Нашите кухни - 61

• 106 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Аз пак с въпрос за моята мечтана кухня  Blush

Харесахме плочка за гръб ,красиви топли кафяви нюанси (на проекта изглеждат доста сиви).Самите вратички ще са или бели или ванилия/шампанско,съвсем дискретен светъл цвят.Сега за плота се колебая дали да е имитация на дърво,като най-добре стои една атакамска череша - топли нюанси (вратите на стаите са с естествен фурнир златен дъб)

Да не стане прекалено гръб тип мозайка от плочки с плот дърво .... newsm78 Ето го проекта,но тук цветовете не стоят много добре:

Другият вариант за плот е тип камък,но пък ми е по-безинтересно...  Mr. Green

# 241
  • Sofia
На мен ми харесва плот дърво с тези точно плочки. И с камъка ще стои много добре. Peace

# 242
На мен лично гланцовите кухни никак не ми допадат - такава само на снимка да си я гледам и да не готвя в нея,имам и приятелка,която направи такава - сега съжалява,защото всяко докосване с пръст изисква забърсване.Ето го нашия проект,светла с гръб плочки ще е ,още мисля плота и вратичките,печката се наложи да е на усвоената тераса,защото коминът се оказа запушен.Хладилникът ми боде очите,но няма друго място...  Rolling Eyes Шкафчетата под и над телевизора не ми се иска да са бели,може би зависи какви маса и мебел ще изберем  Thinking И цветовете на стените изобщо не сам моите,обаче тепърва ще доизмисляме  Peace

http://jerry007.snimka.bg/children/detska-staya.816412.36158963

Много ми харесва!

# 243
  • Русе
morgana07, на такава светла кухня по-добре плот имитация на дърво, а не тоя, че много безлича ще стане кухнята. Но пък зависи и от гърба, дай да ги видим плочките.

# 244
  • Под Сините камъни
Моргана,и аз си мисля че с плот дърво ще е по добре

# 245
Моргана,и аз си мисля че с плот дърво ще е по добре
И аз съм на същото мнение! А ако се притесняваш,че плочките ще стоят като мозайка,можеш да ги влючиш като елемент в комбинация с едноцветни плочки примерно!

# 246
  • Sofia
То точно ефектът на мозайката се гони тук предполагам. Комбинациите с едноцветни плочки са добре на по-голяма площ. Иначе има опасност да станат като кръпки, трябва си майсторлък.

# 247
Stediq, очарователна кухня! Поздравления!

Имам въпрос към момичетата с остров в кухнята и мивка в острова. Как поддържате и почиствате батериите? Искам в острова да събера всички ВиК на кухнята - мивка, съдомиялна, пералня. Но при нас водата е много варовита и отлаганията на варовик по металните части са ужасни. Още на втория ден след почистване с препарат за котлен камък си личат грозните бели капки от варовик. И започвам да се колебая дали да не изместя мивката в частта на кухнята, която ще е с гръб и ще е по-лесно обливането на батерията с вода след нанасянето на препарат.

# 248
  • Раковски
Освен хромиран смесител (масовите) има и такива от неръждаема стомана или друг материал на който може би няма да се вижда много котления камък.

# 249
Може да ползвате и омекотител за водата,,,,едно голямо стъклено нещо наподобяващо филтър и се поставя след водомера.Така донякъде пазите всички уреди ,и фаянс от котлен камък.

# 250
  • Пловдив
ifko къде може да се намери такъв омекотител, и има ли някакъв експлоатационен срок, все пак едва ли е вечен...

# 251
  • София
Здравейте!
Най-сетне и аз имам проект за кухнята. Е, доста от нещата, които искам засега липсват на картинката, но горе-долу така си го представям.

Искам да се монтират рафтове за бутилки над хладилника, а над рях щкаф.
Също така прралнята и миялната няма да се виждат - свободностоящи са, но ще са в шкаф.
Как ви се струва?

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 18:37 от Po3u

# 252
ifko къде може да се намери такъв омекотител, и има ли някакъв експлоатационен срок, все пак едва ли е вечен...
В магазините за ВиК има ,и периодично се сменя реактива във филтъра ,а периода зависи от голенимата на омекотителя,на етикетите пише

# 253
Po3u
Страхотен е проекта и голям прозорец  Heart Eyes Аз тепърва започвам да чета темите и не мога да съм много полезна  bouquet

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 19:12 от Alcarin

# 254
  • на Мелмак
Здравейте!
Най-сетне и аз имам проект за кухнята. Е, доста от нещата, които искам засега липсват на картинката, но горе-долу така си го представям.

Искам да се монтират рафтове за бутилки над хладилника, а над рях щкаф.
Също така прралнята и миялната няма да се виждат - свободностоящи са, но ще са в шкаф.
Как ви се струва?

Като сложиш сифон на мивката - как ще се отваря прозореца ?

Общи условия

Активация на акаунт