy Поради което отблъснах доста такива кандидати и сега нямам опит с такива ситуации.

# 27
  • вятър в маслините, вятър над хребета
+6. Нямам какво да си кажа с много по-възрастен от мен мъж, а рядко скачам веднага в леглото.

# 28
За връзка +12 и  беше много хармоничен и сексът и връзката. За само секс беше + 20 и кусур и беше много добре.  За съжаление, обаче, сериозните ми отношения се получават с по-малки от мен мъже или в краен случай на моите години. Но винаги ще си имам слабост и фантазии към по-големите.

# 29
Секс с +15 (аз на 18).
Връзка с +10 , засега щастлива.
Падам си и аз по чичковци, ама скоро трябва да минавам на дЕдовци Simple Smile. Младежите не са ми таргет, никога не съм била с мой набор, гледам да има поне едно 3-4 години отгоре, минимум.

Общи условия

Активация на акаунт