Нашите кухни - 61

• 105 939
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Раковски
В нашенско съм виждал само втора ръка.

# 121
shadowman,
Да, тези две фурни NEF, които закупиха съседите ми бяха втора ръка.
Довериха ми се.
Модул, ел. елементи са Bosh (Siemens). /каталожни номера/
Скрит текст:
Обаче сглобка, ламарина, механика няма нищо общо с това, което се предлага в БГ.
И мнооого са тежки!  Peace

# 122
  • Раковски
Понякога си говорим за качеството на стоките тук и мнозинството смята, че е ниско. Ако има 6-7 качество то идва тук,уреди, коли, техника...

# 123
  • Варна
Здравейте,

Някой правил ли си е кухня в Хосе Варна? Препоръчаха ми ги, но не виждам никакво инфо в сайта им, което ме учудва newsm78

# 124
  • Раковски
Хосе (ако пишем за едни и същи) е магазин/склад който предлага разкрой и кантиране на ПДЧ, няй-вероятно някои ви е казал, че там може да си го нарежете и кантирате и после да го сглобите и монтирате сами.

# 125
  • Варна
Опитвам се сама да си направя проекта..по принцип ще бъде бяла с плот дъб и гръб плочки, които още не съм измислила...Нещо такова си мисля, но не ме грабва...може би след като се визуализира на 3d ще изглежда различно...приемам всякакви забележки...http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.36150235

# 126
  • София
Опитвам се сама да си направя проекта..по принцип ще бъде бяла с плот дъб и гръб плочки, които още не съм измислила...Нещо такова си мисля, но не ме грабва...може би след като се визуализира на 3d ще изглежда различно...приемам всякакви забележки...http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.36150235
Моето предложение е да преместиш в ляво, където е нишата с печката хладилника и един висок шкаф изравнен с хладилника като габарити и дебелата стеничка, да я затвориш тази ниша цялата. Печката да отиде на мястото на хладилника. Може печката и мивката да си разменят местата. Пералнята може също да сложиш на другата страна, за да не се вижда от останалото помещение. Останалата част да са ти само долен и горен ред шкафове. Не знам как са ти инсталациите и дали е възможно това. Мога да ти дам линк към подобно затваряне в моят кух. бокс.

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 09:14 от ginger tea

# 127
  • Варна
Благодаря, може ли линк?

А притеснението ми е, че нишата с печката е дефакто усвоения балкон. И много ми се иска да мога да си сложа скарата или хлебопекарната там, на плота до печката...а не "вътре"... newsm78

# 128
  • София
Благодаря, може ли линк?

А притеснението ми е, че нишата с печката е дефакто усвоения балкон. И много ми се иска да мога да си сложа скарата или хлебопекарната там, на плота до печката...а не "вътре"... newsm78
Линка на лични, за да не ровиш назад в темата където съм го дала. Ако ще ползваш скара, наистина е по-добре там, моето  предложение е свързано с изгледа на кух.бокс.

# 129
shadowman,
Довериха ми се.
Модул, ел. елементи са Bosh (Siemens). /каталожни номера/
Скрит текст:
Обаче сглобка, ламарина, механика няма нищо общо с това, което се предлага в БГ.
И мнооого са тежки!  Peace
Как направихте поръчката за тези уреди и кой ги доставя до БГ?

# 130
shadowman,
Как направихте поръчката за тези уреди и кой ги доставя до БГ?
http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%B7%D0%B0-%D0% … C%D0%B0?srch=neff

# 131
Момичета, нуждая се от помощ! По стечение на обстоятелствата се налага да взема решение за поръчка на кухня за изключително кратко време. Днес получих оферта за кухня Нобилия с размери за долен ред 2,44м, 2.72м и 3,63м и размери за горен ред 2,44  и 2,12. Цената след 30% намаление е 8400 лв без монтаж  за долен ред МДФ и горен ред МДФ гланц. За да се възползвам от тези 30 % трябва да я поръчам до утре вечер!
Въпросите са ми следните:
Имате ли впечатления от кухня Нобилия и какви са те?
Цената от 8400 лв за кухня с такива размери дали е нормална?
Забравих да спомена, че кухнята включва и впечатляващи (поне за мен) механизми за затваряне.
Благодаря ви предварително!  bouquet bouquet bouquet

# 132
  • Варна
А в тази цена влиза ли мивка, смесител, мелница, плот? По принцип тези 4 неща са 4 цифрена сума...

# 133
В тази цена влизат плот и гръб, без мивка, смесител и мелница. На последното май не държа.
Дават ми и 1500 лв "бонус" да си напазарувам немски уреди или мивка и смесител от тях. От уредите като функции не съм впечатлена макар да изглеждат надеждни (произведени от Бош, Сименс и Електролукс)... Simple Smile Но щом са бонус все ще си избера  Wink

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 07:23 от lori-barbori

# 134
  • Раковски
Никой не може да каже дали си заслужава кухнята, голяма е, но няма как да се види. Ся видях, че се продава от айко затова смятам, че цените са им доста завишени и удрят големи отстъпки. Вижте дали кухнята не е мостра щот мострите са на години и пипани от много хора.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 08:13 от shadowman

Общи условия

Активация на акаунт