Лятна носталгия ни обзе,а от теста греят чертички две!Бъдещи мами над 35

• 27 201
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Добро утро!
Благодаря, Шери, за настроението в лила, което ни създаде!
Рейнбоу, честит рожден ден и от мен! Много здраве и хубави преживявания ти желая!
Петък е! Хубав ден желая на всички!
За шевните машини - аз явно съм мързел... и нещо ако има нужда от поправка давам на майка... а когато аз реша да зашия нещо винаги много му личи... оставям си ръцете явно. Никак нямам търпение да се занимавам с игла и конец, както и не мога да шия гоблени. Но при цена от 16 евро за 4 см.шев... мисля, че ще си плюя на ръцете и аз и ще се науча. Тази вечер съм решила да прегледам зимните ботуши и обувки, кое има нужда от поправка, както и палтата - кое е за химическо чистене, че утре ще идва жената да чисти и да не ровя после и да разхвърлям.
Хайде, мацки, мятам петъчната работа и ви пожелавам хубав, хубав ден!

# 16
Мамче стига си се предавала, нали действате за фонда. Ще успеете  Hug !
Не можем да кандидатстваме, Две в едно.... Писала съм го и преди.
С диагноза инсулинова резистентост и никакъв друг проблем нямаме право по ФАР! На какво да се надявам?? Sad
Ива-миши, прости ми, че пропуснах рожденият ти ден. В тази дупка, дето се намирам пропускам много ..
Много здраве ти желая и скоро да гушнеш мечтата си! Hug

# 17
Мамче, важното е да си спокойна в душата си.
Май всички знаят, че аз се отказах от тази идея много отдавна. Признавам си честно че даже се пазим.
В един момент осъзнах, че съм огромна щастливка че имам едно прекрасно дете. Че то поотрасна и вече - колики и пелени не ме влечат толкова. Че се чуствам много по-щастлива да прекарвам времето със семейството си отколкото да се самосъжалявам всеки месец. Или да се психясвам от изследвания.
И кои каквото и да казва за осъзнатото майчинство . Сега от позицията на жена родила на 35, считам че колкото по рано, толкова по добре.
Та моята майка е станала баба на 43. И можеби затова има толкова силна връзка с нас нейните деца. Свекъра стана дядо на 70....повярвай ми далеч от истината е.

Радвай се на това което имаш.

П.с. моля никой да не ми се сърди това си е моето мнение за моя живот.

# 18
  • Пловдив
Хоуп...няма кой да ти се сърди,поне не и аз...или да те съдя Hug
На мен ми витаят същите мисли в главата... ooooh!
Скрит текст:
но си мисля,че по-скоро/както казват хората/ не искам да си развалям рахата с бебе Confused В един момент ми е добре така...поотраснало дете,скоро ще дойде и пуберитета,а и в тоя момент и ревящо бебе Crazy
Но ММ не ме оставя де...

Твоето детенце на колко е?

# 19
Мамче, важното е да си спокойна в душата си.
Скрит текст:
Май всички знаят, че аз се отказах от тази идея много отдавна. Признавам си честно че даже се пазим.
В един момент осъзнах, че съм огромна щастливка че имам едно прекрасно дете. Че то поотрасна и вече - колики и пелени не ме влечат толкова. Че се чуствам много по-щастлива да прекарвам времето със семейството си отколкото да се самосъжалявам всеки месец. Или да се психясвам от изследвания.
И кои каквото и да казва за осъзнатото майчинство . Сега от позицията на жена родила на 35, считам че колкото по рано, толкова по добре.
Та моята майка е станала баба на 43. И можеби затова има толкова силна връзка с нас нейните деца. Свекъра стана дядо на 70....повярвай ми далеч от истината е.

Радвай се на това което имаш.

П.с. моля никой да не ми се сърди това си е моето мнение за моя живот.
Благодаря ти за това мнение! Така ми се иска да съм в мир със себе си, да не се самосъжалявам всеки месец, година след година ..
Но как да махна с ръка и да се откажа след толкова години, как да преглътна мечтата си и копнежът за още едно дете, който е много, много силен? Confused

# 20
  • Пловдив
Мамче  Hug

п.п. аз да ви споделя,че току-що си проверих резултата от листерията...пише Отрицателен newsm78 А има зададени реф.стойности?Така ли трябва да е...?

И още нещо...някой да има от тази пила на Шол...http://top30.bg/offers/Elektricheska-pila-za-peti-i-hodila-SCHOL … ega-v-rozovo.html
Дали има уловка,че е толкова намалена цената?И дали изобщо върши работа?

# 21
Аз също съм приела, че няма да имам друго дете. Но това съм аз. На Мамчето и е голяма болка и я разбирам. Това, че на нас не ни се разправя с ревльовци, не значи че всички са така.
Мамче, а спермограмите ви как са? В смисъл да ги влошите и с тях да кандидатствате.

# 22
Мамче,много  Hug Hug Hug.Дано излезеш бързо от дупката Praynig.

Хоуп,аз си бях казала същото след годините неуспех.Дадох си още един мес. опити,и ако не стане,щях да се радвам на това,което имам.Просто усещах,че повече не може да продължавам всеки месец да се измъчвам.Е ,то взе ,че се случи точно тогава.

Рейбоу,ЧРД.Да си жива ,здрава и много щастлива.

П.П.Моля за извинение за грешката в заглавието.
Скрит текст:
Втора седмица съм с ужасно главоболие,нетърпимост към миризми и  Sick.За капак ММ е настинал и снощи беше с Т.

# 23
Шери, за втори път чета че нещо ти се гади. Да не е вирус или да се редиш за трето?

# 24
Мамче, а спермограмите ви как са? В смисъл да ги влошите и с тях да кандидатствате.
Сигме, много са добри и двете - нормозооспермия. Дори му казаха, че е подходящ за донор. Shocked Аз съм проблемната в случая - с този завишен инсулин. Не знам кога ще се повлияе от Сиофора, вече трети месец го пия. А контролното ми изследване е чак през януари..

# 25
Ако е само тоя скапан инсулин- не се тревожи- ще го вкараш в норма. Аз пих метфогамма една година и качеството на яйцеклетките скочи- ехеееей.

# 26
Сигме,към момента трето е абсурд,а вирус не е .Нямам Т,но кръвното ми много пада.Вчера беше 60/40,едва се вдигнах.

# 27
Айййй това кръвно е даже опасно. Вдигай го с айрян и кола и кафе.

# 28
Добро утро!

Шери, благодаря за прекрасната лилава тема. Дано бързо да се оправиш  Praynig

Честит Рожден Ден на Дъгичка! Много хубави моменти с гаджето и да си сътворите заедно едно бебешорче!

Мамче, горе главата. Ще стане  Hug

И аз за себе си се чудя кога ще кажа стоп. Може би като стана на  40   newsm78
Сега като погледнах списъците и видях, че аз съм първа в списъка на надяващите се. Дано да ми е на късмет  Simple Smile

# 29
Рейнбоу, бъди здрава, все така усмихната и лъчезарна - никът Дъгичка много ти отива, и да постигнеш своята мечта, като на следващия ти рожден ден пожелавам да си вече мама!
Шери, прекрасна тема в моя любим цвят -лила!  bouquet
С диагноза инсулинова резистентост и никакъв друг проблем нямаме право по ФАР! На какво да се надявам??
Мамче, метфоргамата ще повлияе, само търпение.
Скрит текст:
няма ли основание и само неизяснен стерелитет? Може и аз да не съм наясно, че при нас проблеми много и различни. Но може да имаш късмет, обезателно подай тук след 01.10- ще е жребий и може да спечелите пълна инвитро процедура, а това е моя АГ център, който сбъдна мечтата ни за щерката, сега се борим за второто:http://www.invitro.bg/

Иначе да си призная на моменти и аз се замислям като Хоупчето - основно заради възрастта ми, но пък като ме погледне дъщерята и пак заврънка за сестричка, си казвам, че трябва да направим всичко възможно да не остане сама, без близък роднина на този свят един ден. Вчера дундуркахме едно бебче на съседка и ми стана толкова мило, а тя направо се размаза от кеф, хем бебето момченце, та искам, искам...
Лени, дописвам, дано като си първа в списъка ти е на много, много късмет!

Общи условия

Активация на акаунт