АВГУСТ мина и замина, събра се нашата дружина (1)

• 76 576
  • 605
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!! Чета ви редовно ама тоя фейсбуук и там следя,и то не остава време от следене Simple Smile
За коликите ние сме с биогЕя,както му казваме тука и еспумизан( насран) с извинение. Аз също не го давам редовно,като се сетя само. Иначе биогея редовно всеки ден по веднъж. Засега сме наред( да чукна на дърво) е мъчат ни чат пат,ама рядко се случва.
среднощните хранения и аз ставам два пъти всяка вечер,предимно през 3 часа ( като по часовник се буди малкия) ,а ако направи 4 съм много щастлива!!!

# 181
  • И аз не знам къде
Момичета ето нещо относно ставанията посред нощ . Много се смях

hahaha hahaha hahaha rotfImbo

# 182
# 183
  • София
 Joy  Снимката е уникална!
Neat_W   newsm10

# 184
  • Дупница
Здравейте момичета,не съм писала отдавна тук,във фейсбук съм по-редовна  newsm03
Нашата втора ваксина я поотложихме,че бяхме болни всички вкъщи с вирус, включително и бебка  Cry Та ни предстой и на нас скоро,дано  Praynig
За нощното хранене:ние сме отличниците(пу-пу)Вечер 20:30-21:00 след баня заспиваме и в 6:00 се будим за закуска  LaughingТака си направи сама режим още преди да навърши месец.
Коликите нас много не ни тормозеха.В началото давах Еспумизан,а след това Биогая.Имахме някакви периоди на кризи но за кратко бяха (да се надяваме).
Ще ставам да я будя за баня,като никога се е успала  LaughingОх спасение ми е ел.люлката,че цяла зима не ми се мисли как ще е.
Лека вечер от нас  Hug

# 185
ДВ момичета да ви споделя нещо случва ли ви се след като се нахрани детето да плаче неистово вместо да заспи или да се успокои моя марти се скъсва от рев от което почвам да си мисля че е гладен от там почвам да му давам пак а той ме блъска и се сдира от рев давам му биберон а го захапва все едно е много гладен а забравих да споделя че яде за 7 8 мин макс до 10 незнам какво се случва иначе си качва килограми и сантиметри натдал е 920 гр тоя месец 5570кг и 58 см но защо ми плаче след ядене незнам  ooooh! направо понякога се побърквам преди ядене рев след пак  ooooh! нз кво да го правя иначе си е здрав все си мисляче му има нещо ходим на прегледи много често го водя заради тоя рев щот се притеснявам да не би да му има нещо и всичко е ок слава богу но защо е тоз рев никой не може да ми обясни а най вече след ядене  newsm78

# 186
ДВ момичета да ви споделя нещо случва ли ви се след като се нахрани детето да плаче неистово вместо да заспи или да се успокои моя марти се скъсва от рев от което почвам да си мисля че е гладен от там почвам да му давам пак а той ме блъска и се сдира от рев давам му биберон а го захапва все едно е много гладен а забравих да споделя че яде за 7 8 мин макс до 10 незнам какво се случва иначе си качва килограми и сантиметри натдал е 920 гр тоя месец 5570кг и 58 см но защо ми плаче след ядене незнам  ooooh! направо понякога се побърквам преди ядене рев след пак  ooooh! нз кво да го правя иначе си е здрав все си мисляче му има нещо ходим на прегледи много често го водя заради тоя рев щот се притеснявам да не би да му има нещо и всичко е ок слава богу но защо е тоз рев никой не може да ми обясни а най вече след ядене  newsm78

Вижте дали биберона на шишето не е с много голяма дупка. И моят син правеше така понякога - когато е още гладен или когато е изял всичко много бързо и не си е утолил жаждата за сукане.. тогава давам  залагалката, а иначе за количество- 180мл Ам му давам от 3 седмици и повече ще изяде, но умишлено задържам за сега Simple Smile много е лаком

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 07:17 от ice_vaiper

# 187
ДВ момичета да ви споделя нещо случва ли ви се след като се нахрани детето да плаче неистово вместо да заспи или да се успокои моя марти се скъсва от рев от което почвам да си мисля че е гладен от там почвам да му давам пак а той ме блъска и се сдира от рев давам му биберон а го захапва все едно е много гладен а забравих да споделя че яде за 7 8 мин макс до 10 незнам какво се случва иначе си качва килограми и сантиметри натдал е 920 гр тоя месец 5570кг и 58 см но защо ми плаче след ядене незнам  ooooh! направо понякога се побърквам преди ядене рев след пак  ooooh! нз кво да го правя иначе си е здрав все си мисляче му има нещо ходим на прегледи много често го водя заради тоя рев щот се притеснявам да не би да му има нещо и всичко е ок слава богу но защо е тоз рев никой не може да ми обясни а най вече след ядене  newsm78

Пух, вероятно е от коликите плачът.... той на кърма ли ти е? Аз съм установила че от кърмата моето дете повече колики прави отколкото от АМ-то, и винаги много се присвива, понякога примрънква, а пък вие си плачите. Но според мен е хубаво да го кажеш на педиатъра всичко това, защото е доста обострен случай с тоя непрекъснат плач, знам че някои деца са така, като твоето, но пък може и друго да го мъчи, иди на лекар за твое успокоение  Peace
Ако пък сте на АМ, е важно точно какво АМ даваш, че някои правят повече колики от други....
ЕТо, аз сега си пия кафето с ХИП КОМБИОТИК, понеже от него беба имаше много колики, а да не го хвърлям, 15 лв са 300 гр., чудно кафенце става  Laughing
Още повече колики ми направи от АПТАМИЛ, направо ревеше от него. Сега сме на друго, от което се чувства много добре.
А аз скоро ще си пия кафето и с Аптамил, цяла кутия почти имам.... Laughing

# 188
  • Бургас
ДУ Grinning

Тай
-че много си креативна Peace
аз гледах и рецепти за АМ с грис-та ако ти се хапва Wink

Ние сме на Фризолак 1 и към момента Борис го усвоява добре Peace
От няколко дни обаче драстично си намали храненето-като количество,
не като честота за жалост...
преди пиеше 120-150мл през 2,3-3-4ч,
а сега е нек`ъФ ужасТ- 60мл през 1-2часа-ДЕНОНОЩНО Crazy
Здрав е,весел(по неговите стандарти Wink ),единствената разлика е
настървеното хапане на юмручетата и лигите...
Венците са спокойни ,но най-вероятно зъбните зародиши са се активизирали
и ме чака един дъъъълъг период в очакване....

Вчера се разходихме до МОЛ-а(тук няколко дни не става за излизане и в къщи
започнахме да си лазим нервите..) и мрън заспа Shocked
За поощрение на доброто бебе взехме нова играчка за количката Laughing

# 189
  • И аз не знам къде
Ние сме на Лактана. С баткото бях много доволна и сега пак. Но коликите са си колики , колкото и да сменяме млека докато не им дойде периода , в който сами да отшумят ще има рев. Просто с някои млека са по-леки.   

# 190
tai ние сме само на кърма и казах на педито каза че 15 мин след като се нахрани бебето се затопля стомаха и се проявявят коликите ама то е неистов плач по цял ден ако не го люлея или нося или гушкам не спира да плаче .... ooooh!
 ice_vaiper -кърмим се
дано и този месец да е и да минат тези колики че съм на ръба вече страшно изнервена  ooooh!

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 13:35 от puhkavelka-89

# 191
ДУ Grinning

Тай
-че много си креативна Peace
аз гледах и рецепти за АМ с грис-та ако ти се хапва Wink
..........................

Наде, кво да правя, 30лв съм дала за тия млека, да ги хвърля ще ме заболи сърцето....мерси за идеята  Wink

Ние сме на Лактана. С баткото бях много доволна и сега пак. Но коликите са си колики , колкото и да сменяме млека докато не им дойде периода , в който сами да отшумят ще има рев. Просто с някои млека са по-леки.  

и ние сме с лактана, най-доволна съм, опитах и НАН, ама голямо връщане беше...но на всяко дете е различно. С каката бях с Фризолак, но много ми се запичаше, та от Фризовома се оправи запека  Peace

Пух, дано минават! вероятно преди ядене бебчо плаче от глад /тогава коликите са по-силни при глад/, а после плаче, като се е наял, от газовете....не е лесно, дано някой ти помага - мама, баба, тати.... Hug

# 192
tai ние сме само на кърма и казах на педито каза че 15 мин след като се нахрани бебето се затопля стомаха и се проявявят коликите ама то е неистов плач по цял ден ако не го люлея или нося или гушкам не спира да плаче .... ooooh!
 ice_vaiper -кърмим се
дано и този месец да е и да минат тези колики че съм на ръба вече страшно изнервена  ooooh!
Пожелавам Ви го Simple Smile Аз кърмих 2 месеца и половина и установихме рефлукс... Разлика в коликите когато кърмех и в последствие, когато преминахме на Фризовом, не откривам- имаше си. Единствено ми помогнаха едни Италянски капки- Алгинор. Чудни, много го успокояваха. Вече плаче значително по- малко, но и при нас почват зъбите вероятно.... Лиги, плюнки... мрънкане и дъфкане на всичко Simple Smile Та мисълта ми беше, че едно минава и следващото веднага застъпва Simple Smile няма мира за майчината душа Simple Smile))
Лека вечер и здрави и усмихнати бебоци!

# 193
За мамите с неизползваеми АМ- направете си домашен течен шоколад Simple Smile Аз така украсих диетата Simple Smile Имах от всички видове, до като установиме пустия рефлукс- НАН, Фризолак, Лактана Био и Миомил Simple Smile чудесно си прекарах 1 месец, че и на роднини раздавах Simple Smile

# 194
Здравейте Мами,

от както посрещнахме мъниците не сме толкова активни ... Да ви попитам на вас цикълът дойде ли ви? Аз от няколко дни имам страшни болки в областта на стомаха и е много мъчително ...
Нашето бонбонче много се скубе и драска пълна борба е при успиване и хранене ... ние сме и на кърма и дохранване с Хип и за сега не сме имали проблеми, коликите ги преборихме с Лефакс ... иначе ни помъчиха и нас ... Първите ваксини бяха пълен кошмар, сега на 11 са ни следващите и чак ме дострашава ... преди ваксините имахме режим и дори спеше почти цялата нощ ... след ваксините на 2 месец ни биха и двете и 6 валентната и против Хепатит не спахме изобщо няколко дни през нощта ... сега ще се подготвим с Туя на Биорон гранулките да видим как ще ни се отрази ...

Прекрасен ден Мами от нас, тук пекна едно слънчице и ще хващаме пътя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт