Отговори
# 60
Оф, не знам колко пъти вече гледах фрага...не съм добре... Mr. Green И защо ни оставиха без серия този петък!!!... ooooh! ooooh! ooooh!
Crossing Arms

# 61
 wavey

Ирче,[  Мерси!!

# 62
# 63
Оф, не знам колко пъти вече гледах фрага...не съм добре... Mr. Green И защо ни оставиха без серия този петък!!!... ooooh! ooooh! ooooh!

За да ни е гадно  Joy  Joy  Joy

Бурак е като скала Laughing нищо не може да го накара да се откаже от неяяя Crazy Crazy Heart Eyes   Heart Eyes

Лил, само Аслъ може да го накара да се откаже от нея.......ако направи някоя простотия.........ама тя това го може  Mr. Green
И каква беше тая прегръдка с Чаплата  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Бабче  Hug, съвсем се загуби  Wink При рускините ли потъна  Laughing

# 64
едва ли някой някога му е викал така  Laughing

#2gunfire #2gunfire

# 65
И така изчетох ви,да си кажа и тежката дума  hahaha hahaha hahaha hahaha  Wink

Йомко бяга - Дефо гони,нищо,което не очаквахме...нека се гонят,поне ще ни е забавно,по-добре от войни,нали  Mr. Green фрага ми напомня на първите серии,когато се забавлявахме,може би това и целят СЦ...доволна съм  Peace

Изненадващо на мен пък Суде ми хареса  Rolling Eyes бях мн предубедена,защото в Лъжкините изобщо не ми допадна,но тук ми привлече окото,ще видим и какъв характер ще и избарат,дали пък няма да вадим картечниците  Joy Joy Joy Joy

Гол до кръста ама това да и стават слаби ангелите на Дефне или да припадне.
А Дефне какво прави у тях и как е влезнала. Heart Eyes

Според мен пак му е асистентка и то по свое желание. Помолила е Синан, за да може да има начин да разговаря с Йо.

+1  Peace и аз така мисля,иначе няма достъп до него  Mr. Green

Йо бяга, ама като го гледам накрая как влюбено гледа  Mr. Green

мдааа...отговора е

Crazy Crazy Crazy Crazy

мн са готини,мнооого  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не разбрахме кой е Дениз,ама поне знаем,че краката наистина са негови...и има опашле  Mr. Green значи актьорът е със средно дълга коса  Peace като Чачун  hahaha hahaha hahaha или този дето го спрягахме за него,а се оказа друг...забравих го,Тери да помага  Blush

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 23:33 от anitto

# 66
# 67
Ани, режисьора на видеото на Айдилгето спрягахме  Joy Joy Joy

# 68
Абе добре, че не я гони, подбягва ама не й крещи, не я гони- това е добре  Peace
Ще му мине на влюбеното пиленце  Crazy

# 69

не е лош фрага...Волкан нещо мн си е повярвал  #2gunfire #2gunfire #2gunfire как за два дни толкова се влюби  ooooh! ooooh! или по-скоро как може да позволява на Чаплата да го манипулира толкова много  Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аслъ ще вика,вика ...права е,Бурак я излъга...ама ще омекне като разбере истината... и как го рисува  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 70
Crossing Arms

щото и те празник имат,трябва да починат малко  Mr. Green че следващата седмица здраво ще се гонят  Joy Joy Joy

# 71

Бабче,де ходиш...изгуби се нещо  Hug

Абе добре, че не я гони, подбягва ама не й крещи, не я гони- това е добре  Peace

ами да,щото му е хубаво да е край него,да го преследва  Crazy Crazy Crazy както казахте умно ни е момчето...и красиво  Mr. Green

Аа да,точно режисьорчето...та с такава някаква коса ще да е,съдейки по опашлето    Wink

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 23:37 от anitto

# 72
Йо в последния кадър е  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 73

Интересно какво ще отговори на Неджмито, като го попита наистина ли иска Дефне да се махне  newsm78

# 74
Диди,Ани, Hug Hug Hug Hug Hug  малко се поизгубих-имах ангажименти,но намирах време да ви чета чат-пат Grinning

Иначе сериите вечер ги гледах при рускините с превод онлайн.Едва днес съм седнала да попрегледам какво става по света. Grinning
   Киво се заженил-вярно ли е?? newsm78 newsm78 Прочетох го при рускините,ама аз много не им вярвам.Нещо да знаете по въпроса?? newsm78 newsm78
   Баръшовица много се е изложила-дали не е някой номер на феновете?? newsm78 newsm78
Обидила е Елчин -ако наистина го е направила-много тъпа  фуста е!

Общи условия

Активация на акаунт