Hапускане на дома

• 37 133
  • 591
  •   1
Отговори
# 495
Ами аз познавам милионер, който не си пере гащите сам. 

# 496
Вие искате от мъжете да перат гащите/той Ахмед Доган переше гащите на Айсехел, ама не всички сме омъжени за него Twisted Evil/, да носят пари, да обличат децата, да чистят, готвят, да излязат на 19 г от дома, да осигурят жилище, да ремонтират къщата, да сложат камина  Twisted Evil
Аз ако съм мъж и някой иска всичко това наведнъж от мен, ще го удуша Laughing

# 497
Зависи и какво се влага в тези думи. За мен да поемеш отговорност за семейството значи да изпълняваш всичките си роли. Един мъж, който не гледа физически децата си не приемам, че е поел отговорност за семейството си. Не е достатъчно само да подхвърлиш едни банкноти. Това е само част от цялото. Няма как да възпитаваш дете, което не познаваш. А няма как да го познаваш, ако не си го отгледал.
Същото и за останалите неща.
Имам приятелки, които имат по две деца и не работят, за да се грижат за тях. Мъжете им работят много и не се застояват особено в къщи. Няма как в тези случаи бащата да поема и останалите отговорности у дома. Твърдя, че мъжете им са отговорни бащи и познават децата си, но за съжаление, реалността понякога не позволява мъжа и жената да поемат поравно всички отговорности.

Колкото и да сме равни, винаги има един "водещ родител", който вижда и поема повечето неща.

# 498
Гери моят мъж никога не си е прал гащите сам. До преди да се оженим майка му, после аз. Винаги с пералня, ако това има значение, обаче не е милионер, няма и да стане.
А веднъж бях при леля ми в провинцията и се наложи да си пусне сам пералня, защото му бяха свършили чистите ризи, дори се беше и изгладил криво - лява. Та явно може, но аз надявайки се да стане милионер не му разрешавам, сакън да не му се подуе мъжкото достойнство, както мис джули беше обстойно разяснила.

# 499
То и мъжете може да искат жена им да готви като Джулия Чайлд и да изглежда като Анджелина Джоли, макар че в повечето случаи получават обратното:)

# 500
Значи ако изпереш на мъжа си гащите и току виж той станал милионер...
Но пък тогава ако вземе да те смени с някоя по-млада... newsm78

Трудна работа е това семейния живот с тези огромни количесва гащи за пране...,
манджи, тоалетни за чистене, пазаруване, детски рождени дни, рожден  ден на свекървата-
-почвам да ги разбирам тези, които си остават при мама до преклонна възраст.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 11:27 от Герри

# 501

манджи, тоалетни за чистене.

Ето аз сега пържа палачинки...

Като се замисля - май е ужасно опасно да карам мъжа си да пере гащи така погледнато Laughing

# 502

Не се надявай. Но ако мъж не може да си пере гащите, пак може да стане милионер.

# 503
То и мъжете може да искат жена им да готви като Джулия Чайлд и да изглежда като Анджелина Джоли, макар че в повечето случаи получават обратното:)

И с това не винаги са доволни Simple Smile. Аз готвя прекрасно и изглеждам прилично, ама пак съм сама Simple Smile.

# 504
След като следя отгоре тази тема - вече съм доволна, че си губя времето в бг мама - разбрах че съм на прав път в живота.
Гащите аз ги пера, мъжът ми не е милионер, но пък и няма изгледи да ме смени.
Направо се успокоих, а преди все си мислех като чета бг мамите, че аз съм се прецакала и при другите е идеално. Мъжете милионери, но пък сами си перат гащите.

# 505

Но ако мъж не може да си пере гащите, пак може да стане милионер.
В този случай ще е наследствен милионер, тоест такъв, който цял живот е живял с прислужници и гувернантки.
Нещо като Чарлз...брр..че коя жена иска такъв?

Има и друг вариант-никога да не си ги е прал, гащите,  което също е доста отблъскващо , представям си миризмата, и милион евро не си заслужават.

# 506
  • където ми харесва
А аз да питам Кристина 1980, защо си оставила възпитанието на синовете си, изключително и само на баща им? Стана ми интересно Wink

# 507
Защото него го слушат. Мен не.

# 508
А бе, важното е да си перат гащите. Милионери, пари, голяма работа.

# 509
  • София

манджи, тоалетни за чистене.

Ето аз сега пържа палачинки...

Като се замисля - май е ужасно опасно да карам мъжа си да пере гащи така погледнато Laughing

Хахах, мдам. Защото ако на мъжа му е добре с теб и Анджелина Дожли да му се предложи, обаче с условие да й пере гащите, много се съмнявам, че ще избере нея. Wink

Общи условия

Активация на акаунт