чета темите ви от самото начало на бременноста ми,моята принцеса се роди на 07.08 и скоро ще стане на 2 месеца
бих искала и аз да се присъединя към вас.

Като гледам и темата не върви бързо, явно всички сме така!
Но бебо така и не се отби, нищо, че повече беше на АМ, сука 3 години!!! После доста боледува... какво от това, че съм го кърмила.. Една приятелка не е кърмила изобщо и децата са и здрави като бикове! Сега с второто ми дете си казах още отначало, че ще додавам АМ, знам си, че не съм дойна крава
Ох, а за съня - и при нас всяка нощ е различна. Гледам да сме само на кърма, за да го отвикна от големи количества през нощта и постепенно да направи по-голяма пауза. Веднъж се буди през 4 часа, но по-често на 2 часа, зависи колко е спал през деня
Благодаря за темата 
Минути и часове също не засичай. Моето яде по около 15 мин на гърда, но просто това време за него е ок, други успяват и за 5 мин

За 45 дена беше качила 600 гр - педи не каза нищо по въпроса. Било нормално при изцяло кърмените деца...
Моята мадама седи по 30-50 мин. да суче - аз не й давам зор. После ми прави паузи по 3-4 часа... Снощи реших, че ще махам вече нощното хранене и като се събуди в 3 не й дадох
Не помня с баткото кога го махнах... Вие правите ли вече голяма пауза нощем или давате при всяко поискване?
Ще пробвам и без силиконки, макар, че тя си е свикнала и ще е доста трудно да я откажа, а освен това имам съмнения, че трябва да и коригирам и захапката и може от това да не успява да се нахрани добре, дори и като я държа по 1 час на хранене. Благодаря ти, че сподели твоя опит, беше ми много ценно да прочета за някой друг, който е ползвал силиконки. Само вмятам, че опитах и с латексови зърна, но не е по- различно.

кап физ.р-р и се нодявам да се разминем с по-сериозни последици. Запушеното носле спомага дърпането от гърда.....

вече не знам какво да правя,докато има ще предлагам,ще цедя и така,... Няма да се предаваме я 
посъветваха таткото да започва да забелва пишлето
не е ли малък се питам аз... Майките с младежите как стоят при вас нещата. Все пак нямаме 40 дена още. Ужас ми се струва това. Е това е за сега. Аа какви ядове берем с тия врати в къщи, сега ще сме без врати цял месец,защото не се разбрахме с тоя ' майстор' и това си е,нека си взима вратите ...
Препоръчани теми