Нашите кухни - 61

• 106 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Меденка, ще качиш ли една снимка да видим как се е получило? И аз искам да скрия пералнята по същия начин.

Качила съм снимка, някъде по-напред беше.

В 60 см шкаф ли я вкарахте пералнята? Ако да, как сложихте вратичката? При нас пустата вратичка все още е проблемна, защото нямаме никакво допълнително място! С по-различни панти от икейските може би?

Има едни панти, телескопични май им казват, но майстор трябва да види дали ще се получи с тях.
Нашите са икейски, с максимално разтваряне.

# 646
  • Раковски
Меденка, ще качиш ли една снимка да видим как се е получило? И аз искам да скрия пералнята по същия начин.

дай една снимка да видим за ко става дума.

# 647
  • София
Още на 24-та страница съм качила снимка  Peace

# 648
  • Бургас
Ние сме още на ниво "проект" - http://mariyag.snimka.bg/other/kuhnya.889542.36357813. Парола 123456. Снимката е с много лошо качество, но дано добиете представа. Мисля да сложа пералнята в шкафа в ляво от мивката. Нашата пералня е дълбока 50 см. и ще влезе без проблем предполагам?

# 649
  • ту тук, ту там
Мария, твоята кухня от Икеа ли ще е? Ако да, там има някои особености, особено ако вратичката се отваря отдясно наляво, заради чекмеджето за препарат. Ако ти е по твои размери и оставиш шкафа и вратичката дори само с 2-3 см повече от стандартните 60 см, тогава няма проблем.

# 650
  • Бургас
Не, няма да е от Икеа. Предстои ми среща с човека, на който мисля да я възложим. Ще чуя и неговото мнение, но ми се иска да съм подготвена с това, кое може и кое не може да се осъществи.

# 651
  • sofia
Мария, единственото, което може да е проблем е вратата на хладилника. Има някои хладилници, при които вратата се "изнася" при отваряне и в твоя случай, ако е с отваряне от ляво стената може да пречи. А дясното няма да ти е удобно.

# 652
  • Раковски
Ние сме още на ниво "проект" - http://mariyag.snimka.bg/other/kuhnya.889542.36357813. Парола 123456. Снимката е с много лошо качество, но дано добиете представа. Мисля да сложа пералнята в шкафа в ляво от мивката. Нашата пералня е дълбока 50 см. и ще влезе без проблем предполагам?

Отваро за пералнята го направете минимум 65 см и сложете панти с вграден амортисьор и да е открит кант, също така може да спечелите 1-2 см (ако е наложително) като се издъпа кухнята леко напред от стената и като се сложи плота между него и стената да ги има тези 1-2 см койти ще се покрият от гърба и водобранната лайстна.

# 653
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите!  bouquet
Веси, той хладилника и сега си е на същото място, отваря се от ляво. Свикнали сме на теснотията, няма къде другаде да го сложим за съжаление.

# 654
  • Luxemburg
днес съвсем случайно попаднах на тези държачи за микровълнова http://www.amazon.de/dp/B0017A1DXK?psc=1. Предния месец се коментираше за такива.

# 655
Готварският плот се пада в края на редицата шкафове до шкаф-колона. Удачно ли е да е на 60 см. или е по-разумно да е на 30 см. ширина?

# 656
  • Някъде на път....
Моят дозатор за веро е от тези, които се вграждат на самата мивка до смесителя. Търся обаче нещо естетично издържано и практично, в което да държа гъба, телче и пр.

.......
Аз си държа гъбата и телчето в ето такъв аксесоар:

Купих го за 9 лева от Vivre.  Peace

# 657
Alokazia, кухнята ти е много хубава и добре се връзва с останалата част от стаята, но според мен щеше да е по-добре с горни шкафове, които не просто да стоят красиво, а и да са фукционални, за да имаш повече място в тях.

И ние започваме основен ремонт на кухнята. Планът е горе-долу следния като на картинката.http://prikachi.com/images.php?images/881/8518881j.jpg Мисля долните и високите шкафове да са светло дърво, а горните на стената на котлоните да са бели. Плотът също мисля да е светъл ламинат, а гърбът не съм решила още. Не съм решила и дали фурната да е под котлоните или във висок шкаф. Извинявам се за нескопосания чертеж, но не ми се удават тия неща.

Поправих грешката Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 04:08 от MaxiTan4e

# 658
Alokazia, кухнята ти е много хубава и добре се връзва с останалата част от стаята, но според мен щеше да е по-добре с горни шкафове, които не просто да стоят красиво, а и да са фукционални, за да имаш повече място в тях.

И ние започваме основен ремонт на кухнята. Планът е горе-долу следния като на картинката.http://prikachi.com/images.php?images/881/8518881j.jpg Мисля долните и високите шкафове да са светло дърво, а горните на стената на котлоните да са бели. Плотът също мисля да е светъл ламинат, а гърбът не съм решила още. Не съм решила и дали фурната да е под мивката или във висок шкаф. Извинявам се за нескопосания чертеж, но не ми се удават тия неща.

Ей това не мога да го асимилирам ако наистина го мислите #Crazy
"Не съм решила и дали фурната да е под мивката"

От както моята я монтирахме в колона, не бих си направила фурна под котлони: При мен под фурната са ми чекмеджета за тенджерите, тави и тигани. А над нея в дълбокия шкаф държа брашно, макарони и всякакви пакети с провизии. Много ми е удобно. Или ако имаш възможност за тях може да си направиш в реда с колоните шкаф-килер. Механизмът е скъпичък, но е много удобен този вид шкаф.

# 659
Хаха, неее, не под мивката, а под котлоните имах предвид. Уф, извинявам се и благодаря за поправката.

Под котлоните спестявам място и имам повече плот. В колона, както го нарече, губя поне 60 см плот. А в реда с колоните е идеята да е нещо като килер. Но за какъв механизъм говориш? Имаш ли линк?

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 04:12 от MaxiTan4e

Общи условия

Активация на акаунт