Нашите кухни - 61

• 105 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • На брега
Плота е бял бетон гланц. От шпакловката е, когато не е включено лентата с лед осветление не си личи, но като светне си личат всички неравности.
Какво е бял бетон гланц? Много ми харесва. Вратичките със скосяване ли са отстрани?
А имаш ли възможност и поне за още една снимчица на дневна светлина, моля. Много искам да я видя и на светло. Има много неща, които искам да огледам и да разпитам.

# 706
Бял бетон гланц е термоплота, продават го в Салекс

# 707
  • София
Да със скосявания са, не знам точния термин. За съжаление през деня съм на работа и няма възможност да снимам за сега.

# 708
  • На брега
Бял бетон гланц е термоплота, продават го в Салекс
Мерси! Ще погледна.
sese, когато имаш възможност. Peace

# 709
Момичета, в голяма чуденка съм. За около 6м кухня /на буквата Г/ ме оферираха около 7000лв - вкл. термогръб  от МДФ, със състаряващ ефект. Същата оферта от ПДЧ е около 3000лв.  Това е голяма разлика в цената, и направо се чудя...някоя от вас има ли кухня от ПДЧ и доволна ли е?

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 08:57 от Ая

# 710
  • Sofia
Момичета, в голяма чуденка съм. За около 6м кухня /на буквата Г/ ме оферираха около 7000лв - вкл. термогръб  от МДФ, със състаряващ ефект. Същата оферта от ПДЧ е около 3000лв.  Това е голяма разлика в цената, и направо се чудя...някоя от вас има ли кухня от ПДЧ и доволна ли е?
Аз съм имала и повече не бих направила тази грешка. Ако си домакиня, въртиш се често в кухнята - вземи си мдф. ПДЧ -то се разлепва, особено ако се мокри..не знам, това е моето мнение.

# 711
  • софия
Аз съм с пдч. Повече от 10 г. Никъде не се е разлепило, изметнало, счупило. Предполагам зависи от това кой я е изработвал и от експлоатацията. Не я пазя, ползвам интензивно, редовно почиствам.

# 712
  • Под Сините камъни
И аз съм с кухня от ПДЧ,за сега всичко е ок  Peace

# 713
Здравейте,
от доста време следя темата, тъй като ми предстои цялостно обзавеждане на апартамент и съответно нова кухня. Тук научих доста интересни неща, а кухните които показвате са много хубави.
Аз за сега имам доста идеи, които не знам дали на практика могат да се осъществят. Бях решила гърба да е от закалено стъкло, но и фурнира и техн. камък изглеждат доста добре и не знам защо, но започнах да се колебая.
Относно питането на Ая мога само да споделя, че от почти 10 г. съм с кухня от ПДЧ и нямам нито един издут или разлепен шкаф, а готвя почти ежедневно. Вярно е, че МДФ е по-добрия вариант, но при такава голяма разлика в цената всеки преценява според възможностите си.

# 714
  • космополитно
Привет!
Моля за експертно мнение за неща, които ми предлагат за бъдещата ми кухня, а на мен нищо не ми говорят Confused Embarassed
*Панти на "Самет" Турция,
*Водачи плавно прибиране "Теко " Италия
*МДФ на модекс;
*тандембокс и метабокс шкафове

ВЪПРОСИТЕ МИ СА:
1.  турските панти на Самет стабилни ли са и  заслужават ли си?;
2 Същото се питам и водачи Теко!?;
3 МДФ качествен ли е? Ровейки из нета в опит сама да се ориентирам намерих мнение в тема 55 на нашите кухни,че "..кашираните врати / който предлага и Модекс/ са хубави на вид но с времето фолиото се свива и се разлепва". Това вярно ли е?[/u]

ИЗОБЩО ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ДА ИЗБЕРА МДФ-а? ooooh! newsm78

Признателност за отговорите Ви! bouquet

# 715
Ето технологията на изработка https://www.youtube.com/watch?v=tsfAPXwJRQY
и след време стояли на склад опаковани в кашон http://vbox7.com/play:44a08dbbab

# 716
  • Раковски
Привет!
Моля за експертно мнение за неща, които ми предлагат за бъдещата ми кухня, а на мен нищо не ми говорят Confused Embarassed
*Панти на "Самет" Турция,
*Водачи плавно прибиране "Теко " Италия
*МДФ на модекс;
*тандембокс и метабокс шкафове

ВЪПРОСИТЕ МИ СА:
1.  турските панти на Самет стабилни ли са и  заслужават ли си?;
2 Същото се питам и водачи Теко!?;
3 МДФ качествен ли е? Ровейки из нета в опит сама да се ориентирам намерих мнение в тема 55 на нашите кухни,че "..кашираните врати / който предлага и Модекс/ са хубави на вид но с времето фолиото се свива и се разлепва". Това вярно ли е?[/u]

ИЗОБЩО ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ДА ИЗБЕРА МДФ-а? ooooh! newsm78

Признателност за отговорите Ви! bouquet

1. Питайте за цената и сравнете с тези на блум 1- панта клип с допълнителен блумоушън (1,7 + 2,1) или панта с вграден блумоушън (около 5 лв). Аз в нас няма да си сложа самет и няма да препоръчам.
2. Теко не ги знам какви са, но сравнете с блум или други производители.
3. Модекс, зависи какъв е, мат или гланц, тоест зависи какво сте си избрали като модел, гланца ми се вижда прекалено скъп, инак биват, но за 100 лв/кв (най-евтиния вариант) имате и друг избор.
4. Бих заложил на тандембокс пред метабокс, но тук цената зависи от производителя.

# 717
  • космополитно
... и след време стояли на склад опаковани в кашон http://vbox7.com/play:44a08dbbab

О, Боже! Shocked

... 3. Модекс, зависи какъв е, мат или гланц, тоест зависи какво сте си избрали като модел, гланца ми се вижда прекалено скъп, инак биват, но за 100 лв/кв (най-евтиния вариант) имате и друг избор.

shadowman не съм стигнала до избор на модел още!
Първоначално мислех да поръчам кухня от ПДЧ, но ми поискаха цена от НАД 1000 лв/м #Crazy
Рекох си като ще се дават пари да е за нещо качествено(мислех за такова МДФ-а)! И ето ти Коледна оферта от фирма за изработка на кухня от МДФ по 680 лв/л.м.Оказа се, промоционалния МДФ е на Модекс(нищо не ми говоореше). Взех да чета и се депресирах! Thinking

shadowman,
1.) ако в рамките на промоцията мога да избера гланц да се захващам ли ИЛИ да бягам от МДФ-а на Модекс? Какъв е другия "по-добър избор"?;

2.) ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ДА ИЗБЕРА МДФ-а?

1... сравнете с тези на блум 1- панта клип с допълнителен блумоушън (1,7 + 2,1) или панта с вграден блумоушън (около 5 лв).
4. Бих заложил на тандембокс пред метабокс, но тук цената зависи от производителя.

панта клип... допълнителен блумоушън ....панта с вграден блумоушън.  За първи път чувам тези понятия!... Cry Hug
Тандем пред Мета-бокс? Пак четене из нета!... съвсем се затормозих...

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 14:54 от Venecias

# 718
Блумоушън са механизмите с плавно затваряне да не се тряскат врати и чекмеджета. Единия вариант е този механизъм да е вграден в пантата и цената е 5 лв, другия е да сложите 2 панти и отделно трето нещо ще е този механизъм за плавно затваряне на вратичката (все едно че слагате 3 панти), цената така е по-ниска 3.50 грубо.

1000 лв на метър беше цена за кухна с ПДЧ корпус и врати масив с панти Блум с 2 метабокса с плавно без други механизми...
Вашата цена е висока според мен.
Вижте вратите Морато май се казваха, те са хубави поне от показаното тук останах със страхотни впечатления.

# 719
... и след време стояли на склад опаковани в кашон http://vbox7.com/play:44a08dbbab

О, Боже! Shocked

Какво иде да покаже този клип? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт