Лятна носталгия ни обзе,а от теста греят чертички две!Бъдещи мами над 35

• 27 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Сигме, така е, не са евтини консултациите с психолог. Преди 3 години аз давах по 30 лв за час консултация, това в София. Сега може и по-скъпо да е. Затова казвам, че всеки сам преценява за себе си какво и до колко може да си позволи. И ми е болно, че има много семейства, които поради финансови причини не могат да правят АРТ-опити.....

За новото място на Илейн съм пропуснала, но и аз й желая късмет!

Рейнбоу, страхотна торта, мммммм  Heart Eyes

# 46
Аз в момента, при нужда плащам точно толкова. Вече много консултанти работят и през скайп.

# 47
Рейнбоу, честит рожден ден! Да си здрава и да си наместиш мислите в главата си, а може и да позволиш да ти ги наместят, а?  Mr. Green понякога не е толкова страшно да не владееш положението  Hug Hug ще стане, ще видиш!

С лисичето сме добре, говорим си за разни работи. Аз пак не стигнах до отпуска, надявам се от 1-ви да мога да липсвам няколко дни.

За това, какво има в главите ни - сигурно е различно. И то зависи от това как се възприемаме самите ние. Вероятно не всички сме силни. Установих го, когато се приближих много близо до ръба. Успях да се справя сама с това в главата си, но това е защото винаги съм била луда лисица. Но придобих известна представа, че може и да не е толкова лесно.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 15:04 от foxymoon

# 48
Шери, благодаря за чудесната тема с лавандулов привкус!      bouquet

Рейнбоу, честит рожден ден!  Бъди все така лъчезарна, усмихната и позитивна, много здрава, щастлива и обичана! Ти си смела и силна жена, и съм сигурна, че ще намериш пътя към голямата мечта!

Мамче  Hug  Ако беше убедена толкова, колкото аз съм убедена че ще гушкаш бебче отново, щеше да си малко по-спокойна. Имай търпение. Прегръщам те силно  Hug Hug Hug

# 49
И аз имам ясна преедстава колко струва едно инвитро както и колко струват консултациите. Работех до скоро с психоложката си през скайп. Знам също така, и че се предлага помощ с имейл за онези, за които таксата за консултация е твърде непосилна. Но Мамчето е много права, никой не е на нейно място или в главата/сърцето/душата й. Всеки споделя как би постъпил в подобна ситуация.

Шери, много любимо лилава и лавандулена тема   bouquet

# 50
И аз трябва да взема да изследвам тази ИР, само нея не съм пускала май newsm78 Мамче, трябва да намериш начин да бъдеш в мир със себе си. И аз съм пред същите дилеми и си мисля, че не е нужно на всяка цена да имам още едно дете. Не казвам, че съм се отказала, но не ми е фикс идея. Но всеки знае себе си, важното е да си щастлива Hug
А относно клиниките аз мисля, че човек трябва да е подготвен винансово, защото дори и всичко да е наред има неща, които изскачат в последния момент. Даре, не се сърди, но тези 1900 лв са пункцията и трансфера, не знам дали включват и прегледите. Допълнително ще им поискат към 400-500 лв. за микробиология и СПИН,сифилис и т.н. Поддържащата терапия също не е никак малко, ако се наложи и вливка. Абсолютно не казвам на Мамчето да се отказва, а ако реши да звънне в клиниката и да поиска инфо за една груба сметка.
Мамче, дано намерите начин, а не винаги инвитрото е панацея. Ако узлекуваш ИР може да нямате нужда  Hug

# 51
Върти, сучи около 4-5 хиляди струва един опит.

# 52
Отиват си толкова. То е като ремонта, съжалявам за сравнението. Кажат ти някаква цифра, ти трябва да си подготвен за още половината отгоре. Помня Кали как се терзаеше, че няма възможност за вливка, а нямаше как да знае предварително, че ще й трябват тези пари.Октагагамът е между 500 и 1000 лв в зависимост от кг

# 53
Толкова е ако не е на естествен цикъл  Peace Да не говорим за разходите за престой по време на стимулацията...

# 54
Рейнбоу, честит рожден ден, бъди здрава и все така лъчезарна   bouquet
Мамче, не губи кураж  Hug
Аз постоянно намалявах мечтите и изискванията си към живота, това което се постарах да избегна е тъпкането на едно място. Надявам се, че усилията ми ще бъдат възнаградени след няколко месеца.

# 55
Човек, ако има желание, намира начин. Където и да се намира!
Дори и начина да е, да промени себе си. От мен толкова. После ще ви кажа сумарно колко е излязъл опита.

# 56
  • При вещиците
Шери, темета е супер красива и пурпурна. И благодаря, че се сещаш за мен.   bouquet
Звездичката, моите съболезнования.
Честит рожден ден на патерица на тези които пропуснах последните дни.
Рейнбоу, бъди щастлива, здрава и обичана. Имаш страхотна усмивка и нека тя никога не слиза от лицето ти.
Всяка от нас си знае какво й е, и нека всяка следва мечтите си както прецени за добре. Само за протокола, с ИР цената на инвитрото се покачва в БГ заради изключително скъпите лекарства.
Мамче, не ти натяквам и аз сега, но не съм съгласна че само ИР е причината. Аз съм с ИР и затовасе намесвам. Но ти желая от сърце да ти се сбъдне мечтата.

# 57
И аз съм на мнение, че  ИР сама по себе си не е причина за стерилитет. По тая логика няма да има толкова много майки диабетички.

# 58
Опасни хиени и лисици стее,
Шери   bouquet за лилавата тема!
Рейнбоу честит рожден ден, все млади гаджета около тебе да има, и каквото си пожелаеш най-силно да си го получиш!
Тути как си, зазимяваш ли градинката? Все се каня да те питам, гъби има ли във вашия край?
Звездичката не е писала скоро, дано си възстанови равновесието в душата, и ни навести с някоя добра новина.
Мамче, мъка ми е като те чета.Звучиш толкова интелигентен човек, за какви минимални заплати става дума, при вас трябват радикални мерки, преместване в друг град / държава  newsm78. Аз мисля, че когато човек желае нещо, го постига. За съжаление всеки гледа от собствената си камбанария, НО отстрани нещата изглеждат по-кристални и затова сме тук, всеки да изкаже мнение, и да се покаже основната причина на даден проблем или да се види пътя.
Аз нямам психолог, имам приятелка и хубаво червено вино. Естествено ролите ни се менят.
  И накрая, хоуп е много права, едно бебе рязко намалява всякакви възможности на майката поне 2-3 години.Живееш на макс, не спиш, не чакаш някой да го оцени, намалят се доходите, нямаш грам свободно време, къщата ти е бомба. Днес една баба комшийка ми вика :"Така остаряват майките мойто момиче", като и казах, че снощи се заиграхме в 3 часа посред нощ.

# 59
Малко да ви усмихна  Simple Smile  Вижте кой дойде на работа вчера, и забрави да си тръгне  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт