Няколко козметични въпроси

• 576
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, обединявам темата в няколко питания, предпочитам отговорите да са свързани със съвети в домашни условия или закупуване на уреди и козметика, не съвети за ходене при козметик
1. По рождение имам много малки къси и светли мигли - не искам да нося изкуствени, възможно ли е да променя моите
2. Как да си оформя веждите в домашни условия и въпросът от т.1 как да ми пораснат по-бързо и да се сгъстят
3. Всяка вечер се мия там долу със сапун и интимен гел и се бръсна, но още сутринта са наболи косъмчета, появява се и нещо като мъхчета боклучета какво да правя

# 1
  • София
1.Не можеш да ги промениш.
2. Не можеш да ги промениш.
3. Не се мий със сапун. Аз лично се къпя сутрин, а не вечер.

# 2
  • Стара Загора
Вземи си хубав серум за мигли и го слагай и на веждите. След няколко месеца ще видиш разлика. Може също да инвестираш в процедура за боядисване и ботокс на мигли и вежди. Ако не можеш добре да си оформяш веждите, най-добре отиди на козметик. Във форума трудно ще ти се обясни как точно, но може да си пускаш ютюб видеа за тази цел.
Това за интимната хигиена не ми стана ясно, какви са тези боклучета?

# 3
  • bulgaria
1. Евентуално ламиниране на мигли
2. Отиди на козметик. Не е скъпо.
3. Кола маска веднъж в месеца и си готова.(пак на козметик)

# 4
1. По рождение имам много малки къси и светли мигли - не искам да нося изкуствени, възможно ли е да променя моите - Моите не са къси, но са светли. Пигментацията на миглите си няма как да промениш без грим. За дължината - лично аз не те съветвам да вграждаш. Толкова години по-удобен, лесен и не отнемащ време начин от слагането на спирала за мигли, не съм открила. Има такива спирали, които наистина карат миглите да изглеждат в пъти по-дълги от естествените ти. Единствено мисля би било проблем, ако миглите ти са И редки. Това ми се струва по-трудно за коригиране, но пък се продават най-различни серуми.
2. Как да си оформя веждите в домашни условия и въпросът от т.1 как да ми пораснат по-бързо и да се сгъстят - По-добре отиди на козметик да ти ги оформи. Ако нямаш опит, рискуваш много да ги скъсиш, изтъниш и направо съсипеш. За растеж има серуми и масла, които стимулират. Мисля, че особено ако са ти "девствени", по има шанс да се подобрят нещата, отколкото при системно скубани и олисяли вежди.
3. Всяка вечер се мия там долу със сапун и интимен гел и се бръсна, но още сутринта са наболи косъмчета, появява се и нещо като мъхчета боклучета какво да правя - Сапуна на тези места го забрави. Купи си интимен гел.Много икономични са повечето.  Съвсем малко количество е необходимо, за да се хигиенизираш. Бръсненето там явно не е твоето нещо, след като ти причинява дискомфорт. Отиди на козметик да ти направи кола-маска интим. Ако те е страх да не боли,  намери козметик, който прави кола-маска-Лукс или waxx ( моята козметичка ползва някаква испанска и я нарича лукс, но в нета намирам waxx, но принципът е, че не се маха с ленти, а направо като се намаже, се дърпа самият слой, който става твърд като каучук - не, не е онази старата кафявата, която я варят и преварят, а е розова на цвят и е много по-безболезнена от всяка друга кола-маска, която ми е правена някога. )

Общи условия

Активация на акаунт