Отговори
# 90
# 91
# 92
# 93
Crazy Crazy Crazy

Харесва ми как се развива сценария. Няма толкова драма  Party

# 94

аз ,ако съм на Йо,ще се обърна и ще я натисна до стената,за да млъкне  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да е жив и здрав Юсуф  newsm38  Демет не чака да мине 12  Whistling Whistling да е първа  Wink що ли  Mr. Green

Лека и от мен  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 00:46 от anitto

# 95
newsm78 като го гледам в профил Девримчо  прилича на този къде ще е в ролята на Дениз а още повече че е  бил актьор

# 96
newsm78 като го гледам в профил Девримчо  прилича на този къде ще е в ролята на Дениз а още повече че е  бил актьор

+1  Peace  ако е той,значи з амалко го вкарват...за наелектризиране на въздуха  Mr. Green

# 97
  • София
Хммм, Дафне не е на масата на фирмата? Нещо ни подкачват. Събирането вероятно е на бранша и всяка фирма има маса. Въпросът е, защо Дафне не е на масата на Passion? newsm78

Изобщо не вярвам Гюспе да се излага из соц. мрежи. В крайна сметка тя е наясно с професията му. Според мен са фенски измислици.
Обаждала се била на Елчин. Да, да, за какво? Да се обади на научния работник, че той ще я разбере. Joy /майтап/

Сега гледам еп. 14. Малеййййй, Йо е съкрушен. Confused

Скрит текст:
Песента е много добре подбрана.

# 98
На Йо ще му мине и ще си приеме пак Дефненцето  Crazy До следващия гаф  Laughing

# 99
  • София
Той ще я приеме, но защо тя не е на масата на фирмата? newsm78 Да не се е преместила вече при Трамба? И Йо я гледа някак странно.

Има нещо гнило.

# 100
трендът за рд му  стана световен  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 101
  • Под Сините камъни
  tiptoe
я да видим кой не спи  Mr. Green

# 102
Демет му честити рождения ден   Crazy Crazy Crazy Crazy

ай да е жив и здрав и дано има мн успешни проекти, защото заслужава  Laughing Flutter Heart Eyes
Айде да ни е живо и здраво момчето  Heart Eyes newsm59

Пуснах и аз 2-3 туита за него  Joy Joy Joy Joy Joy

# 103
# 104
Еви  Laughing Hug мерсии Hug

Общи условия

Активация на акаунт