Нашите кухни - 61

• 106 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Според мен не взимай пералня и сушилня 2 в 1.

# 496
miss july и според мен, ама няма място над пералнята, там ще има бойлер и няма как да има сушилня. Така че, най-добре да намеря добър продукт.

# 497
  • София
Здравейте. Може би въпросът ми ще прозвучи смешно, но може ли да се мисли за сушилня върху пералня в кухнята? Нямам алтернатива за дрешник или мокро помещение. Варианта е само в кухнята, евентуално една до друга.

Може и при това е доста удобно за употреба. При мен е по същия начин.

# 498
  • Раковски
Здравейте, предстои ми майсторът да започне да изработва кухнята, но трябва да купим уредите, за да се знаят точните размери. Трябват ми хладилник, печка, котлон двойка и миялна, абсорбатор, всичко за вграждане. Трябва и пералня да си купя, искам да е 2в1 със сушилня, този уред ще е свободно стоящ, а не вграден. Държа на качествен хладилник и пералня, защото се ползват всеки ден, за другите ми трябват уреди среден клас, тъй като нито готвим, нито мием чинии или позваме котлон.
Също ме интересува, кой магазин е най-добре да избера, за да напазарувам и каква отстъпка да искам за количество?
Знам, че малко нахлувам в темата с върпос, който вероятно е обсъждан, но темите са стари и са за конкретни модели в повечето случаи.
Всякакви съвети от опит, ще са ми от полза  bouquet

Предварително ви благодаря, момичета!

Почти всички уреди за вграждане са с еднакви размери, разликата е най-вече при хладилника за вграждане, но ако знаете какво искате ще намерите схеми в интернет, искам да кажа, че когато се поръчва кухнята не са належащи уредите, но започне ли да се сглобява или монтира ще трябват.
Питайте и майстора ви дали предлага някакви уреди.

# 499
  • София
miss july и според мен, ама няма място над пералнята, там ще има бойлер и няма как да има сушилня. Така че, най-добре да намеря добър продукт.

Най-доброто в момента на пазара е  AEG 99695. Ползвам тази машина едва от няколко седмици, но я препоръчвам горещо. Изпробвах почти всички фунции и съм сигурна, че за хора, които перат доста често е от възможно най-добрите варианти. Пералнята е лесна за употреба, икономична и безшумна.
Малко по-голяма е от стандартните размери, но ние я я вградихме в новата кухня без проблем.  Peace

# 500
Аз съм се спряла на тази: http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … 1686-HDW/p/687398
защото капацитетът на сушене е най-голям. А за какво ми е, да има 9кг възможност за пране, като няма да може да изсуши толкова и се обезсмисля. То е ясно, че ще се слага в пералнята толкова, колкото може да изсуши, а не да изпере. Все пак тази сушилня не ми е за красота.

Иначе за хладилник, днес видяхме ето този, който ни се стори изгоден: http://www.technopolis.bg/bg/Refrigerators/Built-in-Refrigerator … UNS-3314/p/664028

Някой има ли наблюдения над модела или над подобни модели от марката?

# 501
  • София
Момичета, много ценни съвети давате. Изчетох всичко и се оказа, че не останаха въпроси за задаване  Laughing
Уж избистрих концепцията. Ще се похваля като е готово  bouquet

# 502
  • София
Благодаря за съветите за индукцията!
В този случай най-вероятно ще взема обикновен плот, защото имам само една тенджера и един тиган, които са индукционни. Засега съм ги ползвала с обикновен котлон, ит тези старите, но щом и на керамичен ще станат - идеално!
Не знам дали има смисъл да купувам индукционен и да си сменям посудата.... Не че е много, ама си е още една инвестиция. Ще прочета темата.

Shinebox - по-късно ще пусна нашите уреди, малко остана:)
Защо не попиташ фирмата с кои производители или доставчии работи и направо да монтират всичко? аз ще поръчам всичко през нашите, без хладилника.

# 503
Харесали сме хладилник LG. Някой с отзиви или личен опит за тази марка хладилници?

# 504
  • София
Харесали сме хладилник LG. Някой с отзиви или личен опит за тази марка хладилници?

Нашият хладилник е такъв. На близо 2 години е и съм много доволна. Най-голямото удобство за мен е ледогенератора и наличието на прясна, филтрирана студена вода, както и минибара.
Другите предимства в характеристиките са видни и от техническото описание.

# 505
Отново питам за държач/съхранител на подправки. Имате ли идея лак да се съхраняват и подреждат подправки като Пикантина и други, които трябва да останат в оригиналните опаковки. Едни са по-големи други по-малки.

# 506
  • София
Отново питам за държач/съхранител на подправки. Имате ли идея лак да се съхраняват и подреждат подправки като Пикантина и други, които трябва да останат в оригиналните опаковки. Едни са по-големи други по-малки.
Защо да трябва да си остават в техните опаковки? Аз си ги местя в бурканчета иначе се навляжняват.

# 507
  • София
Има едни пластмасови прозрачни кутии с капак с едни щракалки такива за закопчаване на капака, в магазините по левче ги продават в най-различни форми и големини.
В такава правоъгълна кутия съхранявам подправки в пликчета отворени. Кутията стои в шкаф съответно.
Пликчето с подправката като го отворя и после го закопчавам с клипс.

# 508
  • Варна
Здравейте,търся мивка за вграждане над плот гранитна само корито,без отцетник.Реални размери на коритото,които търся искам да са : шир. 50 и дълж. 40 на вис.20. Открих две такива,ако знаете други споделете моля и дайте мнение за тези двете :

1. http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=125&pid=505
2.http://www.geraka.com/46-kuhnenski-mivki-edinichni/5479-kuhnensk … lanco-naya-6.html

Също да питам някой знае ли дали има вградени хладилници,които да са с размери по-големи от 56/55

мерси предварително

# 509
  • Варна
виж и гранитните мивки на Шок, а относно хладилника - на Либхер има най-голям избор при моделите за вграждане

Общи условия

Активация на акаунт