Нашите кухни - 61

• 106 514
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
гледах ги в сайта на veto,тези гранитни,но са малки по дължина от това,което търся.

мерси за хладилниците Libherr,ще ги погледна.Напоследък,чувам че не са толкова качествени,защото ги правели в Б-я и били доста дефектни това малко ме спира. Не ми се иска да давам сумати пари и после да си имам проблеми.Някой ако има Libherr от по-скъпите хладилници,нека сподели мнение.
То е ясно,че техниката е въпрос на късмет....

# 511
гледах ги в сайта на veto,тези гранитни,но са малки по дължина от това,което търся.

мерси за хладилниците Libherr,ще ги погледна.Напоследък,чувам че не са толкова качествени,защото ги правели в Б-я и били доста дефектни това малко ме спира. Не ми се иска да давам сумати пари и после да си имам проблеми.Някой ако има Libherr от по-скъпите хладилници,нека сподели мнение.
До колкото знам в България правят свободно стоящите модели. Тези, които са за вграждане са внос от Германия. Ние сме с вграден такъв и засега съм много доволна!  Peace

# 512
Харесали сме хладилник LG. Някой с отзиви или личен опит за тази марка хладилници?

Нашият хладилник е такъв. На близо 2 години е и съм много доволна. Най-голямото удобство за мен е ледогенератора и наличието на прясна, филтрирана студена вода, както и минибара.
Другите предимства в характеристиките са видни и от техническото описание.

Благодаря, Меденка! Дано да сме доволни и ние. В понеделник ще ходим май да го вземаме. Единствено вратата няма да се отваря с удобната ми посока, но се надявам да свикна с времето  Outta Joint

# 513

Имаме свободностоящ Либхер, правен в Германия. Работи идеално, но е на 8-9 години, сега чета, че са поразвалили качеството.
Сменяли сме няколко пъти посоката на отваряне на вратите. Мисля, че на всеки хладилник би трябвало да може.

# 514
Бихте ли ме насочили как да разграфя шкаф с изтеглящ механизъм и вътрешни шкафове, така че да е максимално удобно и да оползотворява цялото място за съхранение на тенджери . Вратичката на шкафа е висока около 73см и ширина 60см като си мислех най-отгоре да е максимално плитко чекмедже, в което да са разположени капаците на тенджерите.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 12:22 от medissa

# 515
medissa,
Разгледайте на BLUM сайта. Много добри решения има.
http://www.blum.com/bg/bg/03/40/10/
Скрит текст:
Скрит текст:

# 516
Здравейте, момичета!
  Предстои ни обзавеждане на жилище и естествено се захванахме първо с кухнята.  Изчетох доста назад, но не знам дали сте дискутирали точно такъв въпрос. Проблемът е следния - в единия край на кухнята мъжът ми иска да се оформи нещо като бар - с бар столчета. Иска ни се в тази част плотът да е 90см, но се оказва, че това е възможно да се изпълни само от технически камък, тъй като плотовете са с 60см дълбочина. Има ли някакъв друг вариант да се направи тази бар-част. Ето линк с чертежче. https://drive.google.com/file/d/0BzLAuIaselOXeng1NnhNQlNrX1k/view?usp=sharing
 Дано е станало ясно какво точно имам предвид. Simple Smile

# 517
  • Раковски
Има плотове на 90 см, но трябва да се съобразите с цвета.

# 518
shadowman, може ли да ме насочиш коя марка има такъв вариант? Не успявам да открия нищо, което да върши работа. Ние не сме решили още конкретните цветове, така че може от плота да тръгнем Simple Smile

# 519
  • Стара Загора
Ние си взехме ето тази
http://www.meritbg.com/37537/items/categoryId/7240/itemId/13693

на външен вид е страхотна. Не съм я ползвала още. Има 10 години гаранция.

Здравейте,търся мивка за вграждане над плот гранитна само корито,без отцетник.Реални размери на коритото,които търся искам да са : шир. 50 и дълж. 40 на вис.20. Открих две такива,ако знаете други споделете моля и дайте мнение за тези двете :

1. http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=125&pid=505
2.http://www.geraka.com/46-kuhnenski-mivki-edinichni/5479-kuhnensk … lanco-naya-6.html

Също да питам някой знае ли дали има вградени хладилници,които да са с размери по-големи от 56/55

мерси предварително

# 520
  • Стара Загора
И аз бях търсила плот на 90см и попаднах на тези цветове на Егер. Разгледайте http://thecenter.bg/index.php?option=com_content&view=articl … =54&Itemid=54

shadowman, може ли да ме насочиш коя марка има такъв вариант? Не успявам да открия нищо, което да върши работа. Ние не сме решили още конкретните цветове, така че може от плота да тръгнем Simple Smile

# 521
  • Стара Загора
Меденка може ли да те помоля за малко повече инфо относно комбинираната ти пералня, тъй като и ние се заглеждаме по този уред и не можем да вземем решение дали да е той или да купуваме отделни и да се лишим от доста важно пространство.
Доволна ли си от изпирането?
А от сушилнята?
Мачка ли много дрехите, тъй като това са основните оплаквания от комбинираните уреди?
Реално капацитета на сушилнята 6кг ли е?
Дрехите излизат ли сухи за прибиране в гардероба?
 newsm78
Всякаква информация ще ни е от много голяма полза за да вземем това решение, тъй като вече сме притиснати от времето и до края на седмицата трябва да купим пералня с/или отделна сушилня.  Praynig

# 522
  • Раковски

Salex имат няколко цвята, също така и Рали М, има плотове с поръчка, но излизат по-скъпо.

# 523
  • София
И аз съм с комбинирана пералня и съм изключително доволна. Нашата е Hotpoint Ariston Aqualtis 970D. Пере превъзходно и събира много, а сушилнята има няколко режима на работа. При режим "За окачване" прането излиза перфектно изгладено. Смея да твърдя, че това беше най-добрата ми инвестиция в последните години, колкото и да се противях в началото.

А аз искам да попитам откъде мога да си закупя плоскост, подходяща за гръб на кухня. 8мм бяло гланцирано ПДЧ ми се върти в главата, но навсякъде откривам само 18мм.

# 524
  • Раковски
Бяло гладко 8мм има, но бяло гланц 8мм не съм виждал (което не значи че няма). Всъщност има гръб за кухня бял гланц на 8мм. Имай предвид, че 8мм пдч е криво.

Общи условия

Активация на акаунт