"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 500
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Днес съм от сабахлеН с турбо перка на онова място дето слънце не грей. От 6 съм ей така Shocked. Нахраних добитъка (котки и рибок), мляко на дребо, сандвичи на подрастващия звяр, училище, кафе с майките, лекар, манджа на дребо и чак сега подпрях телце на леглото. ЖИна чудо съм направо.

# 316
Mr. GreenСъбраф я Partyся ми е у повече даже Mr. Green

Здрасти Hug Hug Hug

# 317
http://vbox7.com/play:d6eee437d3  Явузчо ше го превеждат на бг Laughing

# 318
Днес съм от сабахлеН с турбо перка на онова място дето слънце не грей. От 6 съм ей така Shocked. Нахраних добитъка (котки и рибок), мляко на дребо, сандвичи на подрастващия звяр, училище, кафе с майките, лекар, манджа на дребо и чак сега подпрях телце на леглото. ЖИна чудо съм направо.
Мире Hug Heart Eyes  ан, тъй Party Party тук най лудите се отличаваме с това Naughty Коя тича кат откачена, коя спортува до припадък, коя чете дорде не заспи над книжката, коя чисти кво требе и кво не требе, и такава къде мързелува и съ мести само от кълка на кълка Mr. Green Дет викат, всеки един си има номер Mr. Green
Ренку Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Марги Hug Heart Eyes Линче Hug Heart Eyes Профи Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Биби Hug Heart Eyes Миленку Hug Heart Eyes....и последния да затвори вратата Joy Joy Joy Joy Joy

# 319
излей я половината дома, преди да се видиш с мен Naughty Mr. Green

# 320

Тц Naughty ше я пазим спешъл фор ю Party Mr. Green
Мире Hug Heart Eyes  ан, тъй Party Party тук най лудите се отличаваме с това Naughty Коя тича кат откачена, коя спортува до припадък, коя чете дорде не заспи над книжката, коя чисти кво требе и кво не требе, и такава къде мързелува и съ мести само от кълка на кълка Mr. Green Дет викат, всеки един си има номер Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 321

Тц Naughty ше я пазим спешъл фор ю Party Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ко съ хилиш ма, тая дет мести кълките си ти  Naughty Mr. Green

# 322
Знам че съм аз ма Laughing

# 323
# 324
# 325
# 326
Па ти кат чистиш и за нас Laughing ние що да не мързелуваме Party

# 327
# 328
  • Варна
Паааа аз съм една работна, чак оборотна Simple Smile Спретнах един кадаиф и ва черпавам Simple Smile
Ако знаете колко съм благодарна, че ви намерих. Поне малко да се позабавлявам, че нещо много се сдухах последно време  Hug

# 329
Паааа аз съм една работна, чак оборотна Simple Smile Спретнах един кадаиф и ва черпавам Simple Smile
Ако знаете колко съм благодарна, че ви намерих. Поне малко да се позабавлявам, че нещо много се сдухах последно време  Hug
Де го newsm78 eat

Общи условия

Активация на акаунт