Отговори
# 675
# 676
Иди ги разбери  Stop

Преди 2 часа

Преди час

Только что Мухарем в перископе подтвердил что день трансляции не поменяют, если они поменяют то сериал закроют..
Так что расслабляемся день трансляции не меняют😇

# 677
Диде, нищо не разбрах  от
Только что Мухарем в перископе подтвердил что день трансляции не поменяют, если они поменяют то сериал закроют..
Так что расслабляемся день трансляции не меняют  Thinking Thinking  Laughing

Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

# 678
За това,че ще ги местят ли става на въпрос,Диди   newsm78

Синемката голяма пчеличка бе  Mr. Green   Whistling Whistling според уикипедия два пъти се е женила,последният й брак до 2014 и сега пак нов сериал ново севгили, машалла  Joy Joy

# 679
# 680
Лил, преди два часа информацията е, че ягодките ги местят във вторник или събота.
След час :
Скрит текст:
Так что расслабляемся день трансляции не меняют 

"Току що Мухарем в "Перископ" потвърди, че няма да се променя деня на излъчване. Ако го променят, сериала ще бъде закрит.  Rolling Eyes Така че се успокойте, няма да се променя деня на излъчване"

# 681
във вторниккк  Laughing им е Съдбата Whistling и какво Shocked ще ни закрият сериала Crazy не вярвам  Naughty

# 682
  • Керодиспансера
 wavey
Тъкмо изгледах преведения Ашк, за което благодаря на Еви и другите момичета   bouquet Heart Eyes, влизам тук разстроена и нов Шок ooooh! за Ягодките  #Crazy
Във вторник не може да са , защото започна втория сезон на Съдбата  Naughty а в събота  -  newsm78
Дано да не го преместят  Praynig

# 683
Ели, той вече започна Grinning дано сме в неделя

# 684
Нещо май извадиха сабите  Rolling Eyes всеки за рейтинг се бори и се надцакват един друг,да видим кой ще устои  newsm78 Явно сезонът тази година е мн силен,за да има такива неясноти все още  Peace

# 685
Казват, че го местят заради Кара Севда, но рускините пишат, че премиерата му отново щяла да бъде отложена  newsm78 Мисля, че ягодките ще бъдат прецакани, ако ги преместят в друг ден, вероятно затова продуцентите плашат със спиране на сериала. 

# 686
Ани, стар тв + всички сериали май ще излъчва и Биг Брадър  Rolling Eyes

1Muhteşem Yüzyıl - Kösem yeni
2Kara Sevda yeni
3Hatırla Gönül yeni
4Kiralık Aşk
5Paramparça yeni sezon
6Çilek Kokusu
7Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezon
+сериала на Мерием, нали беше в промото...  Crazy

Диди, според мен в неделя ще се задържим, но не и в съботааа  ooooh! Naughty

# 687
Съгласна съм, Лил, в събота се струпват 4 сериала, чиито зрители са почти едни и същи - розите, черешите, статуса и ягодите  ooooh! Всички ще са недоволни  Mr. Green Неделя може би е по-удачен ден, макар че на мен ми е неудобен  ooooh!

# 688
еми да, Диди.. е ако го сложат в събота ще ги призная  ooooh!
4 летни сериала.. не смятам, че са толкова зле  Mr. Green

# 689

Heart Eyes Големи сладури бяха тук  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт