Нашите кухни - 61

• 105 943
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Аз ще я напиша и тук, ако трябва, не е проблем (писала съм я), ама едва ли ще ти хареса стила, в който работят. Simple Smile Simple Smile

# 151
Meggysan, Има и нещо друго - стила на кухнята. Да, рустикалните кухни са дървени, но има различни видове дърво с различни цени. А и моделът, който си е избрала lori-barbori, е от гладките модерни кухни с изчистени линии, които се правят от ПДЧ или МДФ.  Цената е добра за кухня Нобилия. Друг въпрос е, че поръчката е чрез посредник с всичките негативи,които ifko е споменал.

# 152
  • Русе
Съгласна съм изцяло с написаното от теб, но единственото с което оправдавам цената е това, че уж са немски (гланцът, доколкото разбирам от толкова четене тук и при положение, че всеки втори прави такъв, все пак е, че е по-евтин от масива, затова и коментирам ). Затова пък и се чудих и до каква степен е побългарено това "немско", кой идва да взема размери, къде разкрояват/сглобяват, кой монтира, въпроси, които за мен са също толкова важни колкото и материал(немски, турски, ...), механизми (пак са основно немски и турски/китайски) и ... Просто под немско разбирам малко по-различно явно. В никакъв случай не казвам, че е лоша фирмата, детайлите ми убягват.

# 153
Meggysan, абсолютно права си - често се плаща за име, защото то гарантира някакво качество, но нещата в БГ са доста различни, така, че всеки сам си преценява. Би трябвало да има някаква гаранция за качество, все пак посредникът печели от името.

# 154
  • Русе
Да, затова и го написах, с най-добри чувства, да се поинтересува и от детайлите. Знам какъв зор е избирането на кухня и всичко свързано с нея, а и въобще обзавеждането и като даваме пари искаме да е ок.

# 155
  • София
Мегисан, може ли да ми изпратиш на лични името на фирмата при която си поръчвала мебелите си и техни координати.
Благодаря много!

Погледни в подписа й кухнята й - нищо общо с Нобилия. Абсолютно никакво място за сравнение! Следвай направения си избор и смятам, че няма да съжаляваш.
П.П. Моята не е Нобилия, но е в стил, който си избрала. Правена от Shadowman, с който дискутирате тук  Simple Smile

# 156
  • Русе
Мегисан, може ли да ми изпратиш на лични името на фирмата при която си поръчвала мебелите си и техни координати.
Благодаря много!

Погледни в подписа й кухнята й - нищо общо с Нобилия. Абсолютно никакво място за сравнение! Следвай направения си избор и смятам, че няма да съжаляваш.
П.П. Моята не е Нобилия, но е в стил, който си избрала. Правена от Shadowman, с който дискутирате тук  Simple Smile

И аз това й написах на лични, че едва ли въобще ще й хареса, както и на повечето тук. Simple Smile  Просто дискутираме различни аспекти от цялото приключение Избор на кухня.

# 157
На мен кухнята на Мегисън много ми харесва, някак си е уютно и топло. Обичан такива кухни, тези в модерен стил и с гланц ми стоят студени и скучни, все едно секашета от едно време.

# 158
  • Русе
mileneira, благодаря ти, но все пак всеки си има вкус и за щастие не всички харесваме едно и също. Затова и има такова разнообразие на пазара. Хубаво проекта да се разгледа от всички страни, да се видят детайлите, те де факто определят и до голяма степен цените.

# 159
  • София
На мен кухнята на Мегисън много ми харесва, някак си е уютно и топло. Обичан такива кухни, тези в модерен стил и с гланц ми стоят студени и скучни, все едно секашета от едно време.

За приликата на СКШ-тата и гланца си в голяма заблуда.

# 160
  • Стара Загора
Нобилия предлагат, както модерни кухни с гланц, така и кухни в ретро стил както е на Meggysan.

А аз да ви попитам от тези абсорбатори, кой е най-удачен? Или други предложения с бюджет до 200лв?

http://www.tehnomix.bg/elica-elite-14-lux
http://www.tehnomix.bg/pyramis-turbo-slim-60-inox
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=102&pid=1613

Като нас лично ни интересува да е възможно най-тих, но нещо не им вярвам на писанките за децибелите.

# 161

Ваяна, разликата е очевидна, но настроението и усещането, което носят с присъствието си, за мен е идентично.

# 162
  • София

Ваяна, разликата е очевидна, но настроението и усещането, което носят с присъствието си, за мен е идентично.

Това си е твое усещане. Немеродавно.

# 163

Това си е твое усещане. Немеродавно.

Разбира се, Ваяна, в поста ми пише "за мен е идентично", т.е визирам мое лично мнение и усещане. С оглед на меродавноста на моето усещане , естествено то е толкова не меродавно, колкото и Вашето. Просто за вас едно нещо носи едни емоции, за мен други.

# 164
  • София
Ще се въздържа да напиша моето усещане за типа кухни като коментираната, защото харесващите ги ще бъдат много обидени.

Общи условия

Активация на акаунт