Отговори
# 390
Давайте момичета, кат се съберем повече той ще ни се обади Joy Joy Joy, нали ни чете

# 391
Ами щом е избегал Баръш и аз да го искам тогава. Joy Joy Joy Joy
Тц не може Joy вече е Софийски зет  hahaha и член на фамилията хаха

# 392
Давайте момичета, кат се съберем повече той ще ни се обади Joy Joy Joy, нали ни чете

То дано не ни чете, че има се хили  Joy  Joy  Joy

# 393
  • София
Hello!  Hug

Влади, ЧРД!  newsm59 Много здраве и щастие ти желая.

Фрагман няма, но сме ги започнали по домова книга и в детайли: якета, ръце, крака ........  Laughing
Изобщо не се заглеждам по такива подробности вече. Важното е, че са заедно на една снимка и сериалът върви. Ако щат и гащите да си менкат, не ми пречи, Laughing

# 394
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 395
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 396
Диди,мерсиии  Hug  bouquet

Според мен озета е написан подвеждащо...изборът не се свежда само до Дениз,щото и Синан къв избор ще прави за него  Peace камо ли Неджмо  Wink По скоро всеки от тях ще направи своя избор - Яса за Дениз/Йомер;Неджмо - Нера или Йо  newsm78 Дефо - истината и да изгуби Йомер или лъжата и да го има чрез лъжа  Peace и Синан  Thinking  може би избор да помогне ли на брат си или да се бори за Дефо  newsm78 или нещо със Суде...

Що ни излъгаха за фраг  Crossing Arms

Иначе готини АсБур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 397
Къде ми е фрагмана  #Cussing out

# 398
  • София
Диди,   bouquet за резюмето. Не го бях видяла. Blush
На мен ми мирише на голяма каша и за финал Дафне при конкуренцията, за да довърши Йо окончателно, че сега има мегдан за още малко съсипия. Mr. Green

# 399
На мен ми мирише на голяма каша и за финал Дафне при конкуренцията, за да довърши Йо окончателно, че сега има мегдан за още малко съсипия. Mr. Green
ще има яко стреляне по нея тогава  Naughty Joy

# 400
Аз гледах няколко пъти 2-ят фряагман и като гледах накрая Йо гледа доста влюбено Дефне.Не ми изглеждаше съсипан.

# 401
Ако Дефо отиде при Дениз,то това би означавало да сложи край на отношенията им завинаги,защото Йо това не би простил  Peace поне доколкото са ни го описали до сега  Wink
А не вярвам те да я пратят като шпионин...той Йомер за рекламно лице не ще да я пуска,камо ли при конкурента-акула  Joy Joy Joy

# 402
Викаш ако ще е гарга да е рошава Joy Joy

# 403
Съгласна, фрагмана е подвеждащ........както винаги. Според мен всеки от изброените ще прави своя си избор, макар да не съм убедена, че Дафа ще каже истината. Много е рано за такива откровения  Mr. Green
А последното изречение е, че не могат един без друг и любовта отново ще ги събере, така че едва ли ще има чак такъв екшън като отиване при конкуренцията. По-скоро очаквам серия, в която всеки изяснява своя си проблем, а Суде е катализатор на откровенията  Wink

# 404
Naughtyи пИтнотУ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт