Коледа 2015 - 1

• 107 999
  • 861
  •   1
Отговори
# 735
Имам въпрос към онези, които са правили ванилените рохлички. Оставяте ли  цяла нощ тестото да пренощува в хладилника? Какво ще стане, ако го оставя само няколко часа и ги направя тази вечер?
2часа бяха достатъчни.

# 736
Мама на......, tany3dj,  st. Dobri,  благодаря ви, момичета!  Peace
Ще ги направя тая вечер!

# 737
  • В една слънчева къща...
Очертава ли се някъде да има пак немско масло на прИмоцийка, че моите запаси се изчерпаха?

# 738
  • В светлината на слънцето
Lulumba, благодаря ..във Фантастико не съм проверявала. Днес ще отида да видя . При коледните сладкиши ли трябва да е ?

Не, не е при сладкишите. Търси го при разните заготовки: бои, поръски, шоколадов кувертюр, разни смеси за кейкове, май и готовите блатове бяха пак там. Става дума за големите Фантастико. В по-малките не знам дали ще има. Ето така изглежда този във Фантастико.

# 739
  • София
Очертава ли се някъде да има пак немско масло на прИмоцийка, че моите запаси се изчерпаха?
В метро има и в момента: http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/khranitelni-st … a-25-1/page/18-19
Там почти винаги има някакво немско на промоция.

# 740
В Била от утре. Немското с краварката, не зная обаче на каква цена е.

# 741
  • София
Secret girl, Fortuna, благодаря за отговорите за броя меденки!
Аз чак сега започнах да ги правя..... Тази година нямам никакво време. Добре, че излизам малко отпуска другата седмица, защото иначе е абсурд да направя 8 вида сладки, в двойни дози като миналата година. Confused

Иначе сега съм заменила тестото, сложих половината захар кафява и половината количество мед го замених с петмез. Ще докладвам после за резултата!

# 742
  • София
Lulumba, благодаря ..във Фантастико не съм проверявала. Днес ще отида да видя . При коледните сладкиши ли трябва да е ?

Не, не е при сладкишите. Търси го при разните заготовки: бои, поръски, шоколадов кувертюр, разни смеси за кейкове, май и готовите блатове бяха пак там. Става дума за големите Фантастико. В по-малките не знам дали ще има. Ето така изглежда този във Фантастико.

Намерих..намерих  Peace
Пак благодаря !  Hug

# 743
2,99 лв за пакетче от 250 гр.

# 744
Който си няма Билла, ще чака Peace

# 745
Днес си получих формичките за малки медени къщички. Благодаря на Джемма , че сподели за тях! 💐

# 746
Направих ванилените рохлички, но така се разтрошиха... Спазих рецептата, изчаках да изстинат, преди да ги овалям в захарта и въпреки всичко, станаха на трохи половината.

# 747
  • Балчик
Днес си получих формичките за малки медени къщички. Благодаря на Джемма , че сподели за тях! 💐

Hug Аз днес ги пробвах в училище, но оставихме частите да изсъхне глазурата, утре ще сглобяваме.

Pipi_, още горещи се овалват в пудра захар, но не е от това натрошаването, те са си крехки и искат внимателно пипане.
И аз тази вечер ги правих. Този път реших да са ръчно направени, не  ползвах тавичката, но ги направих мънички. Половината реших да са снежни топки. Имам само едно рогче счупено, но защото беше позалепнало за тавата и не премерих силата, с която се опитах да го взема.

П.П Моля да отбележите количеството, казах малко, спазвам си думата. Simple Smile Миналата година бяха 4 дози, тази са 2 и то едната замина при майка и татко.

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 20:35 от Джемма

# 748
Готови са ми Руските пряники. Добре, че направих двойна доза, иначе не знам какво щях да прибирам  Simple Smile Много са вкусни! Малка част направих с ментова глазура за проба, добре се получи.

# 749
Момичета добре, че се сетих. Като пускате новата тема, може ли да се коригира линка с меденките на Джема , с този от нейния блог, или от нейната тема в любими рецепти, за да се избегне повторението за стопяването на котлона.

Общи условия

Активация на акаунт