Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
Дюбру утро  Hug
Ей аз сега се сетих че в петък не мога да гледам серийката  #2gunfire В командировка съм.Их пък значи,чак в неделя като се прибера тогава,поне ще гледам ако мога да ви чета през тела  ooooh!
Айде лек ден от мен на всички  Heart Eyes
п.п. И аз Дефото не я видях на коя маса е.Но не ми се вярва да е при Трамба

# 121
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе добре, че не я гони, подбягва ама не й крещи, не я гони- това е добре  Peace
Ще му мине на влюбеното пиленце  Crazy

Интересно какво ще отговори на Неджмито, като го попита наистина ли иска Дефне да се махне  newsm78
Не да се махне бе, не гледайте превода на рускините, понечи да му каже защо си е тръгнала, ама Судето ги прекъсна  Peace

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
А сега добро утро да ви кажа  Hug Hug Hug Hug
Пепини, Систър, Диде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 123
  • Под Сините камъни
Уф да ви кажа честно,сякаш искам чичото да му каже на Йомер.Той така ще разкаже нещата че да оневини Дефне,или поне ще я оправдае пред него защо е постъпила така.Ако Дефне започне да му разказва имам чувството че ще оака нещата.Тя с нейното безсмислено дърдорене като се притесни ще се изцепи с някоя глупост.Макар,че за мен май е още рано Йомер да разбира.

# 124
Ооо хич няма да е скоро разбирането  Peace не го мислете това  hahaha

Нааай рано след 10-15 епизода ще да е

# 125
 Sick
https://twitter.com/sakineee_/status/647691804125626368
Тука вече не може да гледа  Laughing

# 126
   Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Ето и съботен поздрав от влюбените

Сера е особено привлекателна  Rolling Eyes

# 127
Хахаха както се казва - гледа кат плъх е брАшно Joy

На нашия поне му светят очите хахаха

# 128

Еве  Heart Eyes Hug  Благодаря за превода на епизода  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 129
Привет, момичета  Hug Hug Hug

хихихи много сладки бе  Heart Eyes

Верче  Hug Heart Eyes още няма тренинг нашия  Whistling  Има време, ще заблестят и неговите  Joy Joy Joy Joy

СерКерите отвратителни бе  Sick

Аз ще си призная, че Серенай много ми харесваше в Лалетата, после я изпуснах от поглед...
Ама сега с Керем берабер, направо ми идват в повече  Stop

# 130
Еве  Hug недей така, не му пожелавай такива неща,че да не се появи с някоя Кюспе 2  hahaha и да е мато всеки ден  hahaha

Инак има повод момчето сега нека пийва hahaha

# 131
Скрит текст:
Абе добре, че не я гони, подбягва ама не й крещи, не я гони- това е добре  Peace
Ще му мине на влюбеното пиленце  Crazy

Интересно какво ще отговори на Неджмито, като го попита наистина ли иска Дефне да се махне  newsm78
Не да се махне бе, не гледайте превода на рускините, понечи да му каже защо си е тръгнала, ама Судето ги прекъсна  Peace

Ирка  Hug, ми това превеждат, те Дениз го обявиха за жена, та ме накараха за се пуля, пък това е дреболия  Joy  Joy  Joy

Пепи  Hug, и на мен ми се иска чичото да поеме инициативата, ама едва ли  ooooh! Той едва от две серии почна да се еманципира от Неруто, чак толкова кураж да се меси директно няма да има. Още повече, че и той е в кюпа на заговорниците  Mr. Green

Лил  Hug, той Бурак толкова тренировки направи да го докара наквасен, че сега Юсуф трябва да има вече опит  Joy  Joy  Joy

Краси  Hug, Еви  Hug

# 132
ПР, а  Laughing Laughing  Laughing Как я попипва по гърба...и се попритесниха накрая  Whistling

Юсуф голяма зелка  Mr. Green

Нера ще излезе голяма материалистка  Rolling Eyes само това я интересува,ама те постоянно ни го подсказваха  ooooh! даже си мисля,че не го прави и заради Суде,както каза един път на  Неджмо,и нея я използва за постигане на целите си  Peace

# 133
Мен ме дразни Сера как се смее с цяло гърло  Tired

# 134
  Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug

Ето и съботен поздрав от влюбените

Сера е особено привлекателна  Rolling Eyes

Уф, както ми беше съботно-пижамено, направо ме мобилизираха  да взема да изгладя  Mr. Green Не слагайте днес повече СерКери, че и прозорците ще почна да мия  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт