Отговори
# 645
Ми не я искат с тоя и това е  hahaha

# 646
  • в подножието на планината
Ми не я искат с тоя и това е  hahaha
Е, ние знаем с кого я искат, ама... Mr. Green

# 647

Горкия днес на трезво вече може да я принесе курбан за празника и да се приключва хахха
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 648
Луди хора  Joy Joy Joy Joy

# 649
фен умора няма,пък и като влязат във филма, и не се напрегнат да съберат две и две,се получават такива коментари...навярно повечето са и деца  Confused а те са безпощадни,щото хвърчат във въздуха при гаргите  Mr. Green

# 650
Е то какво очакваш от деца  hahaha

# 651
Това с фенове тийнове си е нож с две остриета..
От една страна ще застанат и здраво ще подкрепят, гласуват, хвалят и т.н. Няма да млъкват по социалните мрежи за някой , всякакви там колажи и такива.
Големи хора не биха се занимавали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В следващия момент като си навият нещо на пръста за двама човека, няма откат  Joy Joy Joy
И винаги гаджетата на главните са изкупителни жертви  Joy Joy Joy
То и мен не ме кефят Кюспето и Юнус, ама не бих седнала да им пиша да ги хейтя  Laughing
Мой проблем си е, че не ги харесвам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 652
# 653
Ма Сис ние имаме кОлтура ма  hahaha и малко или много се съобразяваме с тяхния избор дори и да не ни харесва  Peace
Докато не дечицата какво знаят за живота,любовта и още нещо  hahaha знаят си техното и това е хахах

# 654
Ма Сис ние имаме кОлтура ма  hahaha и малко или много се съобразяваме с тяхния избор дори и да не ни харесва  Peace
Докато не дечицата какво знаят за живота,любовта и още нещо  hahaha знаят си техното и това е хахах
Най-културни сме у нашия чат във фейсбук. Да не казвам как се казва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 655
Не мога да ви настигна бе красавици. Пак сте постнали баклави, красоти направо да се  #Crazy Много красота , много нещо

# 656
Най-културни сме у нашия чат във фейсбук. Да не казвам как се казва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хаха сусти че ще ни анатемосат хахаха
Как ги храниме с голямата лъжица Joy

# 657

Хаха сусти че ще ни анатемосат хахаха
Как ги храниме с голямата лъжица Joy
бана не, в демокрация живеем  Laughing Mr. Green

# 658
# 659
Борето си пийва  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт