"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 321
  • 730
  •   1
Отговори
# 615

Ирче, Hug Heart Eyes

То пък вас човек не може ви запомни, па чак и да ви забрави... Joy Joy Joy
Mr. Green

# 616
  • Варненска клюкарка
Ох и аз като че ли  не мога да се сетя newsm78 помня Евита, ама ти ли си, не си ли newsm78 То с тези смени на никове, онзи ден обърках Зиза и Релакса, че и Зиза с Рена, че там аватара ме подведе, но стила на писане, нИ мой да я объркам Зиза....

# 617

Ирче, Hug Heart Eyes

То пък вас човек не може ви запомни, па чак и да ви забрави... Joy Joy Joy
Кажи им, кажи им на тия Нарциси  hahaha hahaha hahaha
Каза най големия Mr. Green

# 618
Ох и аз като че ли  не мога да се сетя newsm78 помня Евита, ама ти ли си, не си ли newsm78 То с тези смени на никове, онзи ден обърках Зиза и Релакса, че и Зиза с Рена, че там аватара ме подведе, но стила на писане, нИ мой да я объркам Зиза....
Па тя беше една Laughing

# 619
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Как ше те забраи кат немое те запомни Mr. Green
Абе, чудя се....днес някакъв проблем ли имаш с мен newsm78
Пък да питам и щерката WTF??? Crazy

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пууууу анатема, кви са тия спекулации по мой адрес 🙈🙊🙉🙌

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
Маман, що бе аз какво съм казала сега 😘😘😘

# 622
ма аз не помним ко съм яла вчера вий мЪ каратИ да си спомням отпреди  Mr. Green

ПРОФЧЕ Heart Eyes Hug  Heart EyesИРКО Heart Eyes Heart Eyes HugИЛДЕНЦЕ Heart Eyes Heart Eyes HugМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Hug и сЯ офИцЯлно  Laughing Еве  Heart Eyes Heart Eyes Hug

newsm78за Габунка съм изпуснала инфото ,но се радвам че всичко е минало нормално , много поздрави и бързо да се възстанови txtloves

п.с. комшията ми отново е изтряскал тотално  ooooh! крещи на балкона , разсъблякъл се  и не могат да го озъптят  #Crazy

# 623
Ай деееаааа швабите #2gunfire #2gunfire #2gunfire тоя па кво ми обвинява хапльо ooooh! #Cussing out #Cussing out #Cussing out сам си виновен бе бастун #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 624
  • Варненска клюкарка
Па тя беше една Laughing

Ааа събрахмИ сЪ значи Mr. Green

# 625
  • в подножието на планината
Клоди, Hug Heart Eyes сега се сетих, че си събирала лошотия, па аз не я усещам нещо... Laughing

Наде, Hug Heart Eyes

Белл, Hug Heart Eyes и аз ги бърках по едно време, ама то беше за кратко... Laughing сега вече са ми ясни... Mr. Green

Зиз, Hug Heart Eyes чек да не те пропущим... Laughing И още с кой не съм се засичала днес...Релакс, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes

# 626
ма аз не помним ко съм яла вчера вий мЪ каратИ да си спомням запреди  Mr. Green

ПРОФЧЕ Heart Eyes Hug  Heart EyesИРКО Heart Eyes Heart Eyes HugИЛДЕНЦЕ Heart Eyes Heart Eyes HugМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Hug и сЯ офИцЯлно  Laughing Еве  Heart Eyes Heart Eyes Hug

newsm78за Габунка съм изпуснала инфото ,но се радвам че всичко е минало нормално , много поздрави и бързо да се възстанови txtloves

п.с. комшията ми отново е изтряскал тотално  ooooh! крещи на балкона , разсъблякъл се  и не могат да го озъптят  #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как ше те забраи кат немое те запомни Mr. Green
Абе, чудя се....днес някакъв проблем ли имаш с мен newsm78
Пък да питам и щерката WTF??? Crazy
Тая па ooooh! ooooh! ooooh! ма я оди търкаляй аспиринчета Naughty Mr. Green

# 627
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ауууууууу, Илдето Heart Eyes Praynig ме отрази със напомняне да'н мъ забрай Party Party Party
Егото ми изпълзя изпод креватя, напрай тройно салто и опъна голема глътка парцуца Laughing

# 628
Клоди, Hug Heart Eyes сега се сетих, че си събирала лошотия, па аз не я усещам нещо... Laughing

Наде, Hug Heart Eyes

Белл, Hug Heart Eyes и аз ги бърках по едно време, ама то беше за кратко... Laughing сега вече са ми ясни... Mr. Green

Зиз, Hug Heart Eyes чек да не те пропущим... Laughing И още с кой не съм се засичала днес...Релакс, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes

Аз я пазим за Мима Mr. Green

# 629
  • У Диспансера ...♥♥♥
Търкаляй аспиринчета, вика  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт