че и доста оптимистично мислим за трето след още 3 години... ама да видим... както сме недоспали и недохранени с двете деца, може и да се откажем от този план. Тръшкането и ревовете и при нас ги има в изобилие. За справяне с проблема ми препоръчаха да чета за активното слушане и аз-посланията, та сега докато се кърмим това правя... ако не заспя междувременно... 

Така съм била винаги.
Мм определено не иска (поне за момента, въпреки че бебо изобщо не го усеща), а и не сме първа младост. Честно казано с 3то момче не ми се рискува, а и 3 деца с малка разлика - директно ще съм за лудницата
Не, че и сега на моменти не съм готова за прием...
понеже п/з деня когато е хубаво времето сме навън 
нас ни предупреди мед. сестра да си вземем Калпол и да й дадем преди да отиде 1 л после след ваксината /на обяд ни я слагаха/ и после вечерта пак 1 л , а следващите 2 дни сутрин и вечер по 1л...честно казано стана по-кисела от следващия ден, но поносимо и така 3-4-5 дни, развали й се основно вечерното приспиване, което сама си го правеше
иначе Т не е вдигала
лепенки не съм ползвала
Претеглиха я качила е +1кг /5,200кг/ за няма и месец само на кърма сме, но напоследък иска да яде все по-често
, но за час -два и идва време да си лягаме 

понеже имаме вече 2 моми бъзикнах ММ като родих още за 3то, но сякаш той се уплаши, а аз повече заради него за да си има евентуално и момче, въпреки че аз ще раждам 
Да са им живи и здрави
, все пак, ако нямам момичета, кой ще ражда момчетата

От Кауфланд ги купувам аз - в района там са на най-добра цена.
иначе, май да, ака обилно по веднъж на ден и после по мн малко изцапано 

Препоръчани теми