PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 4

• 60 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
В Ню Йорк, в Лондон, дори и в Париж е често срещано селебрититата да се шматкат в метрото и по улиците без истерии и без тълпи фенове. Нищо тъжно не виждам в снимката.

Минавай оттам, говорихме вече, че тук не е Компроматната, идеята е да коментираме не само хората, а по-скоро събитията и тенденциите зад и около тях.

за Ализе и Гришо се оказа партенка, отново след случката със Серена, гаджето на треньора му е спрягано за негово, но пък виж как жълтурите четат Компроматната за разлика от теб Wink

# 211
Искам да отделя нужното внимание на една млада изпълнителка с доста талант.
Хейли Киоко бивша звезда на Дисни Ченъл. Участвала е в " Лимонадената Банда" и "Магьосниците от уейвърли плейс".
Девойката прави страхотни парчета,които тя сама спонсорира и режисира с помоща на приятели.
Двете й нови песни са насочени към гей аудиторията...като в последния си клип самата тя участва в girl on girl действия,които потвържават спекулациите за сексуалноста й от години насам.
Като тийнейджърка Хейли беше с типичния стереотипен имидж. Сега стана;а хубавица голяма Simple Smile

в първия й сингъл участват две девойки пак от Дисни ченъл.

# 212
ето една снимка на Хейли в дните й на Дисни,когато всички се чудеха и коментираха тя лес ли е или само такъв й е стила на оличане.

а във втория й сингъл Хейли се вихри с една руска моделка и Ютуб блогърка

# 213
  • Разпиляна във въображението
Засичах от време на време нещо за Джей Зи и Бионсе, но като че ли никъде не е писано какво има около тях. Може ли с няколко думи Praynig

# 214
Идеалното семейство пред камери, с доста блайндове колко са фейк...

и всичко лъсна в един чудесен майски ден на 2014

http://gawker.com/wach-the-full-jay-z-vs-solange-elevator-attack-video-1575217254

# 215
Наскоро излезе нова информация относно инцидента в асансьора, както и някои други уж незнайни факти от биографията на Бионсе.
http://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a12796/becoming-be … book-revelations/

Привет и от мен тук Simple Smile

# 216
Здрасти  Peace

В блайндовете Риана излезе като причина за боя още на следващия ден, радвам се че година и половина по-късно PR-ите на семейството са сдъвкали историята за Харпърс Базар  Mr. Green

# 217
Не мога да спра да се кефя на тази картина, откакто я видях преди седмица.  newsm48

Та с нея поздравявам всички фенки на OUAT в темата, всички фенки на Кайлър и на Ларитата

# 218
 newsm10
Много вярна картинка!

# 219
  • Berlin
Хвана ме страх.  newsm43

# 220
ето една снимка на Хейли в дните й на Дисни,когато всички се чудеха и коментираха тя лес ли е или само такъв й е стила на оличане.

а във втория й сингъл Хейли се вихри с една руска моделка и Ютуб блогърка

И аз следя Хейли и за мен клиповете и текстовете на песните й не са случайни...  Wink

# 221
Карленцето ми е залипсвало  Heart Eyes

Ето я вчера през деня и вчера вечерта

# 222
Промо на втория сезон на TransParent

Отсега ме нахилиха  Joy

# 223
Кайлър сводка.

Тейлър излезе от Щатите за турнето си и отново почна да пее всички любовни песни посветени на Карли. Първо в Сингапур, после и в Шанхай.

Шанхай втората вечер, цялата зала е викала Кайлър, Кайлър, Тай им отговаря с "Обичам ви" на китайски и ги обявява за една от най-яките публики които е имала това турне.

Следва е най-интересното, майката на Тайлър е поканила хлапетата които държат знака Кайлър в LOFT-а след концерта, Тейлър се е снимала с тях, а бодигарда и е запазил знака  Joy

Видео

Карли вчера на улицата

и снощи пак на събитийце този път с Кристи Търлингтън

Междувременно Hollywood Life къртят
http://hollywoodlife.com/2015/11/11/taylor-swift-talking-jake-gy … ls-calvin-harris/

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 11:02 от Mrs. Swift-Kloss

# 224
Най-интересното, което излезе наяве около цялата сапунка с Чарли Шийн

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 09:45 от Mrs. Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт