"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 331
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па ooooh! ooooh! ooooh! ма я оди търкаляй аспиринчета Naughty Mr. Green
Ауууу, какъв език Shocked
Не мога...забранено ми е, че мой се изкушим да гаврътнем един Mr. Green

# 631
Зизче леля Hug веднага ти казвам, че нямаш забрава да опраЙм егото. Laughing
Звездичке. Hug
Шегата настрани, помня всички редовно писали и писещи, а не от дъжд на вятър или с огромни времеви прекъсвания.

# 632
Хаха бе как не се сещате за тая лудетина бе Joy

Днес само кат спомена моя милост и Бу и 90% се сетиха коя е хахаха

# 633
Тая па ooooh! ooooh! ooooh! ма я оди търкаляй аспиринчета Naughty Mr. Green
Ауууу, какъв език Shocked
Не мога...забранено ми е, че мой се изкушим да гаврътнем един Mr. Green
Ми раздвоен Mr. Green

# 634
Търкаляй... па после мой да спретнеш едно пано  Mr. Green

# 635
ма аз не помним ко съм яла вчера вий мЪ каратИ да си спомням отпреди  Mr. Green

ПРОФЧЕ Heart Eyes Hug  Heart EyesИРКО Heart Eyes Heart Eyes HugИЛДЕНЦЕ Heart Eyes Heart Eyes HugМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Hug и сЯ офИцЯлно  Laughing Еве  Heart Eyes Heart Eyes Hug

newsm78за Габунка съм изпуснала инфото ,но се радвам че всичко е минало нормално , много поздрави и бързо да се възстанови txtloves

п.с. комшията ми отново е изтряскал тотално  ooooh! крещи на балкона , разсъблякъл се  и не могат да го озъптят  #Crazy

е, ти па случи на комшия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Се психари около тебе hahaha hahaha Предния и той психопат, ся още един.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 636
Да поздрАвим МиретУ тогава с една песен щом не слуша чалгиЧ  hahaha

Не е рок ( там си признавам...мноУ съм боса)  Peace обаче много ми харесва и вече 2-ри ден не спрях да я слушам

# 637
Дианче леля, spoko комшията ти луд Гидия ли е!? Joy

# 638
ма аз не помним ко съм яла вчера вий мЪ каратИ да си спомням отпреди  Mr. Green

ПРОФЧЕ Heart Eyes Hug  Heart EyesИРКО Heart Eyes Heart Eyes HugИЛДЕНЦЕ Heart Eyes Heart Eyes HugМИРКА Heart Eyes Heart Eyes Hug и сЯ офИцЯлно  Laughing Еве  Heart Eyes Heart Eyes Hug

newsm78за Габунка съм изпуснала инфото ,но се радвам че всичко е минало нормално , много поздрави и бързо да се възстанови txtloves

п.с. комшията ми отново е изтряскал тотално  ooooh! крещи на балкона , разсъблякъл се  и не могат да го озъптят  #Crazy

е, ти па случи на комшия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Се психари около тебе hahaha hahaha Предния и той психопат, ся още един.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Па те там всичките са такива Joy

# 639
  • в подножието на планината
Ауууууууу, Илдето Heart Eyes Praynig ме отрази със напомняне да'н мъ забрай Party Party Party
Егото ми изпълзя изпод креватя, напрай тройно салто и опъна голема глътка парцуца Laughing
smile3503

# 640
# 641
Търкаляй... па после мой да спретнеш едно пано  Mr. Green
Mr. Green Party

# 642
# 643
Ей таз я обожавам на Металика Heart Eyes

# 644

Общи условия

Активация на акаунт