Искам да кажа ... (55)

• 44 906
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Споделям и аз възмущението си от рекламата за вагината  Sick.Голяма тревога и обяснения,айде няма нужда  Naughty. Нерде танцуващ мъж,нерде...абе,малоумна реклама,както и да я погледнеш  ooooh!.

Не сме пуритани дОма,даже напротив,НО това ми идва в повече...

Тъй пък един не сподели за проблеми и сърбежи и ...с пениса си  Rolling Eyes

За простатата даже си имам любима реклама  Peace-"Вие мъж нямате ли си?..." и т.н.

Да очакваме скоро и нещо, борещо хемороидни проблеми  Rolling Eyes, с подробни обяснения  Sick

Извинете,ако някой вечеря по туй време  Tired

# 61
Десерта с круши е много добър. Изядохме го почти.  Peace
П.п. Не ми се ходи утре на работа.  Tired

# 62
  • В Космоса
Рекламата е ужасна, наистина. Мислех, че няма по-гадна от една с едни гъбичасали крака, но ето, че можело още. Confused

# 63
  • Бургас
Може ли да ми обясните как се стига до летище Варна,ако идвам с маршрутка от Бургас? Освен с такси,де.  Simple Smile

# 64
  • Ямбол
Не съм я засичала тази реклама. То няма и кога де. Гледам един брадър и то само тук там.

Малко нагорно ми идват два етажа. Чак започнах да си мечтая за студ, парно, юрганче и книжка. Може и ликьорче с чай или кафе.

# 65
Може ли да ми обясните как се стига до летище Варна,ако идвам с маршрутка от Бургас? Освен с такси,де.  Simple Smile
Лина,ако е от автогара с 409  Peace

# 66
  • В Космоса
Рапът станал модерен!  ooooh! Искам да кажа: Недейте, бе, хора, смятайте го за долна гетарска музика на маймуните, не го правете модерен, моля ви! Praynig

# 67
  • Sofia
Малко нагорно ми идват два етажа. Чак започнах да си мечтая за студ, парно, юрганче и книжка. Може и ликьорче с чай или кафе.

Лиляна,  Hug,свиква се  Crazy.И на мен ми идва байгън...хеле като тръгна да мия стълбището  ooooh!.Ние се разполагаме на 3 етажа,на всеки по етаж по-натам,да не си омръзваме и да не си пречим  Mr. Green.Ама,шЪ ги замоля,всеки  сам да си поддържа покоите  Crossing Arms.

Пуснахме X faktora, забавни са, мислех,че са се изчерпали и са ми омръзнали,ама Фермата ми дотегна...
Готови ли сте за утре  ooooh!?
Поне седмицата е кратка  Peace

# 68
Наистина са гнусни всички реклами свързани  човешкото тяло -  кървящи венци, вагини, нокти ...

# 69
Добър ден / утро - за мен след 8 е ден Simple Smile /
   Вчера изпратихме детенцето ми и ми е пусто . Денят е мрачен и сив .Нищо не ми се похваща и чадър нямам тук - трябва да шляпам в дъжда май.

# 70
Късмет на Преслава. Разбирам те, но няма как.  Тя ще се справи  Hug.

# 71
  • София
Добро утро! И ние се завърнахме късно снощи. Много добре си изкарахме, хареса ни. Ще повторим със сигурност. На отиване се навряхме в задръстването на пътя към Гърция.... добре че повисяхме в него само някакви си 30 минути и успяхме да избягаме през обиколни селски пътища... след това като четох колко време са си отвисяли горките хора направо ми се изправи косата.
На прибиране пък джипиесът ни се опита да ни причини нещо лошо - най-напред ни прати на входа на военен тренировъчен лагер, а след това се постара да ни удави във Вардар - поведе ни по един неподдържан черен път, отчасти наводнен от дъждовете.
Като изключим тези емоции всичко останало беше супер - хубави хора са македонците, хубава им е храната и страната им - също.

Скрит текст:
Няколко снимки от моят телефон

# 72
Добро утро!
Минаха 4 не съвсем почивни дни със служебни проблеми и сега ми е криво. Но важното е да сме здрави, другото ще мине.
Успешна седмица на всички!

# 73
  • София
Добро утро. Почивните дни за мен си бяха точно почивни. Никъде не пътувах. Всеки ден на обяд спах. Не ми се беше случвало от мноооооого години. Хубаво било.

Обожавам миризмата на печени чушки. Завиждам на тези, които са правили.

# 74
Поизпуснах темите, но нямам особено време, пък и желание сякаш за писане.

Почивните дни си минаха почивни, никъде не сме ходили.
Мъчат ме разни авто-проблеми, от 2коли, една няма в пълна изправност.

Общи условия

Активация на акаунт