Лятна носталгия ни обзе,а от теста греят чертички две!Бъдещи мами над 35

• 27 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Честита месечинка на Диманка, Кей да е жива и здрава малката ви принцеса  Heart Eyes
Ева,като каза чушки бюрек - да ви попитам имам много зелени чушки дайте идея как да ги консервирам  newsm78

Калииииииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Кали, чудна манджа щеше да стане  hahaha

# 677
Кали  hahaha Joy Joy
Танче, печени, белени във фризера за салата; без дръжките попарени във фризера за пълнене. Ако са по-месести стават и вместо камби в туршия.

# 678
  • Варна
имам много зелени чушки дайте идея как да ги консервирам  newsm78
Моята мама ги попарва и ги прибира във фризера за пълнене...

# 679
Танче, изчистени, опечени и обелени мяташ във фризера Simple Smile по-добро от това няма

# 680
  • При вещиците
Кали, страхотна манджа  hahaha Сериозно, всеки блок в Дубай е с басейн на покрива, фитнес и сауна (разделени на мъжки и женски), а ние сме с екстра имаме и скуош.
Лени, мисля че онзи басейн който съм си заплюла си е с хлор и други подобни.

# 681
Така печени необелени и във фризера съм слагала ама червени та се чудех дали зелените ще са вкусни - ще пробвам.

# 682
Аз обичам да махна всичката фира от чушката, не подбирам по цвят. Даже пържа предимно зелени.

# 683
Амини,аз иначе от дръжките и семките ги почиствам но ги белех след като извадя пакета от фризера,но сега ще направя както казваш  Peace

# 684
  • На остров
Ммм Лили много обичам да играя скоуш, с тези жеги при вас май нямате нужда от сауни Sunglasses

Кали номер едно си  Joy Joy Joy Joy

Коте всичко сама ли ще правиш на този базар ?

На тема спортове тренирала съм / х.гимнастика, балет, фигурно пързаляне, плуване, ски алпийски дисциплини, тенис на корт. Много ме натискаха за баскет и волейбол ама не бяха по мой вкус.

# 685
Ами тя и обелката заема място  Wink
Иначе имам и сурови чушки нарязани на малки парчета за готвене.

# 686
Точно се сетих, че стават идеални и за миш маш - сурови, нарязани на парчета. Направо както са замразени мяташ в тенджерата.
Кали, докато разправях на ММ за твоя лук, той си помисли, че червено цвекло си объркала да белиш  Joy и той е една домакиня.
Какво представлява скуош?

# 687
Кали,утрепа ме smile3555

Танче,аз ги пека в чушкопека.Мушкам го веднага в буркан,като на дъното и от оре слагам по 1 аспирин.Беля като отворя буркана.

# 688
  • При вещиците
Даре, нещо като тенис на корт но в кутия Wink
Скрит текст:

# 689
  • На остров
Dare, играе се в зала, от 2 играчи срещу стена, с по лека топка и ракета от оргиналните за тенис.
Доста интезивно e  Simple Smile https://www.google.se/search?q=squash+game&espv=2&biw=12 … iyAIVgZMsCh0kVgom

Общи условия

Активация на акаунт