"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 507
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Гюнайдъъъннн Party Party Party Party
Марги Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Вани Hug Heart Eyes
И на мен Габунчи ми е се в акъла Thinking Дано всичко мине добре  Praynig
Хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 391
Миме  Hug

И аз стискам палци,всичко да е наред с Габи   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 392
Миме  Hug

И аз стискам палци,всичко да е наред с Габи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Всичко ще е ок, вярвам в това Naughty само тя да не се притеснява  Rolling Eyes
Вани, с нови дреи ли си newsm78 честити  bouquet

# 393
Отивам да се отупам  Whistling

# 394
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За протокола - станала съм в 6:20. Naughty
Не че исках, ама просто не можах да заспя повече. Sad
И взех та четох в нета за осигуряване и самоосигуряване.  #Silly Считам го за отупване.  Mr. Green hahaha

И от мен стиснати палчета за Габчето.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Гушки на всички. Hug Hug Hug

# 395
  • Варненска клюкарка
И аз ще стискам палци на Габка днес! Вчера и писах да и пожелая тая работа да мине леко и успешно и бързо да се възтанови! Дано Praynig

Аз пък се събудих в 4 тази сутрин и повече не можах да заспя- въртях се въртях се и взех да се унасям към 6, а в 6:15 ми звънна алармата ooooh! Спи ми се та две не виждам Rolling Eyes

ПП Вани, Миме, Профче, добро утро и на вас Hug

# 396
За протокола - станала съм в 6:20. Naughty
Не че исках, ама просто не можах да заспя повече. Sad
И взех та четох в нета за осигуряване и самоосигуряване.  #Silly Считам го за отупване.  Mr. Green hahaha

И от мен стиснати палчета за Габчето.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Гушки на всички. Hug Hug Hug
ooooh! ooooh! ooooh! нищо общо нема с отупването  Mr. Green
Профче Hug Heart Eyes

# 397
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Марги, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes Вани, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes Профи, Hug Heart Eyes

И аз да стисна палци за Габи Heart Eyes... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Снощи щях да мра, но сега съм добре... ooooh! Мислех, че съм опущила нещо важно, но не съм... Mr. Green

И най - интересното...няма трети фрагман на Ашка... smile3515

# 398
Добро утро! Hug

Марги, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes Вани, Hug Heart Eyes Мими, Hug Heart Eyes Профи, Hug Heart Eyes

И аз да стисна палци за Габи Heart Eyes... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Снощи щях да мра, но сега съм добре... ooooh! Мислех, че съм опущила нещо важно, но не съм... Mr. Green

Звезде Hug Heart Eyes в първия момент ми изкара акъла бе жена Crossing Arms докато не прочетох следващото изречение ooooh! Да ти се не види и Ашкато и чудото Joy Joy Joy

# 399
  • София
Добро утро! Hug

Звезде Hug Heart Eyes в първия момент ми изкара акъла бе жена Crossing Arms докато не прочетох следващото изречение ooooh! Да ти се не види и Ашкато и чудото Joy Joy Joy
А,нали  #Crazy? И аз се сащисах  ooooh!
Ха здравейте, Hug
+1 на списъкът на  Илдето  Mr. Green.
Стискам и аз палци на Габи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 400
  • в подножието на планината

Линче,  Hug Heart Eyes

Миме, Heart Eyes без майтап мислех, че няма доживея до сабахлян... Rolling Eyes като ме зацепи една глава, така ми се повдигаше, па и като не мога да повърна...беше някакъв ад... ooooh!

# 401
  • По света и в нас.
Привет и  от мен.
За всички гуш  Hug Hug Hug
И аз стискам палци на Габи  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 402
  • Пришълец
Къде одите девочки?Да'н бехте на Марс???Нали откриха течаща вода,туй-онуй..скоро и други условия за живот и мен ше ме открият,ма аз нЕма да дойдем на Земята Naughty Mr. Green

И взех та четох в нета за осигуряване и самоосигуряване.  #Silly Считам го за отупване.  Mr. Green hahaha
hahaha
И аз... Blush

Илде  Hugважното е,че сега си добре.
И за другите Hug Hug Hug Бел,Вани,Миме,Проф,Лин,Биби

# 403

Линче,  Hug Heart Eyes

Миме, Heart Eyes без майтап мислех, че няма доживея до сабахлян... Rolling Eyes като ме зацепи една глава, така ми се повдигаше, па и като не мога да повърна...беше някакъв ад... ooooh!
А, начи все пак има защо да се притеснявам Thinking Пи ли апове newsm78

Линче Hug Heart Eyes Биби Hug Heart Eyes

# 404
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоу на све Hug Hug Hug
Егати деня... ooooh! студено ми е, зазимих с дебелите дреЙ, Голди бере душа от студ...напрау края ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Стискам палци на Систърчето Heart Eyes Heart Eyes Hug сичко да мине нормално. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт