Лятна носталгия ни обзе,а от теста греят чертички две!Бъдещи мами над 35

• 27 250
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Мира, Пате, благодаря ви че ме мислите Hug  Вчера я изпратихме...и нямах секунда време, силици и въздух за нищо. Трудно се свиква, предполагам по-осезателно ще е по празниците, когато сме се събирали, защото така или иначе не сме живели заедно. Надявам се да успея да съм подкрепата на ММ...

Рейнбоу, честит рожден ден!   bouquet Бъди здрава и много щастлива!
За всички хубави събития, които съм пропуснала - се чувствайте поздравени Hug
И не на последно място, Шери, мерси за свежарската темичка!

# 61
Привет! Цял ден поглеждам и се чудя къде сте, а съвсем изключих, че има нова тема!
ШериHug

Честит празник, Дъгичке, да си жива и здрава, дните ти да са изпълнение с положителни емоции и много усмивки! Надявам се, че денят ти е цветен и усмихнат!

Хоупче, възхищавам ти се, че си достигнала до този вътрешен мир и осъзнаване! Аз не успях! ММ непрекъснато ми повтаряше също, че трябва да сме доволни, че имаме едно прекрасно, живо и здраво дете като Сава, и да се наслаждаваме на това, което имаме! Но при мен не се получаваше...
Скрит текст:
Мен сякаш това, че бебето не се получаваше ме смазваше и оказваше влияние и на отношението ми към Сава. Сега сякаш го виждам с други очи, с тези, които го гледах когато този проблем не стоеше. Понякога дори си мисля, че съм пропуснала доста мигове, на които истински да се насладя, взирайки се в проблемите, макар че винаги съм била много положително настроен човек.
Мамче, надявам се и ти да намериш спокойствие и начин да сбъднеш мечтата си! Желая ви го от сърце!

Аз днес и половината от заплануваното не свърших... Поне отидох и понакупих малко треволяк, но не стигнах до засаждане, но и утре е ден!
Оказахме се ние с куче за уикенда. Една от майките в училище ме помоли да гледаме един палав пухчо, за когото и преди сме се грижили, та сега се гушкат със Сава на дивана. Simple Smile
При нас са отворили иднин нов суши ресторант, та се наградихме по случай края на учбния срок и пропуснах готвенето. Wink Сава хапна едно много апетитно суши, а аз териаки нудълс, та се натъпках като попско дете по задушница... Цял ден плодове и салатки и на финала... Wink

Илейн
, преместихте ли катуна? Бързичко да се подредите и да ви е на късмет новото местенце!

Приятна петъчна вечер на всички! Simple Smile

# 62
Танзу, честито ти коте  Heart Eyes

# 63
Танзу, голям сладур! Да ти носи много радост!

# 64
  • Ловеч
Шери  bouquet
Дъгичке   bouquetчестит празник!
Танзу голям сладур!
Вчера видяхме котарак  който се казваше Надежда Grinning
Съвети не мога да дам- в крайна сметка всеки си знае до къде могат да му стигнат силите.
Хайде и от мен нещо за настроение
Скрит текст:
В магазина:
Какво иска дамата?
Иска бутилка вино, добър мъж, шоколадова торта , хубава книга, редовен секс- иначе за хляб съм дошла...

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 15:15 от tobito

# 65
Честит рожден ден, Рейнбоу  bouquet Бъди здрава, щастлива и обичана и следвай мечтите си Hug
Танзу, котачето изглежда влюбено в теб и май ти е късметче... предполагам, че вече е у вас Wink

# 66
Много е сладко котето Heart Eyes Само внимавай с бръснача, сетих се за снимката на Шери hahaha
Звездичке  Hug
Много е топло тук, направо си е за плаж.

# 67
  • В полите на Пирин планина
Дъгичке,честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, много обичана и скоро мама на принцеса.
Скрит текст:

Мамче,едно силно гуш от мен  Hug дано скоро се сбъдне мечтата ти. Но каквото и да си говорим и аз съм на мнение че парите са си голям фактор в борбата ни за бебе.
Танзу,честито  Heart Eyes
Тоби  Joy Joy

# 68
Дъгичке пъстроцветна, желая ти да ти е много шарен и пъстър светът, да се сбъдва всяко твое съкровено желание, да си здрава най-вече и много, много усмихната Hug
Скрит текст:
]

Аз днес пак имам повод да почерпя, тъй като е годишнина от лудата ни сватба, еххх, какви лавандулови надежди бяха  Mr. Green

Аз пък за себе си съм против психолози, що се касае до мен, работят с готови формули, по някакви измислени шаблони. Ако беше всичко толкова лесно, и се оправяше само с позитивно мислене, но не е уви. Мисля, че като барон Мюнхаузен, с едно издърпване на косата на горе, съм си по-полезна  Wink И пак повтарям, това от личен опит, първо този човек не ме познава, не ми е на нивото на житейския опит (може да има различен) и няма как да ми даде адекватен отговор на моите проблеми с няколко часово виждане.

Един ин витро опит не е панацея, Мамче, ти го знаеш.  Но и аз мисля, че при теб наистина след оправяне на ИР, ще има успех много скоро. Инозитол имам в количество, но е от няколко години, та не знам дали не е изфирясал, иначе мога да ти пратя веднагически  Hug Той се изписваше и за подобряване качеството на Я, и е напълно безобиден.

Сега отивам да планувам едно лудо отбелязване на празника ни, на път с едни приятели, вино и концерт в крайната точка  sohappy

# 69
  • Варна
Лятна Ина, честита ви луда сватба! Желая ви луд празник и концерт днес!
Хубаво е наистина човек да постигне баланса и да е в мир със себе си, но пътят до там е труден...
Скрит текст:
Аз все още не съм взела твърдо решение дали ще пробвам един последен опит... Взех все повече да изравнявам везните в душата си, та се чудя да ги разклатя ли пак...

# 70
  • На остров
ina_summer още много години все такава луда и безметежна любов ви желая   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet !

ЕваБ за шиенето си права, нищо не знам ама с ю тюб ще се науча  Mr. Green . Иначе бях така и за маникюра, бях свикнала всяка седмица на маникюр и нищо не умеех, но сега е друга бира, понаучих се  Simple Smile сама .

# 71
  • Пловдив
Ина,честита годишнина  bouquet Ех...колко хубави планове си подготвила Wink

мрън...
Скрит текст:
току що цъфнах Tired ако пак трябва да я диря тая О. Crazy уж се усеща,ма явно не е точно тъй.не,че очаквах да се случи от първия опит след К.,ама...надежда...И предния път се чудих и маех как така година и кусур па не и фанахме точния ден на тая О  ooooh!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 16:08 от mystic woman

# 72
Лейди, не, котето е на работа. На ММ му се изправи перушината като я видя вчера  Mr. Green  Зае веднага отбранителна стойка и каза въобще даже и да не си го помислям това с воденето в къщи   Rolling Eyes  Сега водим преговори ...

Ина, честита ви годишнина      bouquet  Да се обичате лудо и още дълги години да вървите напред ръка за ръка!

# 73
2в1, вземам една шевна машина под мишница и идвам на мегдана у ваше село дюкян да правя  Grinning.
За по един тегел все ще се справя  Mr. Green. Мойта шивачка ми взема по едно две левчета за такива поправки.
Танзу, чудна котанка, с нещо си я привлякла  Heart Eyes.
Ина, честита годишнина, още дълги години заедно!

# 74
Ина, честита годишнина, винаги да се обичате и подкрепяте с ТМ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт