"На кафе с подигравки" и един диспансер...ТЕМА-23

• 19 304
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao тва не мога да го подмина Naughty
Специален поздрав за Чумата кат улети през вратника Mr. Green
https://www.facebook.com/lovee.popfolk.music/videos/944082042318933/ Велик бееее, велик  newsm44 newsm44 newsm44
Ако бях в настроение, щях да рипна, ама не съм

Голди ше ми гушне букета сигурно и ми е много мъка newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Зиз, Hug рибките като им стане студена водата изпадат в летаргия. Като налееш топла вода или им сложиш нагревател за аквариум се оправят. Peace

# 706
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Проф, Hug той няма проблем с температурата на водата, а плува с корема нагоре или странично. Демек абсолютно хаотични движения. Доктор Ох, Боли го наблюдава постоянно и каза, че не е в ред нещо и това не е свързано с водата, даже и с нейния състав, щото и тест правихме за вредни вещества.
Не е казал, че ще мре, ама не е казал и че ще живее....демек чакаме да видим.
Довечера го местя в нас на по-топло пък да видим Peace

# 707
Чух се със Систърчето...добре е и звучи перфектно Party Party Party Наболява я тук - там, но взима обезболяващи.
Чака маман да иде да си я прибере. Поздравих я от всички...беше много щастлива и каза, че като може ще се включи. Peace

# 708
  • Пришълец
Чух се със Систърчето...добре е и звучи перфектно Party Party Party Наболява я тук - там, но взима обезболяващи.
Чака маман да иде да си я прибере. Поздравих я от всички...беше много щастлива и каза, че като може ще се включи. Peace
Супер Heart Eyes.Много се радвам,че се възстановява.Днес я изписват,така ли?
Доста бързо,но в домашни условия ще й е по-спокойно Party

# 709
# 710
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Маргито  ка не го даваш ма не забравяй делим го  аз ти и Киара  Naughty Joy Киарчето се е разписала в къщата
 ЧакайтИ ви сложа ашкъма  ка ми пе е лавми  , лавми фемо  Mr. Green а как думка   и визията му  оххххх Blush

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 14:30 от femmi2

# 711
Party Party Party Party

# 712
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Проф, Hug той няма проблем с температурата на водата, а плува с корема нагоре или странично. Демек абсолютно хаотични движения. Доктор Ох, Боли го наблюдава постоянно и каза, че не е в ред нещо и това не е свързано с водата, даже и с нейния състав, щото и тест правихме за вредни вещества.
Не е казал, че ще мре, ама не е казал и че ще живее....демек чакаме да видим.
Довечера го местя в нас на по-топло пък да видим Peace
Туй не е добре.  newsm12 Тръгне ли да плува на е*ем страна - пиши я бЕгала.  Rolling Eyes  Има ли по крайчетата на перките и опашката побеляване? Като ситни бели точици? Отдавна приключихме с гледането на рибите, но в разгара на отглеждането им сме стигали до 120-150 бройки  Crazy. Позабравила съм вече доста неща  Embarassed. Но това как от ей такива точици (всъщност са гъбичики) се гътваха не съм забравила  ooooh!. Лечението е  #Silly ... вадиш рибата, мяташ я на една дъска и бързичко с едно бръснарско ножче изрязваш заразената част от перките и опашката. На хелерите и мъжествеността им подкъсявахме  Mr. Green. За обеззаразяване след оперативната намеса подкастрените крайчета се минаваха с едно памуче, ама не помня кислородна вода ли беше или йодасепт  Thinking newsm78. Накрая рибата се мяташе обратно в аквариума преди да е дала фира от липсата на изкуствено дишане и подходящ дефибрилатор.  Mr. Green
Кат спечеля милионТи щи купя нова Голди, ако тая се гътне. Peace Hug

# 713
  Hugwavey Hug wavey

Зиз, spoko няма да гушне букета леля, повтаряй си го наум. Peace
Радвам се Party за Габунчи.

# 714
  • Варненска клюкарка
Аз със закъснения ще коментирам, но много се радвам за Габи, че толкова бързо се прибира Heart Eyes

ЗизЯ, лоша работа това с обърнатия корем, от 2-3 годишния ми опит с подобни голдита, че все такива ги купувахме, знам че започнат ли настрани и с корема нагоре да плуват е началото на края.....

# 715
   Габчето се е прибрала  и са ги изписали   радвам се  Party

# 716
Чумо Hug Heart Eyes spoko Наде Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes

# 717
 Мичонка  Hug Heart Eyes   при вас студено ли е ?

# 718
Аз със закъснения ще коментирам, но много се радвам за Габи, че толкова бързо се прибира Heart Eyes

ЗизЯ, лоша работа това с обърнатия корем, от 2-3 годишния ми опит с подобни голдита, че все такива ги купувахме, знам че започнат ли настрани и с корема нагоре да плуват е началото на края.....
Уффф, цел час четем форуми и пише, че имала проблем с двигателния мехур. Ще и давам грах без шлюпки и каят, чи мой да се оправи. Ама ся ше и спрем яденето за 2-4 дни и ще я преместя в съд който само да я покрива. Спасителния отряд "Чип и Дейл" влиза в действие. Naughty

# 719
  • Варненска клюкарка
Мичонка  Hug Heart Eyes   при вас студено ли е ?
Да   Мимче, отдавна не си писала как е при вас Grinning

При нас следобеда и слънце си имаме, а ако е вярно това, което показва в момента телефона ми, значи навън е 15 градуса, а и на таблото в колата пишеше толкова....Абе в сравнение с вчеращния студ и вятър, днес  сме направо китка!

Общи условия

Активация на акаунт