Отговори
# 75

Кориша и Суде  Mr. Green
Па и въпросния Дениз  Joy

# 76
Абе добре, че не я гони, подбягва ама не й крещи, не я гони- това е добре  Peace
Ще му мине на влюбеното пиленце  Crazy

Интересно какво ще отговори на Неджмито, като го попита наистина ли иска Дефне да се махне  newsm78
Тя Судето ги прекъсна  Laughing

# 77
# 78
# 79
Диди,Ани, Hug Hug Hug Hug Hug  малко се поизгубих-имах ангажименти,но намирах време да ви чета чат-пат Grinning

Иначе сериите вечер ги гледах при рускините с превод онлайн.Едва днес съм седнала да попрегледам какво става по света. Grinning
   Киво се заженил-вярно ли е?? newsm78 newsm78 Прочетох го при рускините,ама аз много не им вярвам.Нещо да знаете по въпроса?? newsm78 newsm78
   Баръшовица много се е изложила-дали не е някой номер на феновете?? newsm78 newsm78
Обидила е Елчин -ако наистина го е направила-много тъпа  фуста е!

Не знам дали е вярно - рускините го цитират от някакъв турски форум, като нейни отговори на фенове на ЕлБар  Mr. Green Може просто да си е изпуснала нервите - на всекиго се случва, а може и да са фенски измислици, не знам. Сложих го, защото го има с името на момичето, което го е превело.

# 80
Аз не вярвам Гупсето да е казала това  Peace не би паднала толкова ниско...да отговори за обидите на оная/оня - ок, ама да говори срещу колега на Баръш - не вярвам  Peace  Някой здраво създава интрига  Wink

ох от няколко дни слушам двете песни от 14 епизод,тъжни,ама ми харесват  Heart Eyes Пускам ви ги без картина,заради тъжните сцени  Hug

https://youtu.be/aH_llDDpbSM

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 23:59 от anitto

# 81

Изненадкаааааааа     Електроженискатаааааа hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 82

Я вижте с кви хубави пичове се е снимала Ягата

# 83

Този тип играе с Ягата-Ахмет Олгун Синеар се казва /в ролята на Оуз/

# 84

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 85

Е, то си е за чудене  hahaha

# 86
Фрага на ягодките на руски

https://vk.com/video-70873215_171324200?list=dab68be3d962bb8e37

И да ви пожелая лека нощ  Grinning

# 87

Този тип играе с Ягата-Ахмет Олгун Синеар се казва /в ролята на Оуз/
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! тоя па е отврат  Sick

# 88

Я вижте с кви хубави пичове се е снимала Ягата
ooooh! ooooh! ooooh!

# 89
Демет му честити рождения ден   Crazy Crazy Crazy Crazy

ай да е жив и здрав и дано има мн успешни проекти, защото заслужава  Laughing Flutter Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт