PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 4

• 60 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Хари просто ме довърши с това костюмче на китки  Joy
И понеже наскоро си слушах новият им албум какво още ми направи впечатление в много обсъжданата Perfect-
And if you like cameras flashing every time we go out, oh yeah,
And if you're looking for someone to write your break up songs about
Baby, I'm perfect,
Baby, we're perfect
Имало още една препратка към Тайлър, освен мелодията на припевите.  newsm78
Да не говорим, че в клипа където пее в коридора с картините, почти същата сцена я има в Blank Space.  Shocked
Относно Зейн, въпреки таланта си не вярвам да се прочуе повече от групата-досега според статистиките в бой бандите май само Джордж Майкъл успя.

Да, точно на тази препратка в текста се базират жълтурите като приписват Пърфект на Хайлор (а аз тихичко се подхилвам като си представям как Луи пише песен за Хайлор). За мен съвпаденията са умишлено търсени.

Относно Зейн - бих добавила и Роби Уилямс. Той също се справи нелошо след Take that.

Бум, бих заложила на This Love, но предвид горното, като нищо ще пусне песента за Хари.

# 241
А ако тя изкара Out of the woods никой няма да може да ме убеди, че не е координирано   Flutter

# 242
А ако тя изкара Out of the woods никой няма да може да ме убеди, че не е координирано   Flutter
Точно.
И мисля, че ще е тя. Нова Зеландия, гори... Thinking Схващаш накъде ми върви мисълта. Laughing

# 243
Ясно, но тя снима на брега на океана, затова другите опции са в играта.

# 244
Ясно. Ще почакаме да видим тогава. Simple Smile

# 245
Карли и Гага на Британските модни Награди вчера  Heart Eyes Heart Eyes
Дали са си лафили за Тайчето  hahaha

# 246
  • UK
Бумър, гледай какво прави бранд рекъгнишън-а, от пет години пиша по десет мнения на година в Клюкарника, и все съм номинирана за драма куин. Grinning

# 247
Тъй, тъй, бравос мога да кажа, а на мен цяла предизборна кампания ми се налага да правя, иначе току виж Акаша ми грабнала така заслуженото пищовче  #2gunfire

# 248
  • UK
Ами какво, все пак постарала съм се, за хомосексуалисти спорих, за наднормено тегло спорих, май и за думата с Н соприх по едно време, пълна програма, заслужавам си приза. Simple Smile

# 249
Новият трейлър на Transparent сезон 2

# 250
Аз забравих да попитам-някой знае ли къде е сниман клипът Style на Тейлър, особено частта с младежът на брега-до пещерата като женска извивка на глава?

# 251
Пещерата е в Мароко, близо до Танжер.

Blind gossip са в стихията си, след като предвидиха с цели три седмици по-рано ПР сценките на Джиджи и Зейн http://blindgossip.com/?p=74679, се оказва, че са набелязали още три ПР двойки на АМА, Селена и Бийби са били заедно на вечеря онзи ден, както вече широко отбелязаната Гуен Стефани и Блейк Шелтън, а Кайли и Тига са просто виц, сравним само с Белла Хадид и Уикенд http://blindgossip.com/?p=75033

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 12:29 от Mrs. Swift-Kloss

# 252
4-те корици на Карли за Воуг тази година, общо вече са 35

# 253
Ха... пародия на откровение...

# 254
  • Вестерос
Много се смях за номинациите ви

Общи условия

Активация на акаунт