Отговори
# 105
Ей, сладурки, големи защитници на Гюспето се оказахте  Joy  Joy  Joy Що решихте, че е достатъчно умна за подобни глупости  newsm78 Само защото простотиите, дето са написани, са в разрез с добрия тон, не означава, че не може да са нейни. Може пък това да  е прословутото и чувство за хумор  Mr. Green

И да честитя и аз рождения ден на Юсуф, да е здрав и да ни радва с успешни проекти  newsm59

# 106
# 107
# 108
  • София
Диди, аз лично мисля, че човек на тези години и с партньор с професия "актьор", просто няма как да измисли такива дивотии. Ако (казвам АКО) излезе, че е вярно, то Баръш да му мисли. Mr. Green
Подобни реакции подхождат на тийнове, а не на зряла жена със сериозна връзка.

Ама, знае ли човек?!

# 109
# 110
Диди, аз лично мисля, че човек на тези години и с партньор с професия "актьор", просто няма как да измисли такива дивотии. Ако (казвам АКО) излезе, че е вярно, то Баръш да му мисли. Mr. Green
Подобни реакции подхождат на тийнове, а не на зряла жена със сериозна връзка.

Ама, знае ли човек?!

Напълно съм съгласна, Мише. Просто исках да кажа, че ние априори отхвърляме възможността за такава изцепка, защото е недопустима за зрял, умен и възпитан човек. Само дето не познаваме въпросния човек и не знаем дали е наистина зрял, умен и възпитан. Но за това, както казваш, да му мисли Баръш  Laughing

# 111
# 112
тоя пък е на другото парти Grinning

# 113
# 114
Добро утро  Hug Hug Hug
Да е жив и здрав Юсуф  Heart Eyes
Дано Гюпсе не ги е казала тез думи че Баръш да му мисли.
В петък епизода ще е забавен.Възможно ли е Дениз да е поканил Дефне и да е на неговата маса.
И че Дефне ще ходи след Йо ми харесва като замисъл ама колко време ще и устои не знам.

# 115
Добро утро  Hug Hug Hug

Еви,мерси за фрага  Hug Най-накрая да измъкнат Аслъ от онова й състояние и да се защити  Peace било то й пред Бурак  Peace доволна съм...Бурак иска да каже на всички  Flutter но какво ги чака след това  Confused  Чаплата ще манипулира някакъв конкурс сигурно  ooooh! за какво спечелване и талант говорят  Thinking

Абе как Дефо ще е на масата на Трамба  ooooh! гони го и след това при конкуренцията  ooooh!  не вярвам да я изпростеят толкова  Naughty  пък и според мен се гледат готино,Йо гледа както при  първия им танц,иначе погледа му щеше да хвърля мълнии  Peace

# 116
Добро утро  Hug

# 117
Тя па Нера си мисли, че тя няма да го отнесе. Само дето тя се възползва от ситуацията на Дефне, иначе тя нямаше да се съгласи никога  Crossing Arms
Ама какво й пука на нея за Дефне  ooooh!
Да не говорим па за Йомер колко не й пука  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ами да тя в разговора с Неджми си каза  Peace
Взехме къщата най накрая и ще се отървем и от Хулюси и от Йомер  #2gunfire

На нея никога не й е пукало за него,само заради Неджмо го е търпяла  #2gunfire
То хубаво да си гледаш за детето първо, но цял живот викаш че си му кат майка,а в същото време не мислиш за неговото добро  #2gunfire
Нера много ми падна в очите  ooooh!  мислех че все пак го обича това момче,че от глупост направи това обаче тя вече  #2gunfire прекалява  Crossing Arms  хубаво за пари си се оженила...имаш...къща имаш ...за кво си играеш с живота на хората  Crossing Arms

# 118
Добро утро, слънчевки  Hug  Hug  Hug

Ани  Hug, Гале  Hug, Верка  Hug

Лек и спокоен ден  Hug  Heart Eyes

# 119
Диде  Hug Ани  Hug Гале  Hug

Общи условия

Активация на акаунт