Лятна носталгия ни обзе,а от теста греят чертички две!Бъдещи мами над 35

• 27 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Дъгичке, бъди винаги искрящо цветна и никакви облачета де на зътмяват искренето ти!
Честно, не ви смогвам вече с четенето!
Мамче, дано ти е минало вече от мин.път дето ми се разсърди. Вашата община няма ли като другите фонд и там какви са условията за кандидатстване? И не може ли да помислите за опит, който сами да финансирате? Не са малко парите, но на фона на желанието ти за дете, може и да има начин да ги измислите. А и вече и ти почна работа. Щом до сега без твоята заплата го измисляхте как да живеете, няма ли начин тя да ви влиза в семеен фонд за процедура? Да не говорим, че с тази добра СГ на ТМ част от нещата, които другите финансират, при вас няма да са необходими. Не са малко парите, но се събират при желание.

# 31
Даре, има фонд към нашата община, но и за там искат доказан проблем, в който не влиза ИР.
Вярно, че започнах работа, но със заплата малко над минималната не знам колко години ще събираме, за да си финансираме сами опит. Наближавам 40-те и времето ме притиска.
Мира, благодаря за линка!  bouquet Надявам се да може да се кандидатства по интернет и да отговаряме на критериите, които ще определят.
Сигме, само скапаният инсулин е причината, която открихме. Днес смятам да си купя инофолик, за който получих много добри отзиви и каквото е решила съдбата.

# 32
  • Варна
Записвам се много изморена и недоспала... Снощи се събудих в 14.30 със разстройство и болка и до сутринта дежурих в тоалетнта. Сега от час и половина нямам болки и позиви за тоалетна, та ще се опитам да поспя малко...

Рейнбоу, много здраве и една истинска любов ти желая. Нека този Рожден ден сбъдне всичките ти мечти!   bouquet

# 33
Добрутро!
Рейнбоу, ЧРД! Здраве и късмет!   bouquet  .Малка датска или българска принцеса да ти попречи да направиш парти следващата година !
Мамче  Hug Няма да се отказваш  Hug
40 е новото 20! Аз съм нещо като млада мама тук , а декември навършвам 37 .
Забравих другото  Embarassed Аз шия на ръка или хвърлям ( предимно шия) не съм и виждала поправки на дрехи тук  newsm78, а обувки- трябва да са много ценни за да се дадат на ремонт , по- добре направо нови . Рекламираха преди време едни мини шивашки машинки , какво ли стана с тях  newsm78 такава джажа бих си взела.

# 34
Добро утро!
Рейнбоу честит рожден ден!!! ДА се здрава, много щастлива и дано скоро сбъднеш мечтата си за детенце!

# 35
Мамче, само "не" чувам от теб. Току що влязах да прочета цените в Малинов. Една процдура е с цена 1900 лв. От това, което пишеш, нищо не сочи, че ще имате безкрайно много допълнителни изследвания.
Точно докато си пиеш хапчетата за ИР можеш да се спретнеш и финансово.
Да, не ходя в твоите обувки. Никой не е в чуждите. Но ти просто нямаш "да" в главата си. Дали му даваш шанс на детето да дойде?
Ако искаш сърди се, твоя работа.

# 36
Мамче, само "не" чувам от теб. Току що влязах да прочета цените в Малинов. Една процдура е с цена 1900 лв. От това, което пишеш, нищо не сочи, че ще имате безкрайно много допълнителни изследвания.
Точно докато си пиеш хапчетата за ИР можеш да се спретнеш и финансово.
Да, не ходя в твоите обувки. Никой не е в чуждите. Но ти просто нямаш "да" в главата си. Дали му даваш шанс на детето да дойде?
Ако искаш сърди се, твоя работа.

+1  С риск да продължиш да не ми говориш! Толкова много искаш да имаш дете, защо не отделиш някой лев за консултация с психолог? Според мен толкова много го искаш, че душицата се плаши да дойде... Мое мнение.

# 37
Даре, не си в моите обувки, нито в моята глава, нито в портмонето ми, нито където и да било другаде. Няма и за какво да се сърдя. Ценностите ни са твърде различни и в противоположни посоки...

# 38
  • София
Шери, прекрасна тема си сътворила, благодаря за усилията. Мерси, че ме включи в списъка за Коледните картички, пък като му дойде времето, ще обясните какво точно трябва да направя. Да оздравявате бързо всички в къщи. ........  изненадана съм от резултатите от анкетата, бре тоя интернет  Mr. Green
Перу, помниш ли как ти казвах преди 2-3 месеца, че сега е най-трудното, но постепенно ще се нормализират нещата и ще става все по-хубаво.  Heart Eyes
Мамче, моля те, дай да те хвана за ушите и да те измъкна от дупката. Разбирам, че ти е тежко и на моменти може би безнадеждно. Но искам да ти кажа, че ако наистина при вас проблемът е само в инсулиновата резистентност, то това е съвсем малък и напълно преодолим проблем. При кой ендокринолог ходиш? Ако овладееш това състояние, бебето може да си стане по естествен път.  Hug
Амини, нямаш лентичка и не знам в коя седмица си. Но нали знаеш, че към 12 до 14-та седмица тези неразположения отминават, дано е така и при теб!
Ива, ще имаш нашата подкрепа като настъпи момента, късмет! И приятно изкарване довечера!
Кали, и у нас сме с този вирус, гадна работа.  Close Бързо да ти минава и пий течности повечко.

Относно кой кога да се откаже от борбата за бебе, всеки сам си решава. И аз си давам сметка, че твърде късно започнахме да работим по въпроса, ако знаех, че ще предстоят цели 7 и половина години опити..... На края нямах вече сили, най-вече психически, и бяхме решили, че това е последен опит. За консултация с психолог съм ЗА, но си трябват неколко посещения, което също струва пари.....

Честит рожден ден, Рейнбоу! Здраве, любов, късмет и сбъднати мечти!

# 39
Вие явно наистина не знаете колко струват консултациите/ защото те ще са много/ с психолог. В малък град, почти без доходи, със сметки и едно дете  newsm78 

# 40
Мерси много, момичета! Да ви се връщат страхотните пожелания! Нека всяка една от нас изживее най-съкровенната си мечта! Обичам ви!

Скрит текст:

# 41
Дъгичке, ЧРД   bouquet Пожелавам ти здраво семейство и хубаво бебе скоро скоро.

# 42
Благодаря за темата мн красива  Hug

Рейнбоу, честито   bouquet и аз една принцеса ти пожелавам

# 43
Вие явно наистина не знаете колко струват консултациите/ защото те ще са много/ с психолог. В малък град, почти без доходи, със сметки и едно дете  newsm78 
Peace напълно съгласна със Сигма. Както и инвитро. Моя приятелка си самофинансира опит- излезе и около 5-6 хилядарки. Само един опит, сустановен проблем. За семейство в малък град, не високи доходи и дете ... Sad

# 44
  • На остров
Tuti  Hug Hug Hug . Всеки път като си мисля за балкана се сещам за теб. Никога не съм била в твоя град, но ще се радвам много да го посетя някой ден  Heart Eyes .
Теб те очаквам скоро да се присъидиниш към групата с кореми  Sunglasses .

Мамче извинявай не съм наясно как стоят нещата с БГ фондовете и затова явно съм се объркала.
Момичеата са ти дали съвети ти ще избереш, кое е за теб.
Скрит текст:
Ако за мен беше толкова важно да имам второ дете колкото за теб, ако това беше смисъла на живота ми и липсата му ме караше да съм нещастна бих сторила всичко за да опитам един самофинансиран опит. Под всичко имам в предвид продажба на кола или имот или помощ от роднини, въобще всичко, което се сетя. Друг по евтин вариант е да се замислите за осиновяване, тогава може няма да струва колкото един опит.

Ива Миши разкажи ми за родителската ти имаш много умно момиче и вероятно само похвали чуваш Hug . Ще стискаме палци от сега до когато кажеш  Hug .

Исках вчера да пожелая на Илейн много късмет  и попътен вятър на новото място и да знае, че сме с нея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт