Отговори
# 660
# 661
Момичета, можете ли да ми обясните, нещо се обърках  Rolling Eyes Ние говорим за въпросния Дениз в мъжки род, чакаме да се овърта край Дафа и кво ли не, пък сега като гледам отново края на серията, руския превод е "тая Дениз" и "тя"  newsm78 Та последно, тя ли е или той  Rolling Eyes

# 662
Момичета, можете ли да ми обясните, нещо се обърках  Rolling Eyes Ние говорим за въпросния Дениз в мъжки род, чакаме да се овърта край Дафа и кво ли не, пък сега като гледам отново края на серията, руския превод е "тая Дениз" и "тя"  newsm78 Та последно, тя ли е или той  Rolling Eyes
Той е, той е  Joy

# 663
Чудя се само едно Дефне както притичва у фирмата с токчетата как не е паднала. Mr. Green

# 664
Момичета, можете ли да ми обясните, нещо се обърках  Rolling Eyes Ние говорим за въпросния Дениз в мъжки род, чакаме да се овърта край Дафа и кво ли не, пък сега като гледам отново края на серията, руския превод е "тая Дениз" и "тя"  newsm78 Та последно, тя ли е или той  Rolling Eyes

Rolling Eyes  той тр да е,защото и разговора на Синан с Яса беше за синът му Дениз  Mr. Green  рускините нещо са се объркали здраво този път  Joy Joy Joy Joy

Борето си пийва,ама кой ли не обича  Joy Joy Joy с тяхното натоварване как да разпускат....е някои ходят на кино  Whistling Whistling Whistling други по заведенията  Mr. Green

# 665
Чудя се само едно Дефне както притичва у фирмата с токчетата как не е паднала. Mr. Green
Еми свикна  Joy Joy Joy

# 666
Еми свикна  Joy Joy Joy

Така както свикна с асансьорите и стените

# 667
Дали Синан ще я върне като асистентка на Йо или тя може да по иска или пък Йо да си я  по иска.

# 668
Сега трябва да свикне със баклавата. Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
# 670
Тери, Ани, успокоих се. Не че нещо, ама трябваше да си пренаписваме сценария  Joy  Joy  Joy

Няма лошо, на всекиго се случва  Joy  Joy  Joy

# 671

Rolling Eyes  той тр да е,защото и разговора на Синан с Яса беше за синът му Дениз  Mr. Green  рускините нещо са се объркали здраво този път  Joy Joy Joy Joy

Борето си пийва,ама кой ли не обича  Joy Joy Joy с тяхното натоварване как да разпускат....е някои ходят на кино  Whistling Whistling Whistling други по заведенията  Mr. Green
Не вярвам зарад натоварването да пие хаха друга е причината Joy Joy

Те инак и на сета си къркат Joy

# 672
  • По света и в нас.
Това е само за блясък в очите. Flutter

# 673
# 674

Това е заради нас бе момичета. Мъчно му е, че утре няма да е с нас

Общи условия

Активация на акаунт