PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 4

• 60 957
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Много ми е дребно и не мога да го разчета  Thinking

# 226
Най-интересното, което излезе наяве около цялата сапунка с Чарли Шийн

Пробвай пак сложих линкчета

# 227
# 228
# 229
По казуса с напускането на Зейн от 1D, днес излязоха доста материали по повод на стартиращата му соло кариера. Ето една статиите

# 230
Като цяло по въпроса с Кейтлин съм 100% съгласна с Роуз, но стои и проблема с трансфобията, всички М2F са оценявани по външност изключително грубиянски, а не всички могат да са 18-годишни тайландчета или венецуелчета от конкурси за красота.

Отново се налага да си говорим за световното ни величие Григор, с други думи Хубавко.
Т.н. му връзка с Никол Шерцингер е точно толкова истинска, колкото неговата с кака Мария или нейната с наборчето на Григор - Ед Шиърън.
Още не ми е много ясно цялата сапунка между Люис и нея доколко е била истинска, но като гледам развитието през годините, мирише на ПР тип Бийбър, чак до нашия край на Стария ни континент.

# 231
Амбициозно момиче  Heart Eyes

# 232
Разводът на Джереми Ренър е приключил,
човекът може да се отдаде на спокоен семеен живот със съквартиранта си

# 233
Една от най-забавните случки на Американските Музикални Награди снощи  Joy
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/harry-styles-has-a … gi-hadid-w158265/

# 234
Джиджи Хадид минава през параваните с немислима дори за Кендал Дженър скорост, http://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/news/a49759/gig … ayn-malik-dating/
За Кени мама само пуска слухове, Джиджи прави пълна програма  Flutter

Блайндчето от 4 ноември прогнозиращо развитието от вчера
http://blindgossip.com/?p=74679#more-74679

Йоланда Фостър имала амбициите да стане новата Крис Кардашиян, преговаряла за реалити, по-изтънчено и по-лъскаво от Кардашиянското. Ще видим докъде ще го докарат семейство Хадид-Фостър!

# 235
Тоест, в скоро време може да се очаква по-голямо раздвижване около Зейн. Фенка съм го  и чакам да видя какво ще направи извън калъпа на бой-банда.

Иначе според мен трудно може да се направи по-добър риалити продукт от този на Кардашияните - те нямат граница, продавайки и най-личните си драми.

# 236
Имаше блайнд за плановете на Йоланда, по-принцип и Хадид и Фостър са една идея по-успешни от Кардашиянчетата като професионален имидж, и не виждам въобще мегдан за драми, а по-скоро за някакъв тип постоянно лайфстайл промо, но дали ще има рейтинги, не знам. Нека да я оставим да го доизмисли.

Новият мениджмънт на Зейн явно го е поел сериозно, ако се справи и музикално може да стане интересно.

Слагам и тук снимката на Черил Коул.
Личното ми мнение е, че Сън са я нарочили, Черил от другия бряг с два провалени брака с мъже е изключително удобна мишена за всякакви атаки с цел вдигане на тираж

Пояснение: на партитата където има кокаин за гостите има и специална стая за употреба, на парти като снощното, няма как да има такова нещо.
Ако определена звезда иска да се нашмърка както Джиджи оня ден, се прави или още в лимузината, или си носиш коката в нещо като малко инхалаторче и си смъркаш дискретно, а не редиш линийки като в чалга-клуб пред всички.

пп за сравнение видеото на Джиджи
http://gawker.com/is-this-model-snorting-coke-1691724558

ппп сега се загледах по-детайлно в снимката на Черил, това не е кока, а сапунена вода крайчетата са като от течност преливащи се, а не като от прах

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 23:40 от Mrs. Swift-Kloss

# 237
Бум, ти ме уби.
Аз също харесвам Зейн, а момчето може да пее. Явно е скочил от трън на глог, защото напоследък непрекъснато ми попадат статии и интервюта, в които се заяжда с бившата си група. За мен това е имидж и е малко тъпо, защото няма отърване - от Модест скочи на не по-малки акули (ако не се лъжа, подписа с RCA). И явно договорите с Модест или Сико още важат, защото в едно от интервютата отрече да има интимни взаимоотношения между членове на бандата (да бе, да, затова на един концерт скоро след напускането Лиъм рева на You&I - песента си е за Зиъм). Отношенията ми с поредния параван го доказват. Между другото, скоро имаше блайнд за него, че е с биполярно разстройство или BPD. Една позната, която е запозната със симптомите каза, че според нея проявава някои от тях.

Хари  Mr. Green:
Скрит текст:

И на видео:
https://v.cdn.vine.co/r/videos/AA43ACD5781280955388099260416_4fa … MsInAcARcPyeaJE1F

Миналата година долу-горе по това време беше Not that important интервюто.

# 238
Хари просто ме довърши с това костюмче на китки  Joy
И понеже наскоро си слушах новият им албум какво още ми направи впечатление в много обсъжданата Perfect-
And if you like cameras flashing every time we go out, oh yeah,
And if you're looking for someone to write your break up songs about
Baby, I'm perfect,
Baby, we're perfect
Имало още една препратка към Тайлър, освен мелодията на припевите.  newsm78
Да не говорим, че в клипа където пее в коридора с картините, почти същата сцена я има в Blank Space.  Shocked
Относно Зейн, въпреки таланта си не вярвам да се прочуе повече от групата-досега според статистиките в бой бандите май само Джордж Майкъл успя.

# 239
Чакаме да видим кой ще е следващия сингъл на Тайчето, в момента снима клипа в Нова Зеландия.
Засега слуховете се лашкат между Out of the woods - песента за Хари, This Love - песен за Карли или Clean - песен за Диана.  Mr. Green
Няма хинтчета за New Romantics

Общи условия

Активация на акаунт